Τελευταία νέα
Politico: Πώς η Ελλάδα σαμποτάρει μόνη της το brain regain – Φιάσκο με το πρόγραμμα επαναπατρισμού επιστημόνων Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί πιάτα, δοχεία και κουτάλες – Προσοχή: Πωλούνται ως προϊόντα «μπαμπού» Το καλοκαίρι του Γιάννη Αντετοκούνμπο και η οικογενειακή επίσκεψη στην Ακρόπολη [εικόνες] Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση οφείλει να μην κάνει ούτε βήμα πίσω από τις εθνικές κόκκινες γραμμές  Τσουκαλάς: «Η κυβέρνηση να ζητήσει από την ΕΕ να επιβάλλει κυρώσεις στην Τουρκία» Ραγίζει η γαλάζια βάση: Ο Σαμαράς οργανώνει νέο φορέα και χτυπά τη ΝΔ στα προπύργιά της Σάμος και Σκιάθος κάνουν φέτος την έκπληξη Μήνυση κατά του Τραμπ για τη «μηχανή» προνομιακής πληροφόρησης Τροχαίο στη Βούλα: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που το ταξί κάνει αναστροφή και πέφτει πάνω του η μηχανή «Έφυγε» ο δημοσιογράφος Γιάννης Τζούστας Η ψάρια του Σταύρου Θεοδωράκη στον Μύτικα Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο 7χρονο κοριτσάκι που δέχθηκε επίθεση από σκύλο
Filathlos.gr

Αποκάλυψη-σοκ για Ινφαντίνο: “Ετοίμαζε ήδη Μουντιάλ 64 ομάδων η FIFA”! (ΦΩΤΟ)

Επίσημο έγγραφο με το οποίο διαπιστώνεται η αναζήτηση ανεξάρτητης εταιρείας που θα μπορούσε να βοηθήσει, να συμβουλεύσει και να εξετάσει μαζί με τη FIFA το σενάριο της άμεσης αύξησης των ομάδων και των αγώνων του Μουντιάλ του 2030, έφερε στη δημοσιότητα το Sky Sports προκαλώντας σοκ για τις προθέσεις του Τζιάνι Ινφαντίνο.
Σύμφωνα με το έγγραφο, η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ήθελε να διαπιστώσει τον αντίκτυπο μιας τέτοιας απόφασης στη δομή της διοργάνωσης.
Φυσικά, η συγκεκριμένη σκέψη για Μουντιάλ με 64 αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα χωρών θα αποσκοπούσε σε αναθεώρηση των επιπέδων στα οποία θα μπορούσαν να κυμανθούν τα έσοδα από χορηγούς, τηλεοπτικά δικαιώματα και θεατές.
Επιπλέον, αναφέρεται πως θα γινόταν μια έρευνα για τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετώπιζε η αγορά ένα Παγκόσμιο Κύπελλο που θα ήταν ακόμα πιο μεγάλο από αυτό που παρακολούθησε η υφήλιος το φετινό καλοκαίρι.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...