Τελευταία νέα
Καισαριανή: 48χρονος οδηγός επιτέθηκε και χτύπησε γυναίκες αστυνομικούς επειδή τον έγραψαν για παράβαση Ν. Δένδιας: Συνάντηση με Αλ Σίσι στο Κάιρο και τριμερής Ελλάδας–Κύπρου–Αιγύπτου για την άμυνα Δίκη για τα Τέμπη: «Υπάρχει κλίμα τρομοκρατίας μεταξύ των μηχανοδηγών» – Καταθέτει και η Καρυστιανού ΠΑΣΟΚ για πετρέλαιο θέρμανσης: Πανικός αντί για σχεδιασμό – Και υπερκέρδη για το Δημόσιο Θεώνη Κουφονικολάκου: Η κυβέρνηση έχει εργαλεία για την ακρίβεια αλλά δεν τα χρησιμοποιεί Παρέμβαση Μιλένας Αποστολάκη στην Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφαλίσεων για τα ισόβια ασφαλιστήρια υγείας Θ. Κουφονικολάκου: Η κυβέρνηση έχει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσει την ακρίβεια, αλλά δεν το πράττει Μαρινάκης: Η απάντηση στις προτάσεις Τσίπρα για τα καύσιμα Π.Μαρινάκης: Νέα μέτρα για καύσιμα τις επόμενες ημέρες – Αρχική παρέμβαση στο πετρέλαιο θέρμανσης Κασιμάτη: «Τα νεοναζιστικά φασιστοειδή δεν θα ξαναδούν τη Βουλή παρά μόνο με τα κιάλια» Κεραμέως: Νέο πρόγραμμα επιδοτούμενης απασχόλησης για ορεινές και νησιωτικές περιοχές Χρυσοχοΐδης για Αλκέτ Ριζάι: «Προσωπικά θα διαφωνούσα να πάρει άδεια – Είναι θέμα του νόμου»
Filathlos.gr

Την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη ο Σανταμαρία για τον ΠΑΟΚ

Ο Μπαπτίστ Σανταμαρία αναμένεται την Κυριακή (12/7, 18:15) στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.
Στην τελική ευθεία βρίσκεται η μεταγραφή του 31χρονου Γάλλου χαφ στον Δικέφαλο του Βορρά, καθώς ο παίκτης αποδεσμεύτηκε από τη Βαλένθια, επιβεβαιώνοντας τα ισπανικά δημοσιεύματα που ανέφεραν πως οι δύο πλευρές οδηγήθηκαν σε κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους.
Ο Σανταμαρία έρχεται ως ελεύθερος στον ΠΑΟΚ και την Κυριακή στις 18:15 αναμένεται στην Ελλάδα, προκειμένου να ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά για την απόκτησή του.
Ο Γάλλος μέσος θα ταξιδέψει με πτήση από το Μόναχο και, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα αποτελέσει τη δεύτερη μεταγραφή του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...