Τελευταία νέα
Θεσσαλονίκη: Τσακάλι επιτέθηκε σε 4χρονη σε αυλή ταβέρνας – Την τραυμάτισε στο πρόσωπο Πώς λειτουργεί το Ευρωπαϊκό Κέντρο Διαχείρισης Πυρκαγιών Ναυτεργατικά σωματεία: «Τα ταμειακά διαθέσιμα του ΝΑΤ είναι από το αίμα των ναυτεργατών» Φωτιά στο Ρέθυμνο: Υπερφόρτωση καλωδίου δείχνουν τα πρώτα στοιχεία – Στον Εισαγγελέα το στέλεχος του ΔΕΔΔΗΕ Νέο τηλεφώνημα για βόμβα στο ΕΒΕΑ και στο Γαλλικό Προξενείο Ειρωνείες ΕΛΑΣ σε Διαμαντοπούλου: «Συγγνώμη που δεν χρεώνουμε τον ελληνικό λαό» ΕΛΑΣ: Πόλεμος για τα «δανεικά και αγύριστα» της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ Λατινοπούλου κατά Μητσοτάκη: «Πήρε να ευχαριστήσει τον Νόλαν – Ντροπή η χρηματοδότηση της μαύρης Ελένης» Μητσοτάκης σε Δούκα: Πάντα χαρά μου να σε συναντώ, να δείξουμε την Αθήνα στα καλύτερά της Εγκρίθηκε μόνο με με ψήφους ΝΔ η υποβάθμιση του νερού ως δημόσιο αγαθό – Σφοδρές αντιδράσεις από την αντιπολίτευση και περιβαλλοντικές οργανώσεις Ο «διαγωνισμός» των 235,5 εκατ. ευρώ που χαρίζει το ψηφιακό κράτος σε έναν προμηθευτή «Πόλεμος» για τα δάνεια των κομμάτων – Νέες βολές ΕΛ.Α.Σ. κατά ΠΑΣΟΚ-ΝΔ
Libre.gr

ΠΑΣΟΚ κατά Άδωνι για τα γυαλιά: “Η κυβέρνηση Μητσοτάκη λανσάρει το νέο μοντέλο του “κινούμενου κοριού”

Ανακοίνωση κατά του Άδωνι Γεωργιάδη και της κυβέρνησης εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ, με αφορμή τα hi-tech AI γυαλιά της Meta ) που φορούσε ο υπουργός Υγείας κατά την επίσκεψή του στη Λήμνο.

«Μετά τους κοριούς του Μαξίμου, τώρα η κυβέρνηση Μητσοτάκη λανσάρει το νέο μοντέλο του ‘κινούμενου κοριού», σχολιάζει καυστικά η Χαριλάου Τρικούπη.

Και διερωτάται: «Σε ποια άλλη σοβαρή κυβέρνηση πρωτοκλασάτος υπουργός θα κυκλοφορούσε με κάμερα-γυαλιά να μαγνητοσκοπεί όποιον στέκεται απέναντι του παραβιάζοντας τα προσωπικά δεδομένα, θα το ομολογούσε ανενδοίαστα και θα ήταν… όλα καλά;»

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ για τα γυαλιά το Άδωνι

Μετά τους κοριούς του Μαξίμου, τώρα η κυβέρνηση Μητσοτάκη λανσάρει το νέο μοντέλο του «κινούμενου κοριού».

Πως να πιστέψει σοβαρός άνθρωπος ότι ο Υπουργός Υγείας και Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συνειδητά επέλεξε να φορέσει γυαλιά-κοριό!

Σε ποια άλλη σοβαρή κυβέρνηση πρωτοκλασάτος Υπουργός θα κυκλοφορούσε με κάμερα-γυαλιά να μαγνητοσκοπεί όποιον στέκεται απέναντι του παραβιάζοντας τα προσωπικά δεδομένα, θα το ομολογούσε ανενδοίαστα και θα ήταν… όλα καλά;

Μόνο στην κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη, όπου το θράσος, η αμετροέπεια και η αλαζονεία ξεχειλίζουν. Αλλά για τον κ. Μητσοτάκη είναι κανονικότητα, Υπουργός του να συκοφαντεί εργολαβικά πολιτικούς του αντιπάλους, να εξυβρίζει εργαζομένους του ΕΣΥ, να εκβιάζει και να απειλεί την ευρωπαϊκή δικαιοσύνη.

Ο κ. Μητσοτάκης μπορεί να διαλέξει όποια εικόνα και όποια πολιτική αισθητική επιθυμεί για το κόμμα του. Δεν είναι, όμως, ανεκτή τέτοια εικόνα για τους εκπροσώπους της Ελληνικής Κυβέρνησης.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...