Τελευταία νέα
Στην Ευρωβουλή το σχέδιο εξόρυξης αντιμονίου στη Χίο – Επικίνδυνο για την υγεία των κατοίκων Εξώδικο από τους «μετρόπληκτους» της Κυψέλης – «Βρισκόμαστε σε κίνδυνο με δική σας ευθύνη» Στο μικροσκόπιο της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας τα «σπιτάκια ανακύκλωσης» – Κατασχέσεις και πρόστιμα 40 εκατ. ευρώ Αττική: Εγκαταστάθηκαν 388 κάμερες στα φανάρια – Θα καταγράφουν όσους περνούν με κόκκινο ΕΟΔΥ: 21 κρούσματα από τον ιό του Δυτικού Νείλου – «Καμπανάκι» για την Αττική Ο ΠΑΟΚ θέλει να στείλει μήνυμα – Απόψε η πρώτη μάχη με Ντιναμό Κιέβου ΠΑΣΟΚ: «Δημόσιος έλεγχος και σχέδιο για τα λιμάνια» Πανελλαδικές 2026: Ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής – Πώς θα ενημερωθούν οι υποψήφιοι για τη σχολή Ανακύκλωση εκτός στόχων: Επτά χρόνια πεταμένα στα… σκουπίδια Ο CEO των σιδηροδρόμων παραδέχεται ότι δεν λειτουργεί το αυτόματο φρένο, τρία χρόνια μετά τα Τέμπη Πυρ ομαδόν της αντιπολίτευσης μετά την εισαγγελική πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου για το μπάζωμα – «Σκανδαλωδώς ελλιπής πρόταση», λέει η Ελπίδα για τη Δημοκρατία Ε.Ε.: Εγκρίθηκε το 21ο πακέτο κυρώσεων κατά της Ρωσίας με την εξαίρεση που ζητούσε η Ελλάδα
Efsyn.gr

Νίκος Παπαθανάσης: Η κόρη του ανακηρύχθηκε διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πειραιώς – Η συγκινητική ανάρτησή του

Με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Νίκος Παπαθανάσης, μοιράστηκε τη χαρά του για το γεγονός ότι η κόρη του, Ευσταθία, ανακηρύχθηκε διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πειραιώς.
«Υπάρχουν επιτυχίες που σε κάνουν περήφανο και υπάρχουν στιγμές που σε συγκινούν βαθιά. Η σημερινή είναι μία από αυτές», ανέφερε ο κ. Παπαθανάσης.
Όπως ανέφερε, «καμία διάκριση δεν χαρίζεται», τονίζοντας ότι κάθε βήμα της κόρης του ήταν αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και πίστης στις δυνατότητές της.
Δήλωσε μάλιστα περήφανος για εκείνη, περιγράφοντάς την ως σπουδαία επιστήμονα, υπέροχη μητέρα και μια γυναίκα με αξίες και ήθος.

View this post on Instagram

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Παπαθανάση:
«Υπάρχουν επιτυχίες που σε κάνουν περήφανο και υπάρχουν στιγμές που σε συγκινούν βαθιά. Η σημερινή είναι μία από αυτές.
Η Ευσταθία μου ανακηρύχθηκε διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πειραιώς, ολοκληρώνοντας ένα απαιτητικό ταξίδι γεμάτο αφοσίωση, υπομονή και αμέτρητες ώρες προσπάθειας.
Καμία διάκριση δεν χαρίζεται. Κάθε βήμα της ήταν αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και πίστης στις δυνατότητές της. Και αυτό είναι που με γεμίζει περισσότερο με υπερηφάνεια.
Πάνω απ’ όλα, όμως, είμαι περήφανος για τον άνθρωπο που έγινε: μια σπουδαία επιστήμονας, μια υπέροχη μητέρα για τον αγαπημένο μας Στράτο και μια γυναίκα με αξίες και ήθος.
Συγχαρητήρια, παιδί μου. Να συνεχίσεις να πορεύεσαι με ταπεινότητα, αγάπη για τη γνώση και πίστη στα όνειρά σου. Εύχομαι η ζωή να σου χαρίζει πάντα υγεία, δύναμη και όμορφες στιγμές με την οικογένειά σου».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...