Τελευταία νέα
Γρίφος η αιτία θανάτου του Μαζωνάκη: «Ήταν ασθενής της συζύγου του», λέει ο δικηγόρος του γιατρού [βίντεο] Παύλος Μαρινάκης: «Δεν λέμε “μακριά από εμάς το ΠΑΣΟΚ”» – Αιχμές κατά Σαμαρά και σκληρή επίθεση σε Τσίπρα Στην Αθήνα η πρόεδρος των Σοσιαλιστών της Ευρωβουλής, Ιράτσε Γκαρσία-Περές Τουρκία: Συνάντηση Ερντογάν με τον Τομ Μπαράκ, Αμερικανό Πρέσβη, για Συρία και Ιράκ Ιμανόλ Αλγκουαθίλ – Αυτός είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού Νέοι «χρησμοί» Τραμπ: Ο πόλεμος στο Ιράν θα τελειώσει τον Νοέμβριο – Ο Πούτιν θέλει συμφωνία Νέα σακούλα με οστά εντοπίστηκε στην Κυψέλη – Ιατροδικαστής μεταβαίνει στο σημείο Η ΕΕ «πάγωσε» 3,18 εκατ. προς την Τσεχία – Ιδιοκτήτης κολοσσού του πρωτογενούς τομέα ο πρωθυπουργός της Τέλος ο Μεντιλίμπαρ από τον Ολυμπιακό – Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Νέα Αριστερά: Ο Τσίπρας αποδέχεται τον δημοσιονομικό «στενό κορσέ» που φόρεσε στην κοινωνία η ΝΔ Αντίδραση της ευρωομάδας της Αριστεράς στην πρόταση της Κομισιόν για τη στέγαση Γιώργος Μαζωνάκης: Έκτακτος έλεγχος από τον ΙΣΑ στην κλινική που έπαθε ανακοπή – Η ανακοίνωση Πατούλη
Efsyn.gr

Νεκρό ζευγάρι στον Πειραιά: Εξετάζεται το ενδεχόμενο ασφυξίας από μονοξείδιο του άνθρακα

Εξελίξεις καταγράφονται στις έρευνες για την τραγωδία στον Πειραιά, όπου ένας 28χρονος άνδρας και μία 24χρονη γυναίκα εντοπίστηκαν νεκροί μέσα σε αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε κλειστό γκαράζ κατοικίας.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι αρχές έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, καθώς το ζευγάρι δεν έφερε εμφανή τραύματα ούτε εκδορές, και οι έρευνες στρέφονται πλέον στο ενδεχόμενο ο θάνατός τους να προκλήθηκε από αναθυμιάσεις.
Το όχημα φέρεται να βρισκόταν σε λειτουργία μέσα στον κλειστό χώρο του γκαράζ, με τον κινητήρα αναμμένο και τον κλιματισμό σε λειτουργία. Οι αρχές εξετάζουν το σενάριο η συσσώρευση μονοξειδίου του άνθρακα να προκάλεσε ασφυξία στους δύο νέους.
Το νεαρό ζευγάρι εντόπισε ο πατέρας του 28χρονου, ο οποίος βρήκε τα δύο άτομα χωρίς τις αισθήσεις τους μέσα στο αυτοκίνητο και ειδοποίησε άμεσα την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Προσπάθησε να τους προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, κάνοντας προσπάθειες ανάνηψης, ωστόσο οι διασώστες που έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι οι δύο νέοι είχαν καταλήξει.
Τα πρώτα συμπεράσματα των αρχών αναφέρουν ότι η παραμονή του οχήματος σε λειτουργία σε έναν περιορισμένο και κλειστό χώρο, χωρίς επαρκή αερισμό, ενδέχεται να οδήγησε σε γρήγορη συγκέντρωση μονοξειδίου του άνθρακα. Το σύστημα κλιματισμού του αυτοκινήτου, σύμφωνα με το σενάριο που εξετάζεται, πιθανόν να διοχέτευσε τα καυσαέρια στο εσωτερικό της καμπίνας, με αποτέλεσμα οι δύο νέοι να εκτεθούν σε επικίνδυνα επίπεδα του δηλητηριώδους αερίου.
Η ιατροδικαστική εξέταση και το επίσημο πόρισμα των αρμόδιων αρχών αναμένεται να αναφέρουν τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...