Τελευταία νέα
Ρ.Δούρου: Η λαϊκή εντολή εκατομμυρίων συμπολιτών μας ποδοπατήθηκε από τις μωροφιλοδοξίες πολλών Ιορδανία: Επίθεση ενόπλου σε εκκλησία – Επτά νεκροί και δέκα τραυματίες Η πρώτη εμφάνιση της Αχτσιόγλου ως μέλους της αντιπροσωπείας της ΕΛ.Α.Σ. – Μαζί με Τεμπονέρα και Νεφελούδη Επισημάνσεις από τη Frontex για το ρεπορτάζ της «Εφ.Συν.» Ηλιόπουλος για αποκάλυψη «Εφ.Συν.»: «Ο Κουλκουδίνας και η χώρα ως μπανανία» Η κυβέρνηση έπαθε αλλά δεν έμαθε! Η Θεώνη Κουφονικολάκου ζητά διαγραφή Κουλκουδίνα και αποπομπή Σχοινά για τις επιδοτήσεις στην αλιεία Pizza Fan: Τι θα γίνει με τους 2.500 εργαζόμενους – Αναστολή συμβάσεων και αποζημίωση ειδικού σκοπού ζητά η ΠΟΕΕΤ Αιγύπτιος πρέσβης σε Πιερρακάκη: Θετικά σχόλια για την ελληνική οικονομία και ενίσχυση της οικονομικής συνεργασίας Ελλάδας – Αιγύπτου Η πρόσκληση σε παιδικό πάρτι που δείχνει ότι κάτι πάει στραβά: «Οχι τακούνια οι μαμάδες, όχι αδελφάκια» Φαραντούρης για τουρκολιβυκό μνημόνιο: «Η ΕΥΠ υπάγεται στον πρωθυπουργό. Γνώριζε;» Β. Κικίλιας: Η εξωτερική πολιτική είναι αέναη μάχη – Ούτε βήμα πίσω στα κυριαρχικά μας δικαιώματα
Efsyn.gr

ΕΛΑΣ: Στην Κόρινθο έπεσε η επικοινωνιακή κουρτίνα που με έργα βιτρίνας προσπαθεί να κρύψει τα προβλήματα του ΕΣΥ

Πυρά εξαπέλυσε η Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη (ΕΛΑΣ) κατά της κυβέρνησης και συγκεκριμένα κατά του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, για το περιστατικό με την κατάρρευση τμήματος της οροφής στο νοσοκομείο Κορίνθου.
«Αυτό που συνέβη στο Νοσοκομείο Κορίνθου, με τη στέγη να καταρρέει μόλις μία εβδομάδα μετά τα χαμόγελα και τις κομμένες κορδέλες του κ. Γεωργιάδη, συμπυκνώνει όλη την πραγματικότητα που ζούμε: μια κυβέρνηση που στήνει επικοινωνιακά σόου, την ώρα που το δημόσιο σύστημα υγείας διαλύεται», ξεκινά η ανακοίνωση.
Στη συνέχεια, το κόμμα της λεωφόρου Αμαλίας προχώρησε τόσο σε καταγραφή των ελλείψεων και των προβλημάτων στο ΕΣΥ, όσο και σε σύγκριση με την περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως η τότε κυβέρνηση και ο Αλέξης Τσίπρας «στήριξαν τις υποδομές, προχώρησαν σε χιλιάδες προσλήψεις υγειονομικών, ίδρυσαν τις ΤΟΜΥ και εξασφάλισαν δωρεάν περίθαλψη σε 2,5 εκατομμύρια ανασφάλιστους συμπολίτες μας — χωρίς τυμπανοκρουσίες και επικοινωνιακά πυροτεχνήματα».
«Η υγεία είναι θεμελιώδες δικαίωμα, όχι αφορμή για δημόσιες σχέσεις. Απαιτούμε τώρα ουσιαστική ενίσχυση του ΕΣΥ με μόνιμες προσλήψεις προσωπικού, αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας και ασφαλείς υποδομές για ασθενείς και εργαζόμενους», καταλήγει η ανακοίνωση.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...