Τελευταία νέα
Ανησυχία Κομισιόν για την κατάσταση με τα άτομα ΛΟΑΤΚΙ+ στην Τουρκία: «Θεμελιώδης αξία ο σεβασμός των δικαιωμάτων» Μητσοτάκης για τη Μαργαρίτα Παπανδρέου: «Άφησε το αποτύπωμά της στη δημόσια ζωή και πορεύτηκε με αξιοπρέπεια» Η προειδοποίηση από τη Γερμανία και η ευθύνη της σύγχρονης σοσιαλδημοκρατίας Οι δύο ψυχές του ΠΑΣΟΚ. Πάλι… Ο Χατζιδάκις στο Τεριάντ Πλεύρης για τον γιατρό του Μαζωνάκη: «Είχα τυπική σχέση μαζί του, ήμουν ασθενής του – Δεν υπήρξε καμία συνεργασία» Τελειώνει τα σενάρια για ευρωπαική παρέμβαση στον ΕΦΚ ο Παπασταύρου : Δύσκολο ! Φλωρίδης: Σε περίπτωση ακυβερνησίας, μπορεί να επαναληφθούν τα επεισόδια με τους μετανάστες στον Έβρο Το ΝΑΤΟ των ολίγων εβδομάδων Συλλυπητήρια Κυριάκου Μητσοτάκη για τον θάνατο της Μαργαρίτας Παπανδρέου: Άφησε το δικό της αποτύπωμα για την ισότητα των φύλων Παπαδοπούλου για δηλώσεις Βούλτεψη: Κίνδυνος νομιμοποίησης του νεοναζισμού Ένταση στη Θέουτα: Χιλιάδες μετανάστες έτρεχαν να βρουν μια θέση στις δομές – Αστυνομικά πυρά στον αέρα [βίντεο]
Filathlos.gr

Δημοσίευμα «βόμβα» για μεγάλη επιστροφή στην EuroLeague!

Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή εξέδωσε στις 7 Ιουλίου επίσημη ανακοίνωση, μέσω της οποίας έκανε γνωστό ότι η Ρωσική Ολυμπιακή Επιτροπή δεν είναι πλέον σε αναστολή, κάτι που αλλάζει τα δεδομένα στον αθλητισμό για πρώτη φορά από το 2022 και δίνει πλέον τη δυνατότητα στους Ρώσους αθλητές να συμμετέχουν κανονικά στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.
Κάτι τέτοιο αναμένεται πιθανότατα να επηρεάσει άμεσα και τον μπασκετικό «χάρτη» της Ευρώπης, καθώς στη Ρωσία κάνουν ήδη λόγο για επιστροφή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
Πιο συγκεκριμένα, το «MatchTV», μέσο που βρίσκεται κοντά στην κυβέρνηση της χώρας, αναφέρει σε δημοσίευμα του πως η «ρωσική αρκούδα» θα έχει το δικαίωμα να επανέλθει στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.
Κάτι τέτοιο, ωστόσο, θα μπορεί να γίνει από την μεθεπόμενη σεζόν, αυτή δηλαδή του 2027/28, καθώς το φορμάτ της αγωνιστικής περιόδου 2026/27 έχει ανακοινωθεί ήδη και το «παζλ» των ομάδων είναι συμπληρωμένο.
Το ίδιο δημοσίευμα, ωστόσο, κάνει λόγο για διχογνωμία στις απόψεις των ιθυνόντων του θεσμού, ενώ αναφέρει πως -εφόσον επιστρέψει- η ΤΣΣΚΑ, ίσως χρειαστεί να δώσει τους αγώνες της μακριά από τη Ρωσία, αναφέροντας ως φαβορί για πιθανές έδρες την Σερβία αλλά και την Τουρκία.
Θυμιζουμε ότι η ρωσική ομάδα αγωνίστηκε για τελευταία φορά στην EuroLeague κατά τη σεζόν 2021/22, προτού αποφασιστεί η απαγόρευση συμμετοχής των Ρώσων αθλητών σε όλα τα αθλήματα.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...