Τελευταία νέα
Ηράκλειο: Παρών στις εκδηλώσεις για το Ολοκαύτωμα της Βιάννου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κυψέλη: Συνάντηση Δούκα με τους «μετρόπληκτους» – «Η κυβέρνηση οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες της» Γεωργιάδης για Ανδρουλάκη: Σχεδόν όσα είπε ο για το ΕΣΥ τα έχουμε ήδη κάνει “Πρώτοι έστω και με μία ψήφο γιατί χωρίς το πρώτο κόμμα δεν σχηματίζεται κυβέρνηση” – Δείτε live τη συνέντευξη τύπου του Νίκου Ανδρουλάκη στη ΔΕΘ Live η συνέντευξη Τύπου του Νίκου Ανδρουλάκη από τη ΔΕΘ: «Το ΠΑΣΟΚ θέλει την πρώτη θέση για να έρθει η πολιτική αλλαγή» Νίκος Ανδρουλάκης: Live η συνέντευξη Τύπου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στη ΔΕΘ Μητσοτάκης: Δεν απειλούμε κανέναν, αλλά και δεν δεχόμαστε απειλές ή υποδείξεις από κανέναν “Βόμβα’’ από την “Eστία” η σχέση της εταιρίας που μετράει τις ψήφους στις εκλογές με την οικογένεια Μητσοτάκη Η τέχνη του ξύλου: Τρεις Millennials που κρατούν ζωντανή την πολιτιστική μας κληρονομιά [εικόνες – βίντεο] Ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά στον Μητσοτάκη: «Η επανάληψη δεν αλλάζει την πραγματικότητα» Κυριάκος Μητσοτάκης: Live η ομιλία του στο Καστελόριζο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν απειλούμε κανέναν αλλά και δεν δεχόμαστε απειλές» – Τα μέτρα στήριξης που ανακοίνωσε για το Καστελόριζο
Efsyn.gr

Το αντίο της Φίνος Φιλμ στη Μαίρη Λίντα: Μια σπουδαία ερμηνεύτρια, με ξεχωριστό ταμπεραμέντο [βίντεο]

Η Φίνος Φιλμ αποχαιρέτισε τη Μαίρη Λίντα, με μια ανάρτηση στα social media, χαρακτηρίζοντάς τη σπουδαία ερμηνεύτρια ως ένα πρόσωπο με ξεχωριστό ταμπεραμέντο.
Λίγες ώρες μετά την είδηση του θανάτου της, η εταιρεία παραγωγής δημοσίευσε στα social media ένα αφιερωματικό βίντεο με απόσπασμα από την ερμηνεία της στο κομμάτι «Θάλασσα μόνο κι Ουρανός» στο πλευρό του Μανώλη Χιώτη.
Η Φίνος Φιλμ εκτός από τη σπουδαία διαδρομή της Μαίρης Λίντα στο ελληνικό τραγούδι και τις αξέχαστες συμμετοχές της σε ταινίες του παλιού κινηματογράφου, στάθηκε και στη συνεργασία της με τον Μανώλη Χιώτη. Όπως αναγράφεται στη λεζάντα της δημοσίευσης στο Instagram: «Καλό ταξίδι στην αξεπέραστη Μαίρη Λίντα, που έφυγε σήμερα από τη ζωή. Μια σπουδαία ερμηνεύτρια, με ξεχωριστό ταμπεραμέντο και μια φωνή που σημάδεψε το ελληνικό τραγούδι. Μαζί με τον πρώτο της σύζυγο, τον θρυλικό Μανώλη Χιώτη, χάρισαν τη μουσική και τη φωνή τους σε δεκάδες ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου, ντύνοντας μερικές από τις πιο αγαπημένες στιγμές της μεγάλης οθόνης. Ανάμεσά τους οι ταινίες “Ο Ατσίδας”, “Ο Δήμος απ’ τα Τρίκαλα”, “Ο Φίλος μου ο Λευτεράκης” και “Η Βίλλα των Οργίων”. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά της. Αντίο, Μαίρη Λίντα. “Η ζωή έχει λουλούδια και αγκάθια. Δεν υπάρχει κάτι που δεν έκανα, δεν μου έλειψε τίποτα και τα έχω χαρεί όλα”».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...