Τελευταία νέα
Ο Τσίπρας ξανά στο Άγιο Όρος μετά από 12 χρόνια – Τότε ως αρχηγός της αντιπολίτευσης, τώρα ως πρόεδρος της ΕΛΑΣ Σφοδρή σύγκρουση Κωνσταντοπούλου, Ανδρουλάκη, Θεοδωρικάκου στη Βουλή με αναφορές ακόμη και στον Παναθηναϊκό Έκθεση Επιτροπής Ανταγωνισμού: Πιέσεις για αλλαγή ρότας στην ακτοπλοΐα Τραγωδία στη Χαλκιδική: Νεκρός 65χρονος – Καταπλακώθηκε από δέντρο Συζήτηση για αύξηση της αποζημίωσης των βουλευτών από 75 στα 150 ευρώ – Τι απαντά ο Κακλαμάνης ΚΚΕ: Κανένας φοιτητής να μην εγκαταλείψει τις σπουδές του για οικονομικούς λόγους Διπλωματικές πηγές για τουρκική NAVTEX: Προκλητική μονομερής ενέργεια- Παράνομες έρευνες σε κυπριακά χωρικά ύδατα Έβρεξε με το… τουλούμι στην Κρήτη – Στα 361 χιλιοστά το ύψος βροχής στα Ανώγεια Ρεθύμνου Διπλωματικές πηγές για τον αγωγό φυσικού αερίου Τουρκίας – Κατεχομένων και τη NAVTEX: «Παράνομες έρευνες σε κυπριακά χωρικά ύδατα» Κρήτη: Κεραυνός έσκισε καμινάδα στα… δύο – Η οικογένεια πίστεψε πως έπεσε βόμβα στο σπίτι τους [εικόνες] Ο Κακλαμάνης προτείνει διπλασιασμό της αποζημίωσης βουλευτών για συμμετοχή στις Επιτροπές – Οργή από Κωνσταντοπούλου Η Νέα Δημοκρατία γιορτάζει τα 52 χρόνια με κουίζ, 360 photo booth και ψηφιακή προεκλογική συγκέντρωση
Filathlos.gr

Αντίο σε έναν θρύλο: Πέθανε ο Φράνκο Μπαρέζι (ΦΩΤΟ)

Αυτή τη φορά, δυστυχώς δεν είναι ψέμα. Ο σπουδαίος Φράνκο Μπαρέζι έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών, μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο.
Η είδηση έγινε γνωστή μέσω του επίσημου λογαριασμού της Μίλαν στα social media, με τους «ροσονέρι» να αποχαιρετούν τον εμβληματικό τους αρχηγό με μια ανακοίνωση.
Μάλιστα, η συγκεκριμένη, τραγική εξέλιξη έρχεται λίγα 24ωρα μετά τις φήμες που τον ήθελαν να έχει φύγει από τη ζωή την Τετάρτη (29/7), κάτι το οποίο είχε διαψεύσει η Μίλαν.
«Η ιστορία της Μίλαν θρηνεί για τον θάνατο του Φράνκο Μπαρέζι. Το παράδειγμά του και το ήθος του θα αποτελούν για πάντα, όπως και η φανέλα με τον αριθμό 6, αναπόσπαστο και θεμελιώδες κομμάτι του DNA και του ταξιδιού του συλλόγου. Τα συλλυπητήρια της Μίλαν σε ολόκληρη την οικογένεια του Φράνκο Μπαρέζι είναι τα ίδια με αυτά που εκφράζει στον εαυτό του κάθε οπαδός των “ροσονέρι” σε μια τόσο δύσκολη στιγμή», αναφέρει η ανακοίνωση του ιταλικού συλλόγου.
Ο Μπαρέζι είχε υποβληθεί τον Ιούνιο του 2025 σε χειρουργική επέμβαση για οζίδιο στον πνεύμονα.
O αιώνιος capitano της Μίλαν φόρεσε τη φανέλα του ιστορικού συλλόγου για 20 χρόνια, καταγράφοντας 719 συμμετοχές, με 33 τέρματα, ενώ κατέκτησε έξι πρωταθλήματα, τρία Champions League και τέσσερα Κύπελλα.
Φυσικά, ο Μπαρέζι αποτέλεσε και βασικό στέλεχος της ομάδας της εθνικής Ιταλίας, που κατέκτησε το 1982 το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...