Τελευταία νέα
Μητσοτάκης: «Ναι» στην παραμονή των Patriot στη Σαουδική Αραβία – Τι συζήτησε με Μπιν Σαλμάν Μπάσκετ: Ο Άγγελος Παπανικολάου νεός πρόεδρος της ΕΟΚ μετά την παραίτηση Λιόλιου Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Προκλητική η ανακοίνωση της επικύρωσης του τουρκολιβυκού μνημονίου Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Προκλητική η επικύρωση του τουρκολιβυκού μνημονίου για τη σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο Μητσοτάκης: «Ναι» στο αίτημα για παραμονή των Patriot στη Σαουδική Αραβία State Department για την επικύρωση του τουρκολιβυκού μνημονίου: «Μη εποικοδομητική και προκλητική εξέλιξη» Τριήμερη επίσκεψη του προέδρου Κ. Τασούλα στη Θεσσαλονίκη – Αναλυτικό πρόγραμμα Μητσοτάκης: Συναντήθηκε με Μπιν Σαλμάν-Παραμένουν οι Patriot στη Σαουδική Αραβία Ανδρουλάκης: Θα θυμόμαστε πάντα τη Φώφη Γεννηματά με αγάπη & ευγνωμοσύνη Ουρές στη φρεγάτα «Κίμων»: «Αν χρειαστεί, θα ανταπεξέλθουμε όπως και οι προγονοί μας», λέει ο κυβερνήτης [εικόνες – βίντεο] Στη Σαουδική Αραβία ο Μητσοτάκης – Συνάντηση με τον διάδοχο του θρόνου Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν Basketgate: «Σκευωρία για να φύγω από την ΕΟΚ» φέρεται να υποστήριξε ο Λιόλιος στον ανακριτή – Τι είπε για τους ελέγχους και τη διαιτησία
Libre.gr

Μητσοτάκης από βόρεια Εύβοια: Σας θέλω στις επάλξεις για τις εκλογές την άνοιξη του 2027

«Στο τέλος αυτής της τετραετίας θα παραδώσουμε το καλύτερο εθνικό σύστημα υγείας που είχε η χώρα», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το Κέντρο Υγείας Ιστιαίας, για να προσθέσει πως «το ΕΣΥ αλλάζει, οι πόροι του ταμείου ανάκαμψης επενδύονται προς όφελος της συνολικής του αναβάθμισης».

«Πεντε χρόνια μετά την καταστροφική πυρκαγιά στη Β. Εύβοια ατενίζουμε το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία. Η κυβέρνηση έσκυψε πάνω στα προβλήματα που άφησε πίσω της η πυρκαγιά», τόνισε ο πρωθυπουργός στα εγκαίνια της πρώτης μονάδας τεχνητού νεφρού σε κέντρο πρωτοβάθμιας φροντίδας Υγείας στη Β. Εύβοια.

Απευθυνόμενος σε πολίτες και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός τούς κάλεσε να βρίσκονται «στις επάλξεις» για την επόμενη εκλογική μάχη, θέτοντας ως στόχο μία τρίτη αυτοδύναμη κυβερνητική θητεία της ΝΔ.

«Σας θέλω έτοιμους στις επάλξεις για τις εκλογές που θα γίνουν την άνοιξη του 2027», ανέφερε χαρακτηριστικά, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να κινηθεί σε προεκλογικούς ρυθμούς μόνο όταν πλησιάσουν οι κάλπες.

«Εμείς δεν σταματάμε και δεν περιμένουμε, όπως κάποιοι άλλοι, την προεκλογική περίοδο για να βρεθούμε δίπλα στους συμπολίτες μας. Είμαστε παρόντες, αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα με αποτελεσματικότητα και στηρίζουμε τις τοπικές κοινωνίες», σημείωσε.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχαρίστησε, μάλιστα, τα κομματικά στελέχη για «τον αγώνα που θα δώσουν για μία τρίτη αυτοδύναμη θητεία της Νέας Δημοκρατίας».

Περνώντας στον απολογισμό της κυβερνητικής πολιτικής για τη Βόρεια Εύβοια, πέντε χρόνια μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές, ο πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι οι δεσμεύσεις που είχαν αναληφθεί υλοποιούνται στην πράξη.

«Εμείς μιλάμε με τα έργα μας και όχι με λόγια», είπε, επισημαίνοντας ότι η περιοχή έχει πλέον ανακάμψει, καταγράφοντας μεγαλύτερη τουριστική κίνηση και ανάπτυξη, χαμηλότερη ανεργία και αυξημένα εισοδήματα.

«Πέντε χρόνια μετά τη μεγάλη φωτιά, οι δεσμεύσεις μας υλοποιούνται. Η Βόρεια Εύβοια έχει ανακάμψει, έχει περισσότερο τουρισμό και ανάπτυξη, μικρότερη ανεργία και μεγαλύτερα εισοδήματα», ανέφερε ο πρωθυπουργός.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...