Τελευταία νέα
Αλγκουαθίλ λίγο πριν το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Ανυπομονώ να ζήσω το ντέρμπι και κυρίως να το κερδίσω» Διήμερη περιοδεία Τσίπρα στην Κρήτη για τις καταστροφικές πλημμύρες- Μαζί του και η Βρεττού Οι δημιουργοί του ντοκιμαντέρ για τους Oasis εξηγούν γιατί δεν προβάλλεται η συμφιλίωσή τους Παγκόσμια Ημέρα Παρηγορικής Φροντίδας – 10 Οκτωβρίου: Πάνω από 73 εκατ. άνθρωποι τη χρειάζονται κάθε χρόνο Αρβανίτης για δυστύχημα στη Motor Oil: «Η κυβέρνηση φέρει ακέραιη την ευθύνη» Αττική: Παρεμβάσεις ΚΚΕ σε εκατό σούπερ μάρκετ το Σάββατο Δ. Μάρδας: Διαψεύδει δημοσιεύματα των εφημερίδων “Μακεδονία” και “Θεσσαλονίκη” – Στόχος, λέει η κόρη του Κυβέλη Εξαρθρώθηκαν σπείρες που διακινούσαν πλήθος αρχαιοτήτων – Οι ανασκαφές, ο ειδικός εξοπλισμός και η κωδικοποιημένη γλώσσα ΕΛ.Α.Σ για Ελευσίνα: Οι πολίτες πρέπει να βρίσκονται σε διαρκή επαγρύπνηση Μητσοτάκης: Τι θα κάνει αν η ΝΔ πάρει 25% -“Οταν δεν πηγαίνουν καλά οι αρχηγοί…” Θεσσαλονίκη: Αποκαταστάθηκε η λειτουργία του Μετρό μετά από 2,5 ώρες Μαχαίρωμα αντιφασίστα στην Ελευσίνα: Υλικό ακροδεξιάς οργάνωσης βρέθηκε στα σπίτια των δύο δραστων
Libre.gr

Χρυσοχοΐδης για υποθέσεις Νέστορα-Marfin: “Η Δημοκρατία μας πάντα νικάει στο τέλος”

Μήνυμα σε όσους μετατρέπονται σε αμετανόητους δολοφόνους, σε όσους επιχειρούν να προβαίνουν σε παράνομες και έννομες ενέργειες, που αφαιρούν ανθρώπινες ζωές αθώων ανθρώπων, έστειλε από την Κρήτη ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοΐδης, με αφορμή τις συλλήψεις που αφορούν την εμπρηστική δολοφονική επίθεση που έχασε τη ζωή της η Βάγια Νέστορα αλλά και την σύλληψη δύο ατόμων για την υπόθεση της Marfin στην οποία σκοτώθηκαν τρεις άνθρωποι πριν 16 χρόνια. 

Ο υπουργός προστασίας του Πολίτη που βρίσκεται στην Κρήτη για τα εγκαίνια της νεοσύστατης αστυνομικής υποδιεύθυνσης Μεσσαράς, στις Μοίρες σχολιάζοντας τις εξελίξεις στις δύο προαναφερόμενες υποθέσεις δήλωσε ότι:

«Η Δημοκρατία μας είναι πολύ ισχυρή, η Δημοκρατία μας πάντα νικάει στο τέλος» και συνέχισε:

«Η Δημοκρατία δεν νικάει εκδικητικά. Οι νίκες έχουν να κάνουν με τη δικαίωση και την απόδοση δικαίου που πρέπει κάθε φορά να γίνεται, στο πλαίσιο του Συντάγματος και των νόμων και δεν εννοείται έγκλημα, αφαίρεση ζωής, χωρίς απόδοση δικαιοσύνης».

Παράλληλα πρόσθεσε ότι «δεν νοείται κάποιοι να έχουν πάρει για τον εαυτό τους ένα προνόμιο, να επιχειρούν να φοβίσουν κάποιους άλλους. Τότε, η Δημοκρατία υφίσταται πλήγμα, αλλά η Δημοκρατία και σήμερα, όπως και στο παρελθόν, όπως και αύριο ακόμα περισσότερο, είναι ισχυρή και νικάει. Αυτή είναι η απάντησή μας σε όσους αμετανόητους μετατρέπονται σε δολοφόνους, επιχειρούν να προβαίνουν σε παράνομες και έννομες ενέργειες, που αφαιρούν ανθρώπινες ζωές αθώων ανθρώπων, όπως έγινε πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη με την οικογένεια Νέστορα» κατέληξε στο χαιρετισμό του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...