Τελευταία νέα
Καρπουχτσής (ΕΛ.Α.Σ): «Η κυβέρνηση να δώσει απαντήσεις για το άρθρο 23» – «Επικοινωνιακό μέτρο» η μείωση του ΦΠΑ στα προϊόντα περιόδου ΠΑΣΟΚ για καλώδιο Ελλάδας – Κύπρου: «Το έργο πρέπει να προχωρήσει» Συμφωνία ΠΑΟΚ – Ζίβκοβιτς για νέο συμβόλαιο 4+1 ετών Navtex και από την Κύπρο – Ποιο είναι το δρομολόγιο του «Abeille Marengo» Θεώνη Κουφονικολάκου: «Ο κ. Μητσοτάκης απέτυχε – Το 49% των Ελλήνων δηλώνει ότι υποφέρει από άγχος ή κατάθλιψη που σχετίζεται με την εργασία του» Δημήτρης Μάντζος: Ο μόνος ασφαλής δρόμος είναι ο δρόμος της διεθνούς νομιμότητας για το καλώδιο ενεργειακής σύνδεσης Ποινικοί Κώδικες: Νέα επίθεση Κοντονή σε Τσίπρα χωρίς ονόματα Μαρινάκης για αλλαγή συντελεστή δόμησης: Μεταφέρονται εντός του ίδιου δήμου Συνάντηση Τσίπρα με τον δήμαρχο του Παρισιού: «Να δώσουμε προοδευτική απάντηση απέναντι στην Ακροδεξιά» Πυροβολισμοί στον Κολωνό: Ένας τραυματίας μέσα σε αυτοκίνητο Κοντονής κατά Τσίπρα για τον Ποινικό Κώδικα: «Αν με προκαλέσει, θα τα πούμε αλλιώς» – Τι αποκάλυψε για τις συνομιλίες τους Ενταση Ελλάδας Τουρκίας: Εξέδωσε διπλή αντι -NAVTEX
Tennis24.gr

Τσιτσιπάς: «Ήταν μεγάλη μάχη – Θα τα δώσω όλα στον τελικό»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, αμέσως μετά τη νίκη του στον ημιτελικό, αναφέρθηκε στη δύσκολη πρόκριση, στο υψόμετρο, αλλά και στον αντίπαλό του στον τελικό, Ραφαέλ Κολινιόν. 
«Ήταν μεγάλη μάχη με τον Αλεξάντερ, νομίζω κάναμε και οι δύο καλό παιχνίδι, είναι κρίμα που μόνο ένας μπορεί να είναι νικητής στο τέλος, νιώθω πως και οι δυο μας το αξίζαμε. Θέλω να τον συγχαρώ για την εκπληκτική του προσπάθεια σήμερα»
Για το υψόμετρο, ο Τσιτσιπάς τόνισε: «Είναι δύσκολο εδώ, ειδικά τις πρώτες μέρες. Ήμουν στο Monte-Carlo, στη θάλασσα, και τώρα εδώ στα βουνά. Θέλει λίγο χρόνο να συνηθίσεις τις αναπηδήσεις, αλλά νομίζω ότι ενισχύει το παιχνίδι μου. Το υψόμετρο βοηθάει τα πιο καλά μου χτυπήματα, κάνει την μπάλα να σηκώνεται λίγο πιο ψηλά και αυτοί που έχουν μεγάλο σερβίς και μεγάλα όπλα έχουν μια βοήθεια.»
Όσο για τον επόμενο αντίπαλό του, Ραφαέλ Κολινιόν: «Και οι δύο είχαμε μεγάλους σε διάρκεια αγώνες, αλλά και οι δύο το θέλαμε πολύ. Θα βγούμε και οι δύο εκεί έξω και θα τα δώσουμε όλα. Δεν περιμένω κάτι λιγότερο από μια μεγάλη μάχη. Ξέρω ότι το έχω ξαναπεί, αλλά σε έναν τελικό θες να τα δώσεις όλα. Θέλω να βγω εκεί έξω και να κάνω το καλύτερο.»
SWISS OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | SCHEDULE (-1h)
The post Τσιτσιπάς: «Ήταν μεγάλη μάχη – Θα τα δώσω όλα στον τελικό» appeared first on Tennis24.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...