Τελευταία νέα
Το Ντιβάνι της Ημέρας: Η σκοτεινή όψη της φιλανθρωπίας και η ΜΚΟποίηση της κοινωνικής πολιτικής Διπλό φονικό στη Φθιώτιδα: Παραδόθηκε ο 45χρονος που σκότωσε τους ανιψιούς του EKT: Οι υποψηφιότητες για τη διαδοχή της Κριστίν Λαγκάρντ έως τις 6 Νοεμβρίου Τσίπρας από Καλαμάτα: «Η απαξία του ΕΣΥ φαίνεται από το γεγονός ότι έχει υπουργό τον Γεωργιάδη εδώ και τρία χρόνια» Ανδρουλάκης κατά Μητσοτάκη για το «δώρο» στα funds: «Σας ξεσκεπάσαμε» – «Αύριο οφείλετε να δώσετε εξηγήσεις στη Βουλή» Κυβερνητική ενεργειακή απάθεια Δίκη για τα Τέμπη: Συγκλόνισε επιζήσασα από το κυλικείο – «Ένιωθα να καίγομαι ζωντανή, αισθάνθηκα το κάψιμο στον αέρα» «Ηλεκτροσόκ» για τα νοικοκυριά: Αυξήσεις έως 76% από τον Σεπτέμβριο στα πράσινα τιμολόγια ρεύματος Παλλήνη: Αστυνομικός έχασε υποπολυβόλο MP5 και χειροβομβίδα κρότου λάμψης – Τα είχε σε σακούλα ΕΛ.Α.Σ. για Κυριάκο Μητσοτάκη: Ανερμάτιστος αλλά και χωρίς ίχνος ενσυναίσθησης ΕΛ.Α.Σ. κατά Μητσοτάκη: “Ζει σε γυάλινο κόσμο έξω από τα προβλήματα των πολιτών” Φωτονιάτα: Από το «Χωριάτικο» και την Pizza Fan μέχρι τις συμβάσεις του περιβάλλοντος Μπεκίρη – Ποιος πληρώνει τον λογαριασμό;
Indicator.gr

Το Σάββατο η εκλογή προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Το Σάββατο, στις 9 το πρωί αναμένεται να διεξαχθεί η διαδικασία για την εκλογή του νέου προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Υποψήφιοι, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα δηλώσεις τους, θα είναι ο Παύλος Πολάκης και η Ρένα Δούρου. Την ίδια ημέρα πάντως θα συνεδριάσει και η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να αποφασίσει τα κομματικά όργανα και την προετοιμασία για τις εκλογές.
Στην σημερινή της συνεδρίαση, εξελέγη ομόφωνα νέος γραμματέας της ΚΟ, ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Γιάννης Αμανατίδης.
Μετά την εκλογή του ο Γιάννης Αμανατίδης δήλωσε, στο περιστύλιο της Βουλής: «Η ανάθεση της θέσης του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία από τους συναδέλφους της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, συνοδεύεται από τη βαριά ευθύνη, η Κοινοβουλευτική Ομάδα να συνεχίσει με ενότητα, σοβαρότητα και συλλογική συνείδηση, να δίνει αποτελεσματικά τις μάχες στο Κοινοβούλιο απέναντι στις πολιτικές που γεννούν την ακρίβεια, τη διαφθορά, την υποχώρηση του κοινωνικού κράτους, την απαξίωση των θεσμών και της δημοκρατίας και που τελικά κάνουν τους φτωχούς φτωχότερους και τους πλούσιους πλουσιότερους. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι παρών και θα παραμείνει παρών με ευθύνη απέναντι στην ιστορία μας. Με ενότητα απέναντι στις δυσκολίες και με καθαρή δέσμευση απέναντι στον ελληνικό λαό, προχωράμε μπροστά».
Σημείωσε τέλος ότι θα αποσταλεί στον πρόεδρο της Βουλής επιστολή για την επανένταξη του Παύλου Πολάκη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κατόπιν δηλώσεώς του.
Στην σημερινή διαδικασία πήραν μέρος επτά, μόλις, βουλευτές.
Σημειώνεται ότι μετά και τις σημερινές αποχωρήσεις των Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου, Μαρίνας Κοντοτόλη και Χάρη Μαμουλάκη, ο ΣΥΡΙΖΑ μένει με 17 βουλευτές και η Κοινοβουλευτική του Ομάδα είναι στην 4η θέση, κάτω από αυτή του ΚΚΕ, το οποίο διαθέτει 21 βουλευτές. Τις προσεχείς ημέρες θα μειωθεί περαιτέρω ο αριθμός τους, καθώς αναμένονται και άλλες αποχωρήσεις. Οι ανεξάρτητοι βουλευτές είναι πλέον 47.
The post Το Σάββατο η εκλογή προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ appeared first on The Indicator.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...