Τελευταία νέα
Το ρωσικό ΥΠΕΞ αντιδρά άτονα και απολογητικά στη σφοδρή επίθεση του Ισραήλ κατά της Ρωσίας Κώστας Καραμανλής: Αρνητική εξέλιξη η κύρωση του τουρκολιβυκού Κώστας Καραμανλής: Ζωντανά η ομιλία του στο Πολεμικό Μουσείο Διπλό του Παναθηναϊκού στον Βόλο με την «υπογραφή» του Ντέσερς Πάτμος: Πλοίο με 79 επιβάτες επέστρεψε στο λιμάνι – Εκδήλωσε βλάβη πλέοντας προς Ικαρία «Βροχή» από πρόστιμα για τα κελιά-κολαστήρια Κώστας Καραμανλής: “Δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή άδεια της Τουρκίας για το καλώδιο” Επιδόματα: Ο «κόφτης» των… αμετάβλητων εισοδηματικών κριτηρίων Ραγδαίες εξελίξεις στο «Χωριάτικο»: Τουλάχιστον 50 συλλήψεις, έλεγχοι σε 500 επιχειρήσεις – Το ποινικό ιστορικό Γιαννακόπουλου ΚΚΕ για ανάρτηση Μητσοτάκη: Το παραμύθι των «ισχυρών συμμάχων» διαψεύστηκε Live η ομιλία του Κώστα Καραμανλή στην Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Άνω Λιόσια: 19χρονος συνελήφθη σε στάση λεωφορείου με μαχαίρι και πιστόλι με σιγαστήρα
Thepressproject.gr

Το ΜέΡΑ25 καταγγέλλει λογοκρισία εις βάρος του από την ΕΦΣΥΝ – «Ακόμα και την κηδεία της Πάολας Ρεβενιώτη»

Το ΜέΡΑ25 καταγγέλλει το «μαχαίρι» από την ΕΦΣΥΝ σε όλες του τις ανακοινώσεις μετά την απόφαση του να απέχει από την αρθρογραφία και τις συνεντεύξεις στο μέσο λόγω των αυθαιρεσιών της νέα διοίκησης. «Το μένος τους πλήρωσε ακόμα και η συντρόφισσά μας Πάολα Ρεβενιώτη που χάσαμε πρόσφατα: Στις 11/7 στην είδηση για την πολιτική της κηδεία στο site της εφημερίδας, έφτασαν στο σημείο να σβήσουν τις αναφορές που οι ίδιοι αρχικά είχαν δημοσιεύσει για τη σχέση της με το ΜέΡΑ25 (του οποίου η Πάολα ήταν μέλος και υποψήφια βουλεύτρια) όσο και τον επικήδειο του Γιάννη Βαρουφάκη στην τελετή στο Πρώτο Νεκροταφείο», επισημαίνει ακόμα το κόμμα.«Μετά τις απολύσεις, τα κρούσματα κραυγαλέας λογοκρισίας ακόμα και την παραβίαση των προσωπικών δεδομένων των δημοσιογράφων της, συνειδητοποιούμε πως η Εφημερίδα των Συντακτών προχωρά σε συστηματική λογοκρισία εις βάρος του ΜέΡΑ25», καταγγέλλει αρχικά το κόμμα.
Πειγράφει πως «την περασμένη Παρασκευή (10/7) καταγγείλαμε τις αυταρχικές τακτικές της διοίκησης Μελισσανίδη και δηλώσαμε, σε ένδειξη συμπαράστασης στους εργαζόμενους, πως τόσο ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 όσο και τα στελέχη μας θα απέχουν από αρθρογραφία και συνεντεύξεις στην εφημερίδα, ενώ οι ανακοινώσεις μας προφανώς παραμένουν δημόσιες και αποστέλλονται σε όλα τα ΜΜΕ (ασφαλώς και στην ΕΦΣΥΝ»).
«Ωστόσο διαπιστώνουμε πως, εδώ και μία εβδομάδα, η νέα ιδιοκτησία και η διεύθυνση της εφημερίδας επέλεξαν να εξαφανίσουν κάθε αναφορά στο ΜέΡΑ25, τόσο στην έντυπη όσο και στην ηλεκτρονική έκδοση (efsyn.gr). Μεταξύ άλλων κόπηκαν οι ανακοινώσεις μας για την παρέμβασή μας στο Αργος όπου οι αστυνομικοί δολοφόνησαν τον 20χρονο Θοδωρή, η καταγγελία μας για τη συμμετοχή της χώρας μας στην Τράπεζα Αμυνας του ΝΑΤΟ και όλες οι άλλες ανακοινώσεις, που το ΜέΡΑ25 στέλνει καθημερινά στα ΜΜΕ της χώρας», συνεχίζει το ΜέΡΑ25..
Μάλιστα, όπως τονίζει ακόμα, «το μένος τους πλήρωσε ακόμα και η συντρόφισσά μας Πάολα Ρεβενιώτη που χάσαμε πρόσφατα: Στις 11/7 στην είδηση για την πολιτική της κηδεία στο site της εφημερίδας, έφτασαν στο σημείο να σβήσουν τις αναφορές που οι ίδιοι αρχικά είχαν δημοσιεύσει για τη σχέση της με το ΜέΡΑ25 (του οποίου η Πάολα ήταν μέλος και υποψήφια βουλεύτρια) όσο και τον επικήδειο του Γιάννη Βαρουφάκη στην τελετή στο Πρώτο Νεκροταφείο.»
«Είχε προηγηθεί το χυδαίο δημοσίευμα με τίτλο “Η Αριστερά της πλάκας” του Χάρη Ιωάννου, ο οποίος κρύβεται πίσω από το ψευδώνυμο “ΟΧΙΑ” όπου καταφερόταν με ύβρεις στο ΜέΡΑ25 και στον Γιάνη Βαρουφάκη. Ο ίδιος, όπως βλέπουμε στην ταυτότητα της εφημερίδας, είναι ο νεόκοπος διευθυντής της ηλεκτρονικής έκδοσης, μετά την απόλυση του Τάσου Τσακίρογλου, και προφανώς ο υπεύθυνος για την αφαίρεση κάθε ίχνους του ΜέΡΑ25 από το site efsyn.gr εδώ και μία εβδομάδα», διαπιστώνει ακόμα και καταλήγει:
«Μάλλον δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα. Έτσι αντιλαμβάνεται τη δημοσιογραφία και την ελευθεροτυπία ο νέος ιδιοκτήτης και οι βαστάζοι του, πουλώντας μάλιστα και αριστεροσύνη στο πλευρό του κ. Τσίπρα. Τους παραδίδουμε στην κρίση του αναγνωστικού κοινού.
Οσο για τις… οχιές, θυμίζουμε πως το μήλο της εύνοιας του αφεντικού πολλοί το αγάπησαν. Τα φίδια που το πρόσφεραν όμως, κανείς.»

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...