Τελευταία νέα
Βίντεο ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή στην Ημαθία Πού βρίσκονται τα νησάκια που θυμίζουν Καραϊβική και απέχουν μόλις 2 ώρες από την Αθήνα Ο Τραμπ στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ: Χείρα φιλίας σε Ερντογάν, αιχμές σε Ευρωπαίους, πυρά για Γροιλανδία Επανήλθε ο Κασσελάκης κατά του Φαραντούρη: Προανήγγειλε επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή – «Την μπάλα στην εξέδρα» Ο Τραμπ δηλώνει «πολύ απογοητευμένος» από το ΝΑΤΟ για την έλλειψη υποστήριξης στον πόλεμο με το Ιράν Φωτιά στη Σκάλα Ερεσού Λέσβου – Επιχειρούν εναέρια μέσα Στενά του Ορμούζ: Τρίτη επίθεση σε δεξαμενόπλοιο μέσα σε ένα 24ωρο Τραμπ: Η Γροιλανδία θα έπρεπε να βρίσκεται υπό τον έλεγχο των ΗΠΑ Απολογισμός Μαρινάκη για τα 3 χρόνια ως κυβερνητικός εκπρόσωπος: «Η αλήθεια είναι ιερό καθήκον» «Τώρα Μιλάμε» στο Περιστέρι με τον Αλέξη Τσίπρα Ο Τραμπ θα «εξετάσει» την πιθανή πώληση F-35 στην Τουρκία – Ο Ερντογάν ελπίζει σε μια θετική έκβαση Κουλούρα Ημαθίας: Νεκρός από μαχαιριά 32χρονος μετά από άγρια συμπλοκή
Efsyn.gr

Ο Κασσελάκης δίνει δεύτερη ευκαιρία στον Μαρκόπουλο: «Μπορείτε ακόμη και τώρα να ανασκευάσετε»

Η σημερινή τηλεοπτική εμφάνιση του υφυπουργού Οικονομικών, Δημήτρη Μαρκόπουλου, πέρα από τις αιχμές που άφησε προς τον Άδωνι Γεωργιάδη για το παιχνίδι τένις με τον Στέφανο Κασσελάκη, προκάλεσε και την αντίδραση του προέδρου των Δημοκρατών.
Συγκεκριμένα, ο κ. Κασσελάκης αναφέρθηκε στη δικαστική διαμάχη των δύο, τονίζοντας ότι μπορεί ακόμη και τώρα να ανακαλέσει τα όσα του έχει προσάψει.
Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι «όσο για την προσωπική μας αντιπαράθεση, δεν βρισκόμαστε στα δικαστήρια επειδή σας άσκησα κριτική. Βρισκόμαστε εκεί επειδή μιλήσατε δημόσια για «γκρίζες μπίζνες». Να προσέχετε όταν αναφέρεστε σε αυτοδημιούργητους απόδημους. Τώρα θα πρέπει να αποδείξετε στα δικαστήρια πώς οι επιχειρηματικές μου επιδόσεις, που είναι αναρτημένες στα χρηματιστήρια της Νέας Υόρκης και ελεγμένες από την Deloitte, αποτελούν “γκρίζες μπίζνες” στην χώρα που εσείς γίνατε υφυπουργός Οικονομικών. Good luck with that! Παρότι σας δόθηκε η ευκαιρία να το ανακαλέσετε, δεν το πράξατε. Αν θεωρείτε σήμερα ότι οι αναφορές αυτές δεν έπρεπε να είχαν γίνει, μπορείτε ακόμη και τώρα να ανασκευάσετε, ιδίως καθώς η εκδίκαση της υπόθεσης πλησιάζει.».
Αναλυτικά η ανάρτηση Κασσελάκη:
«Όχι, κύριε Μαρκόπουλε. Δεν θα σας επιτρέψω να διαστρεβλώνετε την πραγματικότητα. Δεν σας εξύβρισα. Κάθε δημόσια καταγγελία μου απέναντι στη Νέα Δημοκρατία στηρίχθηκε σε στοιχεία και γεγονότα.
Το ίδιο συνέβη και στην υπόθεση Λαζαρίδη, η οποία οδήγησε, έστω και καθυστερημένα, στην αποπομπή του. Όσο για την προσωπική μας αντιπαράθεση, δεν βρισκόμαστε στα δικαστήρια επειδή σας άσκησα κριτική. Βρισκόμαστε εκεί επειδή μιλήσατε δημόσια για «γκρίζες μπίζνες».
Να προσέχετε όταν αναφέρεστε σε αυτοδημιούργητους απόδημους. Τώρα θα πρέπει να αποδείξετε στα δικαστήρια πώς οι επιχειρηματικές μου επιδόσεις, που είναι αναρτημένες στα χρηματιστήρια της Νέας Υόρκης και ελεγμένες από την Deloitte, αποτελούν «γκρίζες μπίζνες» στην χώρα που εσείς γίνατε υφυπουργός Οικονομικών. Good luck with that! Παρότι σας δόθηκε η ευκαιρία να το ανακαλέσετε, δεν το πράξατε. Αν θεωρείτε σήμερα ότι οι αναφορές αυτές δεν έπρεπε να είχαν γίνει, μπορείτε ακόμη και τώρα να ανασκευάσετε, ιδίως καθώς η εκδίκαση της υπόθεσης πλησιάζει.
Και κάτι ακόμη. Η πολιτική αντιπαράθεση δεν σημαίνει προσωπική εμπάθεια. Αν επιλέξω να παίξω τένις με έναν πολιτικό αντίπαλο, αυτό δεν ακυρώνει ούτε την κριτική μου προς τη Νέα Δημοκρατία ούτε το δικαίωμά μου να προσφεύγω στη Δικαιοσύνη όταν θεωρώ ότι έχω συκοφαντηθεί. Όποιος πιστεύει ότι η πολιτική πρέπει να μετατρέπεται σε προσωπικό μίσος και κοινωνικό αποκλεισμό, κάνει λάθος. Την αντιπολίτευση την κάνουμε με επιχειρήματα, αποκαλύψεις και θεσμικές διαδικασίες. Όχι με εμπάθεια και λάσπη.».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...