Τελευταία νέα
Ο Δημήτρης δεν μένει πια εδώ… Προβλήματα σε Facebook, Messenger και Instagram Φωτιά στην Κράνα Ρεθύμνου Μπλακ άουτ και προβλήματα σε Κυψέλη, Εξάρχεια, Κολωνάκι, Γκύζη – Εγκλωβισμοί σε ασανσέρ και σβηστά φανάρια [βίντεο] Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε Φάμελλο: Ο ίδιος οδήγησε το κόμμα σε αδιέξοδο- Γιατί δεν παραδίδει την έδρα; «Γελοία» χαρακτήρισε την αντίδραση του ΠΑΣΟΚ ο Γεωργιάδης στις καταγγελίες Σαλμά σε βάρος του – «Θα λυθούν όλα στις δικαστικές αίθουσες» Σε Red Code Αττική και άλλες 4 περιφέρειες: Πού «χτυπάει» ο καύσωνας – Τα μέτρα αντιμετώπισης και πού θα δροσιστείτε ΕΛΑΣ: «Φρένο στα πανεπιστήμια-σούπερ μάρκετ» και πίεση για κυρώσεις κατά του Νετανιάχου Το πρώτο τροχαίο με αγριογούρουνο στην εθνική Αθηνών – Κορίνθου: Έχασε τη ζωή του το άτυχο ζώο [εικόνες] ΠΑΣΟΚ: «Μονόδρομο» αποτελεί η παραίτηση Γεωργιάδη αν δεν απαντήσει χωρίς υπεκφυγές στις καταγγελίες Σαλμά Φωτιά στο Άνω Κεράσοβο Αιτωλοακαρνανίας – Επιχειρούν 4 αεροσκάφη Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων: «Κουτσουρεμένη ψήφισε η κυβέρνηση τη διάταξη για τις συντάξεις χηρείας»
Efsyn.gr

Το αντίο της Φίνος Φιλμ στη Μαίρη Λίντα: Μια σπουδαία ερμηνεύτρια, με ξεχωριστό ταμπεραμέντο [βίντεο]

Η Φίνος Φιλμ αποχαιρέτισε τη Μαίρη Λίντα, με μια ανάρτηση στα social media, χαρακτηρίζοντάς τη σπουδαία ερμηνεύτρια ως ένα πρόσωπο με ξεχωριστό ταμπεραμέντο.
Λίγες ώρες μετά την είδηση του θανάτου της, η εταιρεία παραγωγής δημοσίευσε στα social media ένα αφιερωματικό βίντεο με απόσπασμα από την ερμηνεία της στο κομμάτι «Θάλασσα μόνο κι Ουρανός» στο πλευρό του Μανώλη Χιώτη.
Η Φίνος Φιλμ εκτός από τη σπουδαία διαδρομή της Μαίρης Λίντα στο ελληνικό τραγούδι και τις αξέχαστες συμμετοχές της σε ταινίες του παλιού κινηματογράφου, στάθηκε και στη συνεργασία της με τον Μανώλη Χιώτη. Όπως αναγράφεται στη λεζάντα της δημοσίευσης στο Instagram: «Καλό ταξίδι στην αξεπέραστη Μαίρη Λίντα, που έφυγε σήμερα από τη ζωή. Μια σπουδαία ερμηνεύτρια, με ξεχωριστό ταμπεραμέντο και μια φωνή που σημάδεψε το ελληνικό τραγούδι. Μαζί με τον πρώτο της σύζυγο, τον θρυλικό Μανώλη Χιώτη, χάρισαν τη μουσική και τη φωνή τους σε δεκάδες ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου, ντύνοντας μερικές από τις πιο αγαπημένες στιγμές της μεγάλης οθόνης. Ανάμεσά τους οι ταινίες “Ο Ατσίδας”, “Ο Δήμος απ’ τα Τρίκαλα”, “Ο Φίλος μου ο Λευτεράκης” και “Η Βίλλα των Οργίων”. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά της. Αντίο, Μαίρη Λίντα. “Η ζωή έχει λουλούδια και αγκάθια. Δεν υπάρχει κάτι που δεν έκανα, δεν μου έλειψε τίποτα και τα έχω χαρεί όλα”».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...

«Ειδικός επιστήμονας» με πτυχίο από εργαστήρι ελευθέρων σπουδών που εισέπραττε […]