Τελευταία νέα
Σε τεντωμένο καλώδιο η ένταση Ελλάδας – Τουρκίας: Η γαλλική διαμεσολάβηση Κριτική από την ΕΛΑΣ στον Πλεύρη για τη μεταναστευτική πολιτική της κυβέρνησης Μπρα ντε φερ Αθήνας – Άγκυρας: Θα προχωρήσουν οι έρευνες διαμηνύει το ΥΠΕΞ ΠΑΣΟΚ: Προτελευταία η Ελλάδα στους μισθούς – Η ακρίβεια εξανεμίζει τις αυξήσεις Ελληνικές διπλωματικές πηγές προς Άγκυρα για τις NAVTEX: «Σαφές το διεθνές δίκαιο, οι έρευνες θα προχωρήσουν» Ζελένσκι: Η Ρωσία σχεδιάζει νέο μπαράζ επιθέσεων σε υποδομές – Νέες εκκλήσεις στους συμμάχους για βοήθεια Αυστηρή απάντηση της Αθήνας στην Άγκυρα για τις NAVTEX Ελλάδας και Κύπρου – «Σαφές το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας» Euroleague: Κακός ο Ολυμπιακός, γνώρισε την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα μέσα στη SUNEL Arena Πέθανε ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Σεμπαστιάν Λέλιο – Ήταν μόλις 52 ετών Καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: Τι σημαίνει η ανακοίνωση της Άγκυρας-Τρία σενάρια για την εξέλιξη στο πεδίο Μαχαίρωμα 18χρονου στην Ομόνοια: Παράσταση διαμαρτυρίας στο Αστυνομικό Τμήμα – Καμία σύλληψη μέχρι στιγμής Παπαστεργίου από συνέδριο της ΚΕΔΕ: “Στηρίζουμε (ψηφιακά) κάθε Δήμο, σε κάθε γωνία της Ελλάδας”
Filathlos.gr

Ανακοίνωσε τον Μάριο Μιτάι η Τζένοα

Στην Τζένοα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μάριο Μιτάι, ο οποίος ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από την ιταλική ομάδα.
Οι ροσομπλού απέκτησαν τον 22χρονο Αλβανό διεθνή με την μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς από την Αλ Ιτιχάντ.
Η ανακοίνωση της Τζένοα:
“Η Τζένοα ανακοινώνει ότι οριστικοποίησε με την Al-Ittihad την απόκτηση, με την μορφή δανεισμού με δικαίωμα αγοράς, των αθλητικών δικαιωμάτων του Μάριο Μιτάι. Γεννημένος στις 6 Αυγούστου 2003 και έχοντας αναδειχθεί από τις ακαδημίες της ΑΕΚ, ο Μιτάι, ο οποίος διαθέτει διπλή υπηκοότητα, υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις στις εγκαταστάσεις της CDS και διαθέτει ένα εντυπωσιακό βιογραφικό σε διεθνές επίπεδο.
Με την Εθνική ομάδα της Αλβανίας έχει συμπληρώσει 32 συμμετοχές, ενώ συμμετείχε ως βασικός στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2024. Με τους συλλόγους στους οποίους έχει αγωνιστεί, μεταξύ των οποίων και η Λοκομοτίβ Μόσχας, έχει στο ενεργητικό του 142 συμμετοχές στα πρωταθλήματα της Ελλάδας, της Ρωσίας και της Σαουδικής Αραβίας, καθώς και σε εθνικούς και ευρωπαϊκούς κυπέλλου. Στην Σαουδική Αραβία κατέκτησε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο κατά την σεζόν 2024/25.
Ο Διευθυντής Ποδοσφαίρου Ντιέγκο Λόπεζ: «Ο Μάριο είναι ένας παίκτης που συνδυάζει δύο σημαντικά χαρακτηριστικά: την τεχνική ποιότητα για την ανάπτυξη του παιχνιδιού και την ψυχική σταθερότητα που είναι απαραίτητη για την Τζένοα. Καλώς ήρθες, Μάριο».
Ο νέος παίκτης της Τζένοα: «Η άφιξή μου σε έναν σύλλογο όπως η Τζένοα και στο πρωτάθλημα της Serie A ήταν ένας στόχος. Έχω μεγάλη όρεξη να ξεκινήσω την δουλειά μου σε ένα περιβάλλον που προσφέρει μεγάλη κινητοποίηση»”.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...