Τελευταία νέα
Χρυσοχοΐδης: «Η αστυνομία δεν μπορούσε να απαγορεύσει τη συγκέντρωση Κασιδιάρη» – Κουβέντα για το ξύλο στους διαδηλωτές Κύπελλο: Η ΑΕΛ… σόκαρε τον ΟΦΗ μέσα στη Λάρισα [βίντεο] Ο Γεραπετρίτης απαντά στην Τουρκία για τα… 15.000 τ.χλμ.: «Οι θαλάσσιες ζώνες δεν είναι ένα πεδίο πλειστηριασμού» Ζαχαριάδης: «Η 28η Οκτωβρίου δεν μπορεί να μετατρέπεται σε βήμα για τη ναζιστική ιδεολογία και η αντιφασιστική δράση να αντιμετωπίζεται ως πρόβλημα» Μήνυμα Γεραπετρίτη στην Τουρκία μετά τη συνάντηση με Γκουτέρες: Οι θαλάσσιες ζώνες δεν είναι πεδίο πλειστηριασμού Γεραπετρίτης για τα “παζάρια” της Τουρκίας με την Αίγυπτο: Οι θαλάσσιες ζώνες δεν είναι ένα πεδίο πλειστηριασμού Ο Νίκος Ανδρουλάκης στο Nick Galis Hall για το ματς του Άρη στο Eurocup Κύπελλο: Ο παθιασμένος ΠΑΟΚ έριξε στο καναβάτσο τη νευρική ΑΕΚ [βίντεο] Τσουκαλάς: “Δεν θα επιτρέψουμε στον φασισμό να σηκώσει κεφάλι” Ανακοίνωση ΤΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ανατολικής Αττικής για λιμάνι Λαυρίου ΗΠΑ: «Έφυγε» η Ντολόρες Ουέρτα, εμβληματική υπέρμαχος των εργασιακών δικαιωμάτων – Άλλαξε τη ζωή χιλιάδων μεταναστών  ΕΛ.Α.Σ: «Η εκδήλωση του Κασιδιάρη στη Θεσσαλονίκη αποτελεί πρόκληση απέναντι στους ανθρώπους που αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν ενάντια στον ναζισμό»
Efsyn.gr

Κολυδάς για το κύμα κακοκαιρίας: Κινείται γρήγορα, οπότε γρήγορη θα είναι και η εκτόνωσή του

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το κύμα κακοκαιρίας που σαρώνει ορισμένες περιοχές της χώρας, όπως και την Αττική στην οποία ένα δυνατό μπουρίνι ήταν αρκετό προκαλέσει χάος στους δρόμους.
Ο πρώην διευθυντής της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας Θοδωρής Κολυδάς, αναφερόμενος στο κύμα της κακοκαιρίας, εξέφρασε την εκτίμηση ότι θα υπάρχει γρήγορη εκτόνωση των φαινομένων ανά περιοχή.
«Μπορεί το κύριο κύτταρο της καταιγίδας να κινήθηκε ανατολικά προς την Ευβοια, όμως νέες καταιγίδες δημιουργήθηκαν απο τα δυτικά που σάρωσαν το λεκανοπέδιο. Η κίνηση του συστήματος πολύ γρήγορη (50km/h) προς τα Α-ΝΑ πράγμα που σημαίνει οτι θα είναι γρήγορη και η εκτόνωση», ανέφερε ο γνωστός μετεωρολόγος σε σχετική ανάρτησή του.

Σε άλλη του ανάρτηση ανέφερε ότι «Το κύτταρο δεν κινείται προς την Αττική και η τροχιά του είναι κυρίως προς την Εύβοια . Η ταχύτητα των 53 km/h είναι αρκετά μεγάλη. Αυτό σημαίνει ότι τα φαινόμενα περνούν γρήγορα από κάθε περιοχή, ο χρόνος παραμονής της ισχυρής βροχής είναι περιορισμένος, αλλά οι ριπές και η ηλεκτρική δραστηριότητα μπορούν να είναι απότομες. Η ανατολική κίνηση αυτού του κυττάρου μειώνει την πιθανότητα να κατέβει το ίδιο νοτιοανατολικά προς την Αττική».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...