Τελευταία νέα
Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Πιο πιθανό να απομακρυνθεί η Γκίλφοϊλ με απόφαση Τραμπ από το να της ασκηθεί κριτική στα ελληνικά ΜΜΕ Παπασταύρου: Στόχος το πετρέλαιο να είναι κάτω από 1,75 ευρώ το λίτρο Η Ρωσία στον ανυποχώρητο δρόμο του Ιράν-Η Ελλάδα να ελευθερώσει τις εισαγωγές ρωσικής ενέργειαςώ Τεστ… επιβίωσης: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δοκιμάζεται στη Μαδρίτη από την ανεβασμένη Ατλέτικο Ο Χειμώνας της κατάρρευσης : Η Ευρώπη κρυώνει, η ελληνική δουλοπαροικία σωπαίνει ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Στηρίζουμε τις φοιτητικές κινητοποιήσεις – Συγκεκριμένες λύσεις για τις ανάγκες των φοιτητών Το Ντιβάνι της Ημέρας: Κόφτης στα social media για εφήβους – Προστασία ή ώθηση σε… παράνομη απόλαυση; Marfin: Προθεσμία πήραν οι τρεις κατηγορούμενοι – Επεισόδια κατά τη μεταγωγή τους στην Ευελπίδων Αναβαθμίστηκε στο κόκκινο το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ: Ερχονται επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα – Πού θα «χτυπήσουν» Θεοδωρικάκος: Εξετάζουμε την πρόταση για έλεγχο σε ενδεχόμενες αδικαιολόγητες ανατιμήσεις Tα αδιέξοδα της χειρότερης γερμανικής κυβέρνησης – Η σκληρή κριτική στον Μερτς και η παραίτηση Μπας Μπαχτσελί: “Η Ελλάδα δεν μπορεί να αισθάνεται ασφαλής όποια συμμαχία και να κάνει”
Efsyn.gr

Ο Μανώλης Μητσιάς τραγούδησε ξανά τον «Γιάννη τον Φονιά» – Στον Επικούριο Απόλλωνα στην Ηλεία [βίντεο]

Μετά τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες και τη δημόσια αντιπαράθεση για το θέμα της απαγόρευσης από τον γιο του Μάνου Χατζηδάκι, ο «Γιάννης ο Φονιάς» τραγουδήθηκε ξανά από τον Μανώλη Μητσιά.
Ο σπουδαίος ερμηνευτής είπε το μεγάλο τραγούδι του Νίκου Γκάτσου και του Μάνου Χατζιδάκι πρώτο στο πρόγραμμά του κατά τη διάρκεια συναυλίας του στο ναό του Επικούριου Απόλλωνα στην Ηλεία, λίγα μόλις χιλιόμετρα από το χωριό Πόθος, το οποίο φέρεται να έχει συνδεθεί με την ιστορία του τραγουδιού.
Η επιλογή του Μανώλη Μητσιά να τραγουδήσει ξανά τον «Γιάννη τον Φονιά» αποκτά ξεχωριστή σημασία, μετά από ημέρες δημόσιας αντιπαράθεσης, αλλά και εξηγήσεων και διευκρινήσεων για το εμβληματικό τραγούδι.
Δείτε βίντεο από το patrisnews.

 

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...

Δέκα χρόνια μετά

Στα μέσα Ιουλίου κλείνουν δέκα χρόνια από την αποτυχημένη απόπειρα […]