Τελευταία νέα
Πιέσεις Νετανιάχου προς Τραμπ: Ξανά επίθεση στο Ιράν – «Δεν υπάρχει άλλη επιλογή» Η Apple έγινε η δεύτερη εταιρεία στα χρονικά που ξεπέρασε σε αξία τα 5 τρισεκατομμύρια δολάρια Τραγωδία στην Κοζάνη: Πέθανε ο 71χρονος που είχε τραυματιστεί στην πυρκαγιά στην Τραπεζίτσα Ένα κόμμα που πρώτα «ακούει» και μετά παράγει πολιτική Βολές κατά Κυριαζίδη από Αλέκο Αυλωνίτη για τη στάση του απέναντι στη Ζ. Κωνσταντοπούλου Πυρκαγιά στην Πάρο: Εμπόδιο για την κατάσβεση οι δυνατοί άνεμοι – Σπεύδουν και άλλες πυροσβεστικές δυνάμεις Βουλή: Στην Επιτροπή Δεοντολογίας το αίτημα άρσης ασυλίας του Αβραμόπουλου Ο Νικήτας Κακλαμάνης παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής τον Δημήτρη Κυριαζίδη Στην επιτροπή δεοντολογίας παραπέμπει τον Κυριαζίδη ο Νικήτας Κακλαμάνης μετά το σεξιστικό παραλήρημα Επικίνδυνες καταστάσεις στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας: Στη μάχη των εφημεριών χωρίς εξοπλισμό οι εργαζόμενοι Σφοδρή επίθεση Ζαχαριάδη: “Η κυβέρνηση φίμωσε ακόμη και τους “γαλάζιους” δημάρχους” – Καταγγέλλει αυταρχισμό και μεθοδεύσεις για τις ΔΕΥΑ Πυρκαγιά στον Ασπρόπυργο – Μεγάλη κινητοποίηση από την Πυροσβεστική
Indicator.gr

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέπτεται τη Λέρο – Αύριο στο Αγαθονήσι

Παρότι βρισκόμαστε εν μέσω καλοκαιριού, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζει τις περιοδείες του ανά την Ελλάδα, καθορίζοντας το πολιτικό σκηνικό και υλοποιώντας τη στρατηγική αναγνώρισης του έργου της κυβέρνησης, καθώς έχει ήδη αρχίσει το τέταρτο έτος της δεύτερης κυβερνητικής θητείας.
Σταθμός του πρωθυπουργού σήμερα, Τρίτη, είναι η Λέρος και αύριο το Αγαθονήσι, με την κυβέρνηση να δίνει έμφαση στη νησιωτικότητα, προχωρώντας σε μια σειρά έργων υποδομών.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί αρχικά το αγκυροβόλι τουριστικών σκαφών στα Άλιντα, όπου μπορούν να φιλοξενηθούν έως και 70 σκάφη αναψυχής. Πρόκειται για μία σημαντική πρωτοβουλία που θα ενισχύσει την τουριστική αγορά της Λέρου, η οποία βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στις επισκέψεις ιστιοπλοϊκών και άλλων σκαφών.
Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός θα ξεναγηθεί στο Νοσοκομείο Λέρου, όπου έχουν πραγματοποιηθεί έργα ανακαίνισης, συμπεριλαμβανομένου του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών, με πόρους του Ταμείου Ανάπτυξης, με την κυβέρνηση να επικεντρώνεται στην προώθηση των έργων που έχουν υλοποιηθεί πανελλαδικά από το Ταμείο.
Όσον αφορά το ΕΣΥ, κύριο ζητούμενο παραμένει η ενίσχυση της πρωτοβάθμιας περίθαλψης ώστε να εξυπηρετούνται οι πολίτες ταχύτερα και να αποσυμφορηθούν τα νοσοκομεία. Στο νοσοκομείο έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας από εργαζόμενους στο ΕΣΥ.
Με πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης ολοκληρώθηκαν επίσης σημαντικά έργα συντήρησης του λιμανιού του νησιού στο Λακκί, καθώς και η αποκατάσταση του ιστορικού ξενοδοχείου «Λέρος», όπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ξεναγηθεί.
Ο πρωθυπουργός θα προεδρεύσει σε σύσκεψη στο δημαρχείο της Λέρου, ενώ στον τελευταίο του σταθμό, σε καφέ της Αγίας Μαρίνας, θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες.
Ρεπορτάζ: Πιέρρος Τζανετάκος
The post Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέπτεται τη Λέρο – Αύριο στο Αγαθονήσι appeared first on The Indicator.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...