Τελευταία νέα
Επίδειξη δύναμης από τον Παναθηναϊκό κόντρα στη Φενέρ Πρεσβεία Ισραήλ για 3η επέτειο από την επίθεση της Χαμάς: Ο λαός του Ισραήλ ζει Η ακροδεξιά βία επέστρεψε: Μαχαίρωσαν 32χρονο αντιφασίστα στην Ελευσίνα – «Εμείς κάνουμε κουμάντο εδώ» Daily Mail: Έρευνα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τη χλιδάτη ζωή της Κίμπερλι Γκιλφόιλ στην Αθήνα και για απειλές σε υπαλλήλους ΠΑΣΟΚ: Τροπολογία στη Βουλή για μείωση ΦΠΑ στα νησιά Νορβηγία: Ακινητοποιήθηκαν όλα τα τρένα λόγω βλάβης στο σύστημα επικοινωνιών Σύγκρουση Κωνσταντοπούλου με Μάντζο για τη δίκη Βαλυράκη: «Δεν έχετε πει κουβέντα επί χρόνια» – «Το ΠΑΣΟΚ ήταν πάντα εκεί» Στα άκρα Μαξίμου και ΕΛΑΣ για τα εξοπλιστικά: «Κανόνας η διαστρέβλωση της αλήθειας» – «Η κυβέρνηση δεν ξέρει να διαβάζει» Πτώση 73% στους πληθυσμούς των άγριων ζώων παγκοσμίως – Αποκαλυπτική η ετήσια έρευνα του WWF Μείωση 73% στους πληθυσμούς των άγριων ζώων παγκοσμίως – Αποκαλυπτική η ετήσια έρευνα του WWF Ξεκάθαρο το Ιράν για τα πυρηνικά: Δεν εγκαταλείπει τον εμπλουτισμό ουρανίου ούτε παραδίδει τα αποθέματα που διαθέτει ΕΟΔΥ: 38 ασθενείς νοσηλεύονται με ιό του Δυτικού Νείλου – Οι δήμοι «υψηλού κινδύνου»
Efsyn.gr

Ολυμπιακός – Ράκοβ 2-1: Φιλική νίκη των ερυθρόλευκων κόντρα στους Πολωνούς

Στο πρώτο φιλικό του παιχνίδι ο Ολυμπιακός έμεινε πίσω στο σκορ κόντρα στην πολωνική Ράκοβ, ισοφάρισε όμως στο 85′ με ωραία εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη και από δική του σέντρα στο 93′ έγινε το 2-1 του Γιάρεμτσουκ.
Το πρώτο φιλικό μετά την έναρξη της προετοιμασίας είναι πάντα μια καλή ευκαιρία ώστε να ξεμουδιάσουν οι παίκτες από τις συνεχείς προπονήσεις και έτσι το αντιμετώπισε και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, παρατάσσοντας διαφορετική 11άδα σε κάθε ημίχρονο.
Στο πρώτο, οι «ερυθρόλευκοι» πατούσαν καλά από νωρίς, είχαν δοκάρι στο 15′ σε σουτ του Σιπιόνι, απείλησαν στο 32′ με το σουτ του δραστήριου Ροντινέι που απέκρουσε με δυσκολία ο τερματοφύλακας και στο 37′ ήταν η σειρά του Κλέιτον να πλησιάσει στο γκολ αλλά η μπάλα απομακρύνθηκε πριν περάσει τη γραμμή.
Στο δεύτερο μέρος, όπως προαναφέρθηκε, άλλαξε όλη η 11άδα, με την ομάδα του Μεντιλίμπαρ να μένει πίσω στο σκορ στο 70′, όταν ο Μπρούνες με κεφαλιά έκανε το 0-1. Ο Ολυμπιακός, όμως, κατάφερε στη συνέχεια να κάνει την ανατροπή με πρωταγωνιστή τον Φορτούνη.
Αυτός ήταν που ισοφάρισε σε 1-1 στο 85′ με πολύ όμορφη εκτέλεση φάουλ και από δική του σέντρα στο 93′ ήρθε η κεφαλιά του Γιάρεμτσουκ στο δοκάρι, για να σκοράρει τελικά ο Ουκρανός φορ στην επαναφορά διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.
Η 11άδα του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο: Στουρνάρας, Μπρούνο, Πιρόλα, Κουτσίδης, Μαφέο, Μουζακίτης, Σιπιόνι, Τσικίνιο, Ροντινέϊ, Ζέλσον, Κλέιτον.
Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Τσομπανίδης, Σιώζος, Ρέτσος (87′ λ.τρ. Σμαϊλοβιτς), Κάρμο, Ορτέγα, Έσε, Φίλης, Μπακούλας (73′ Μασούρας), Αντρέ Λουίζ, Φορτούνης, Γιάρεμτσουκ.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...