Τελευταία νέα
Εστιατόρια, παμπ και θέατρα απαγορεύουν τα «κατασκοπευτικά» γυαλιά της Meta ΣΥΡΙΖΑ σε Μητσοτάκη: «Μιλά για τέλος στο ρουσφέτι ο… αρχιτέκτονας του ρουσφετιού;» Πανελλαδική έρευνα Metron Analysis: Γιατί έχει αποκτήσει ρεύμα ένα πράσινο ψηφοδέλτιο Raise Her Voice: Καμπάνια για την έγκαιρη αναγνώριση της έμφυλης βίας – Έμφαση στις γυναίκες με αναπηρία Τζόνι Γκρίνγουντ, Αλεξάντρ Ντεσπλά και Χίλντουρ Γκουντναντότιρ υποψήφιοι για το Σάουντρακ της Χρονιάς ΣΥΡΙΖΑ: Ετοιμαζόμαστε για την εκλογική μάχη, δίπλα στην κοινωνία, απέναντι στην κυβέρνηση Πόρτο Γερμενό: Μεγάλη καταστροφή δείχνουν οι αυτοψίες – Ένα στα δύο σπίτια κρίθηκε «κόκκινο» [εικόνες – βίντεο] Δύο νέες αποχωρήσεις από την Ελπίδα για τη Δημοκρατία: Καρφιά για έλλειψη δημοκρατικού διαλόγου Εφιαλτικό βίντεο από το Πόρτο Γερμενό: Η στιγμή που η πυρκαγιά κυκλώνει πολίτες και πυροσβέστες – «Πέρασε από πάνω μας» Ρουμανία: Επιχειρείται εκτροπή υδάτων του Δούναβη για εξασφάλιση της λειτουργίας του πυρηνικού αντιδραστήρα στην Τσερναβόντα ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Κύριε Μητσοτάκη, ο λύκος δεν μπορεί να φυλάει τα πρόβατα Φωτιά στην Aγία Μαρίνα Ηλείας – Σηκώθηκαν 3 εναέρια μέσα
Filathlos.gr

Αποκαλυπτικός ο Γιαμπουσέλε – “Εγώ αποφάσισα να φύγω”

Για τη θητεία του στους Νικς και την αποχώρησή του από την ομάδα της Νέας Υόρκης αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Γκέρσον Γιαμπουσέλε.
Ο φόργουορντ/σέντερ του Παναθηναϊκού, μιλώντας στην «Αs», είπε αρχικά: «Μίλησα με τη γυναίκα μου, με τους ατζέντηδές μου, με τον μέντορά μου. Ήταν μια σημαντική απόφαση. Δεν ήταν εύκολο να το πω, κράτησε πολύ και υπήρχαν πολλές ερωτήσεις. Θυμήθηκα Γάλλους συμπαίκτες που είχαν περάσει από αυτό, που έμειναν εκεί για χρόνια χωρίς να παίζουν.

Εγώ δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Και ήμουν εγώ αυτός που αποφάσισε να φύγει, όχι εκείνοι. Προτιμώ να είμαι εγώ αυτός που αποφασίζει. Στη Νέα Υόρκη, μετά από δύο ή τρία κακά παιχνίδια, ζητούν ήδη να σε ανταλλάξουν.
Το περίεργο είναι ότι όταν ήμουν εκεί, αν είχαμε κυκλοφορήσει την μπάλα όπως κάναμε στη Ρεάλ Μαδρίτης, λίγο πιο ευρωπαϊκά, με συνεχή κίνηση και κυκλοφορία, η Νέα Υόρκη θα είχε τερματίσει πρώτη στην περιφέρεια».
Όσον αφορά τη συζήτηση που είχε με τον Μάικ Μπράουν για τον λίγο χρόνο συμμετοχής του, ο Γάλλος άσος επισήμανε: «Μου εξήγησε ότι ήθελε οι πέντε βασικοί του να παίζουν από 38 λεπτά ο καθένας, συν τον Μιτς, που άξιζε τα 26 λεπτά του. Και μόνο αυτό σου δίνει μια ιδέα για το τι σε περιμένει.

Αυτό που με μπέρδεψε περισσότερο ήταν όσα δεν ανέφερε ο προπονητής. Μου μίλησε για τους πέντε βασικούς, μου μίλησε για τον Μιτς, αλλά δεν μίλησε για τον Λάντρι, δεν μίλησε για τον Τζόρνταν Κλάρκσον, δεν μίλησε για όλους τους υπόλοιπους που επίσης ήταν εκεί.
Αν τους προσθέσω όλους αυτούς, τεχνικά δεν απομένουν λεπτά συμμετοχής. Έτσι κατάλαβα πολύ γρήγορα ότι θα ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...