Τελευταία νέα
Προκλητική κινδυνολογία Φλωρίδη: «Αν η χώρα μείνει ακυβέρνητη, θα κάνουν ντου οι Τούρκοι» Τόση απελπισία! Ο Μητσοτάκης προεκλογικά επιστρατεύει και την Τούνη! Σιακαντάρης: «Διατηρώ το δικαίωμα της γνώμης» – Ξεκαθαρίζει ότι δεν πρότεινε συνεργασία ΕΛ.Α.Σ- ΝΔ και απαντά στις αντιδράσεις Οργή στην Άγκυρα για τις δηλώσεις Γεραπετρίτη: “Σκανδαλώδης τοποθέτηση” Eurostat: Πάτος στην ΕΕ η Ελλάδα στη διασταύρωση πληροφοριών στο διαδίκτυο – Η κατάταξη των χωρών Αλέξης Τσίπρας – Συνέντευξη: Απαντήσεις για την εκλογική στρατηγική – Σφυροκόπημα Μητσοτάκη Σαλμάς: Ο Γεωργιάδης έπρεπε να είχε ήδη παραιτηθεί-Bρέθηκαν λεφτά τα οποία δεν είχε δικαιολογήσει Γιάνης Βαρουφάκης στη ΔΕΘ: Μόνο με την επανάκτηση θα μένει ο πλούτος εδώ, στην Ελλάδα, στους πολλούς Δίκη για τα Τέμπη: Επεισόδιο ανάμεσα σε συγγενείς – «Λες ψέματα, το έκανα για να σας προστατεύσω» Η Θεσσαλία κινδυνεύει να γίνει… Σαχάρα – Ανησυχητικές εκτιμήσεις για την ξηρασία Στο Μαξίμου έχουν αποφασίσει να εκμεταλλευτούν στο έπακρο την κρίση με την Τουρκία προκειμένου να στήσουν αφήγημα σταθερότητας και ο Φλωρίδης κάνει τον “λαγό” Champions League: Η ώρα των φαβορί
Filathlos.gr

Νίστρουπ: «Θέλουμε να κερδίσουμε και τα δύο παιχνίδια κόντρα στην Πάκσι»

Ο Τζέικομπ Νίστρουπ μίλησε για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Πάκσι, την ετοιμότητα της ομάδας, αλλά και τις απαιτήσεις που υπάρχουν στα ευρωπαϊκά προκριματικά.
Ο Δανός τεχνικός αναφέρθηκε επίσης στην κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο το «τριφύλλι» θα προσεγγίσει το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:
Για την ευρωπαϊκή ταυτότητα του Παναθηναϊκού και το πρώτο ματς της σεζόν:
«Όπως είπε και ο Άνταμ, ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος. Σε κάθε διοργάνωση που συμμετέχουμε θέλουμε να προχωράμε και να προκρινόμαστε. Αύριο αντιμετωπίζουμε την Πάκσι και θέλουμε να κερδίσουμε και τα δύο παιχνίδια».
Για την ετοιμότητα της ομάδας και τον αγωνιστικό χώρο:
«Είμαι ικανοποιημένος από την προετοιμασία, τους παίκτες, το σταφ και όλους όσοι βρίσκονται γύρω από την ομάδα. Το γήπεδο στο οποίο θα παίξουμε αύριο δεν είναι τέλειο, είναι λίγο ξερό, αλλά αυτή είναι η κατάσταση. Ξεκινάμε με σεβασμό απέναντι στον αντίπαλο».
Για την πίεση των προκριματικών:
«Το γνώριζα όταν υπέγραψα στον Παναθηναϊκό. Έχω εμπειρία από τέτοιες καταστάσεις, όπως τότε με την Κοπεγχάγη. Υπάρχει πίεση, όμως ο στόχος είναι να μπούμε στη League Phase».
Για τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας:
«Ήμασταν όλοι μαζί στην προετοιμασία και οι παίκτες κατάλαβαν αυτά που θέλουμε. Σίγουρα δεν θα είμαστε τέλειοι, γιατί αυτό απαιτεί χρόνο. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και είμαι αισιόδοξος».
Για το στοιχείο που θεωρεί σημαντικό στο ματς:
«Θα έλεγα ότι η λέξη είναι σταθερότητα. Πρέπει να κατανοήσουμε τον αντίπαλο, ο οποίος παίζει άμεσα και χρησιμοποιεί πολλές σέντρες. Χρειάζεται προσοχή, καθώς αφήνει μπροστά δύο επιθετικούς».
Για τους νεαρούς παίκτες:
«Έχουμε ένα ρόστερ με μεγάλη εμπειρία συνολικά. Οι νεαροί παίκτες βρίσκονται εδώ για να δείξουν το ταλέντο τους, να διεκδικήσουν την ευκαιρία τους και να αποδείξουν ότι είναι έτοιμοι».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...