Τελευταία νέα
Στο Παρίσι ο Μητσοτάκης για τη διεθνή διάσκεψη κορυφής για το Διάστημα – Συνάντηση με Μακρόν και δείπνο στο Ελιζέ Μάνη: Σαράβαλο και το ασθενοφόρο που έστειλαν για αντικατάσταση – Έχει «γράψει» 460.000 χλμ. [εικόνες] Δύο χωριά της Βόρειας Εύβοιας ως ιδανικοί και οικονομικοί προορισμοί για τα Σαββατοκύριακα του Σεπτέμβρη Ισραήλ: Υπό ελληνικό έλεγχο ο πηγαίος κώδικας του αμυντικού θόλου 11η Σεπτεμβρίου: Στη δημοσιότητα αποκαλυπτικά  έγγραφα από τον Μαμντάνι – Τι απέκρυψαν οι Αρχές για τον τοξικό αέρα Στο Παρίσι αύριο ο Μητσοτάκης για τη Διάσκεψη Κορυφής για το Διάστημα- Συνάντηση με Μακρόν ΕΚΑΒ Ημαθίας – Δικαίωση για τους εργαζόμενους: Κατήγγειλαν on air έλλειψη ασθενοφόρων και τους έστειλαν όχημα Παιδεία: Ανυπαρξία προτάσεων από ΝΔ – Ολοκληρωμένο σχέδιο από την ΕΛ.Α.Σ. Το Ισραήλ ξεκαθαρίζει για την «Ασπίδα του Αχιλλέα»: Αποκλειστικά υπό ελληνικό έλεγχο ο πηγαίος κώδικας Απάντηση ΔΥΠΑ σε ΕΛΑΣ για το περίπτερό της στη ΔΕΘ: Δεν κόστισε 300.000 ευρώ, κόστισε 190.000 Το σχόλιο της Άνγκελα Μέρκελ δύο ημέρες μετά τη νίκη του AfD: «Ματώνει η καρδιά μου» – Η αιχμή κατά του Μερτς ΕΛ.Α.Σ.: «Επτά χρόνια μετά: Μεγέθυνση στους αριθμούς, υποχώρηση στην πραγματική ζωή»
Efsyn.gr

Υπόθεση Νέστορα στη Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι οι δύο συλληφθέντες για την ένταση έξω από τα δικαστήρια

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι δύο συλληφθέντες για την ένταση που επικράτησε το μεσημέρι της Δευτέρας 20 Ιουλίου στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, μετά την απόφαση για την προφυλάκιση του 25χρονου που εμπλέκεται στην υπόθεση της φονικής επίθεσης με γκαζάκια στο σπίτι της οικογένειας Νέστορα.
Οι δύο κατηγορούμενοι, ένας 32χρονος και μία 25χρονη, παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για τα αδικήματα της βίας κατά υπαλλήλων και της διατάραξης κοινής ειρήνης. Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε για την επόμενη εβδομάδα ενώ το δικαστήριο αποφάσισε την άρση της κράτησής τους.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, ομάδα περίπου 20 ατόμων που πραγματοποιούσε συγκέντρωση αλληλεγγύης στον 25χρονο κατηγορούμενο επιχείρησε να διασπάσει αστυνομικό φραγμό κάνοντας χρήση σωματικής βίας. Κατά την ίδια ανακοίνωση, οι αστυνομικές δυνάμεις απώθησαν τους συγκεντρωμένους, οι οποίοι στη συνέχεια, αφού ενσωματώθηκαν σε μεγαλύτερο πλήθος ατόμων, εκδήλωσαν εκ νέου επίθεση σε βάρος των αστυνομικών. Συνολικά προσήχθησαν 19 άτομα, εκ των οποίων συνελήφθησαν δύο.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...