Τελευταία νέα
Ιράν: «Αναπόφευκτη» η εκδίκηση για τον Αλί Χαμενεΐ Στη Λέσβο ο Αλέξης Τσίπρας – Στο επίκεντρο η αγροτική κρίση, οι κτηνοτρόφοι και τα προβλήματα του νησιού Η αναβαθμισμένη Τουρκία και η αμήχανη Ευρώπη Άργος: «Δεν είχαμε πρόθεση να σκοτώσουμε τον 20χρονο» – Τι είπαν οι αστυνομικοί στις απολογίες τους Παύλος Πολάκης: «Ξανά στη μάχη του ΣΥΡΙΖΑ – Ανοίγει δρόμο για την προεδρία και νέα πολιτική σύγκρουση» Συναγερμός για μεγάλη φωτιά στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας – Μήνυμα 112 στους κατοίκους Δημοσκόπηση Alco για την «Εφ.Συν.»: Προς νέο διπολισμό ΝΔ και ΕΛΑΣ – Μεγαλύτερα τα προβλήματα σήμερα από το 2019 Έπαινοι Αθερίδη σε Χρυσοχοΐδη για τη Marfin: «Γελούσα με το ελληνικό FBI, σήμερα τα παίρνω όλα πίσω» ΣΥΡΙΖΑ: Ο Παύλος Πολάκης επιστρέφει – Ακυρώνεται η απόφαση για συμπόρευση με Τσίπρα Ολοκληρωμένο σχέδιο στήριξης για τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα – Γράφει ο Κώστας Τσουκαλάς Νέα κατάσταση, νέα δεδομένα Ο Ακρίτας Καϊδατζής στην «Εφ.Συν.»: Ναι στο Σύνταγμα των πολλών
Efsyn.gr

Πολάκης: «Επιστρέφω στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ – Θα είμαι υποψήφιος πρόεδρος» [βίντεο]

Δηλώσεις μετά το πέρας της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε ο Παύλος Πολάκης, αφού ανακοινώθηκε επίσης ότι κρίνεται ως πολιτικά αναγκαία η ανάκληση της διαγραφής του από την Κ.Ο. του κόμματος.
Ο Παύλος Πολάκης, εμφανώς ικανοποιημένος από την απόφαση, έκανε λόγο για «ιστορική συνεδρίαση».
Όπως τόνισε, «νομίζω το σημερινό ήταν μια ιστορική συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία απέτρεψε τη λυσσώδη προσπάθεια της αναπληρώτριας γραμματέως και της υπεύθυνης του οργανωτικού να καταφέρουν να μη γίνει η συνεδρίαση. Η συνεδρίαση έγινε με απαρτία και πρακτικά αποφάσισε την ακύρωση της προηγούμενης καταστροφικής απόφασης της 6ης Ιουνίου της Κεντρικής Επιτροπής».
Ενώ υπογράμμισε πως, «παράλληλα, διατάσσει την Πολιτική Γραμματεία της Δευτέρας να ορίσει τον οδικό χάρτη για την προετοιμασία του κόμματος για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση και βέβαια αποφασίζει την επιστροφή μου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.
​Νομίζω ότι μετά από αυτή την απόφαση δρομολογούνται οι διαδικασίες για να ξανασταθεί ο ΣΥΡΙΖΑ στα πόδια του και να αποτελέσει τον κορμό μιας ευρύτερης εκλογικής συμμαχίας, με βαθύ προγραμματικό περιεχόμενο, για τις αλλαγές που έχει ανάγκη ο τόπος. […] Θα είμαι βέβαια (υποψήφιος για πρόεδρος)», κατέληξε.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...