Τελευταία νέα
Χρυσοχοΐδης: «Η αστυνομία δεν μπορούσε να απαγορεύσει τη συγκέντρωση Κασιδιάρη» – Κουβέντα για το ξύλο στους διαδηλωτές Κύπελλο: Η ΑΕΛ… σόκαρε τον ΟΦΗ μέσα στη Λάρισα [βίντεο] Ο Γεραπετρίτης απαντά στην Τουρκία για τα… 15.000 τ.χλμ.: «Οι θαλάσσιες ζώνες δεν είναι ένα πεδίο πλειστηριασμού» Ζαχαριάδης: «Η 28η Οκτωβρίου δεν μπορεί να μετατρέπεται σε βήμα για τη ναζιστική ιδεολογία και η αντιφασιστική δράση να αντιμετωπίζεται ως πρόβλημα» Μήνυμα Γεραπετρίτη στην Τουρκία μετά τη συνάντηση με Γκουτέρες: Οι θαλάσσιες ζώνες δεν είναι πεδίο πλειστηριασμού Γεραπετρίτης για τα “παζάρια” της Τουρκίας με την Αίγυπτο: Οι θαλάσσιες ζώνες δεν είναι ένα πεδίο πλειστηριασμού Ο Νίκος Ανδρουλάκης στο Nick Galis Hall για το ματς του Άρη στο Eurocup Κύπελλο: Ο παθιασμένος ΠΑΟΚ έριξε στο καναβάτσο τη νευρική ΑΕΚ [βίντεο] Τσουκαλάς: “Δεν θα επιτρέψουμε στον φασισμό να σηκώσει κεφάλι” Ανακοίνωση ΤΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ανατολικής Αττικής για λιμάνι Λαυρίου ΗΠΑ: «Έφυγε» η Ντολόρες Ουέρτα, εμβληματική υπέρμαχος των εργασιακών δικαιωμάτων – Άλλαξε τη ζωή χιλιάδων μεταναστών  ΕΛ.Α.Σ: «Η εκδήλωση του Κασιδιάρη στη Θεσσαλονίκη αποτελεί πρόκληση απέναντι στους ανθρώπους που αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν ενάντια στον ναζισμό»
Filathlos.gr

Ο Πανσερραϊκός ανακοίνωσε τον Βερνάρδο

Ο Θοδωρής Βερνάρδος επέστρεψε και επίσημα στον Πανσερραϊκό, με τα «λιοντάρια» να ενισχύουν τη μεσοεπιθετική τους γραμμή.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Θοδωρή Βερνάρδο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας και επιστρέφει για να φορέσει και πάλι τη φανέλα με το λιοντάρι στο στήθος, στον δρόμο για την επιστροφή στη Super League.
Γεννήθηκε στις 07/11/1997 στη Θεσσαλονίκη και αγωνίζεται ως πλάγιος χαφ. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Πανσερραϊκό, καθώς τη σεζόν 2015-2016 ήταν αρχικά μέλος της Κ19 και στη συνέχεια έγινε επαγγελματίας.
Την περασμένη σεζόν εντυπωσίασε με τη φανέλα της Ελλάς Σύρου, καταγράφοντας 32 συμμετοχές, 9 γκολ και 2 ασίστ.
Έχει αγωνιστεί επίσης σε Ηρακλή, Αστέρα Βλαχιώτη, Ολυμπιακό Βόλου, Αναγέννηση Καρδίτσας και Νίκη Βόλου, μετρώντας συνολικά 170 συμμετοχές, 29 γκολ και 9 ασίστ στις εθνικές κατηγορίες.
Θοδωρή, καλώς ήρθες και πάλι στην οικογένεια των λιονταριών.»

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...