Τελευταία νέα
Σε καραντίνα η κτηνοτροφία στην Καστοριά: Εντοπίστηκαν νέες εστίες ευλογιάς των προβάτων Φωτιά στη Δυτική Αττική: Αυτοψία Μενδώνη στα Αιγόσθενα Press Point: Το καλώδιο το πήρε η θάλασσα Γουδί: 53χρονη έπεσε από 5ο όροφο πολυκατοικίας – Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από τον ακάλυπτο Επικίνδυνη κλιμάκωση στο Αιγαίο: Μπαράζ παραβιάσεων & με οπλισμένα F16 από τουρκικά μαχητικά Χρίστος Δήμας: «Προχωρούν τα έργα σε όλο το μήκος του ΒΟΑΚ» Κόμμα Καρυστιανού Πώς από τα υψηλά ποσοστά έφτασε στην εσωστρέφεια Κυβερνητικό σχέδιο 2027: Βιομηχανία, myAGRO και ενεργειακές επενδύσεις στο προσκήνιο Τραγωδία στις Σέρρες: Δύο νεκροί και ένας τραυματίας μετά από σύγκρουση ΙΧ με φορτηγό ΣΥΡΙΖΑ: Κρίσιµα ερωτήµατα για την ηλεκτρική σύνδεση Ελλάδας και Κύπρου Ρωσία – Ουκρανία: «Διάλογος» κωφών με πυραύλους και drones Ο Τραμπ στα πρόθυρα νευρικής κρίσης
Segas.gr

Παγκόσμιο Κ20: Με την καθιερωμένη συγκέντρωση ξεκινάει η μάχη της διάκρισης για την εθνική μας ομάδα

Όπως έχει πλέον καθιερωθεί πριν από κάθε μεγάλη διοργάνωση, έτσι και στο Γιουτζίν, μία ημέρα πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Κ20, πραγματοποιήθηκε η πανηγυρική συγκέντρωση της εθνικής ομάδας.

Ο τεχνικός επικεφαλής της αποστολής, Όπως άλλωστε έχει καθιερωθεί πλέον πριν από κάθε μεγάλη διοργάνωση, έτσι και στο Γιουτζίν, παραμονή της έναρξης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Κ20, έγινε η πανηγυρική συγκέντρωση της εθνικής ομάδας. Ο τεχνικός επικεφαλής, Στέφανος Ματάκης, ζήτησε από αθλητές και αθλήτριες να δώσουν, στον αγωνιστικό χώρο, τον καλύτερό τους εαυτό, να παλέψουν για τους στόχους και τα θέλω τους, μένοντας συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στην προσπάθειά τους. Όπως συνηθίζεται σε αυτές τις συναντήσεις, δεν έλειψαν οι επευφημίες, τα πειράγματα, αλλά και τα γέλια από τα νεαρά μέλη της ομάδας, που θα ριχτούν σε μια μάχη που για πολλούς θα είναι πρωτόγνωρη και για κάποιους άλλους οικεία.

Στη συνέχεια, ο τεχνικός διευθυντής έδωσε τεχνικές οδηγίες και μοίρασε τα νούμερα στους αθλητές, με τη Χαρά Γέρου να είναι εκείνη που έλαβε, μέσα σε χειροκροτήματα, το πρώτο από τα 26 νούμερα συμμετοχής. Ο Στέφανος Ματάκης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη συγκίνηση που ένιωσε όταν έδωσε δύο φορές τα νούμερα σε European Leaders και World Leaders, στη Μαρία Ραφαηλίδου παλαιότερα και στην Ελένη Ιακωβάκη φέτος στο Ριέτι.

«Βλέπω την ομάδα εδώ σήμερα και, επειδή είστε λίγο ανάμεικτοι – παιδιά που φέτος είναι στην Κ18 και παιδιά που πλέον είναι στην Κ20, αλλά είχαν περάσει από την Κ18 – θέλω να σας πω ότι είχα την τιμή και τη χαρά να τα δώσω αριθμούς συμμετοχής, δύο φορές σε European Leaders και World Leaders: τη Μαρία Ραφαηλίδου και την Ελένη Ιακωβάκη.

Εύχομαι σε όλους πραγματικά να κατακτήσετε το υψηλότερο επίπεδο, να πετύχετε όλοι σας το καλύτερο. Να φύγετε από εδώ περήφανοι για την προσπάθειά σας», είπε στο κλείσιμο του λόγου του.

Δείτε ποιοι αγωνίζονται την πρώτη ημέρα των αγώνων

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα, όρια πρόκρισης, αποτελέσματα κι άλλες χρήσιμες πληροφορίεςThe post Παγκόσμιο Κ20: Με την καθιερωμένη συγκέντρωση ξεκινάει η μάχη της διάκρισης για την εθνική μας ομάδα first appeared on ΣΕΓΑΣ.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...