Τελευταία νέα
Χρηματοπιστωτικό κραχ σε slow motion: Οι κίνδυνοι για την Ελλάδα Αλέξης Τσίπρας: «Σήμα κινδύνου για τη χώρα» η αγωνία των ψαράδων – Ζήτημα οι τιμές καύσιμων και η ασφάλεια στη θάλασσα Μητσοτάκης για Γλυπτά Παρθενώνα: Όχι σε διευθετήσεις που δηλώνουν ξένη ιδιοκτησία, δεν δανειζόμαστε δικούς μας θησαυρούς Ο «Ηρακλής» καθάρισε τις τράπεζες, η κοινωνία φορτώθηκε τον κίνδυνο Τραγωδία στην Κόρινθο: Νεκρός 26χρονος από το σφοδρό τροχαίο – Τραυματίστηκαν 5 νεαρά άτομα Μητσοτάκης για Γλυπτά Παρθενώνα: Δεν θα δεχθούμε διευθετήσεις που να δηλώνουν ξένη ιδιοκτησία ή δανεισμό ΕΛ.Α.Σ.: Η Μαρία Λεπενιώτη εξηγεί γιατί οι πολίτες δεν εμπιστεύονται τη Δικαιοσύνη Μητσοτάκης για συμφωνία Ελλάδας – Βουλγαρίας: «Τα μνημεία δεν μπορεί να αντιμετωπίζονται ως λάφυρα πολέμου» Ο Αλέξης Τσίπρας στηρίζει τους αλιείς Στη Βουλή, την επόμενη εβδομάδα, 3 αμυντικές συμφωνίες της Ελλάδας με Ιταλία, Γερμανία–Ολλανδία και Σερβία ΝΔ: Ψηφιακή γιορτή για τα 52 χρόνια του κόμματος Μια «αεροπειρατεία» που βρομάει προβοκάτσια και μπαρούτι
Filathlos.gr

Λίσι: «Μία μεγάλη ομαδική νίκη» – Τι δήλωσε για Σανταμαρία και Άλι

Ευχαριστημένος από την ομαδική δουλειά και τη μεγάλη νίκη δήλωσε ο Αλέσιο Λίσι, μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ με την Ντιναμό Κιέβου.

Ο Ιταλός τεχνικός περιέγραψε το πως έζησε το πρώτο του παιχνίδι ως προπονητής του ΠΑΟΚ, δίνοντας τα εύσημα στους παίκτες του για την εξαιρετική ομαδική δουλειά. Παράλληλα, σχολίασε το ντεμπούτο του Μπατίστ Σανταμαρία, αλλά και την κατάσταση του Τάχα Άλι.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:
Για το πως είδε το πρώτο του παιχνίδι: «Είναι κάπως δύσκολο να αναλύσω το ματς, γιατί βρεθήκαμε πίσω στο σκορ νωρίς. Δεν παραπονιέμαι για αυτό. Ισοφαρίσαμε γρήγορα, είχαμε έναν τραυματισμό. Ανεβάσαμε την απόδοσή μας και δίκαια πήγαμε με το 1-2 στα αποδυτήρια. Στο β΄ημίχρονο μπήκαμε πολύ καλά κάναμε το 1-3, εκεί κάπως κινδυνέψαμε, ίσως αξίζανε την ισοφάριση. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες, οι αλλαγές έδωσαν ταχύτητα και ενέργεια. .Παίξαμε πολύ καλά, κοντρολάραμε το ματς και είμαι χαρούμενος για τη νίκη».
Για την «καθίζηση» μετά το 70′: «Σ’ αυτό ευθύνεται ο ψυχολογικός τομέας, ο συναισθηματικός. Ίσως επειδή ο αντίπαλος είναι σε καλύτερη φυσική κατάσταση.  Ήμασταν άνετοι στο γήπεδο, είχαμε τον έλεγχο. Μετά όταν σκόραραν όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Η Ντιναμό είναι μία ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο, ξέρει τι να κάνει στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου, να εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες και να επιτίθεται. Ίσως θα μπορούσα να κάνω και νωρίτερα τις αλλαγές. Ήταν μία μεγάλη ομαδική προσπάθεια. Μία νίκη που ανήκει σε όλη την ομάδα».
Για τον Σανταμαρία και την κατάσταση του Άλι: «Τον Σανταμαρία τον γνωρίζω πολύ καλά. Μας δίνει πολύ μεγάλη δύναμη, ένιωθα ότι τον χρειαζόμασταν.  Γι’ αυτό πήραμε αυτή την απόφαση. Για τον Άλι πρέπει να περιμένουμε αύριο τις εξετάσεις. Δεν θέλω να πω αν είναι καλά ή κακά τα δείγματα. Καλύτερα αύριο».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...