Τελευταία νέα
Ερώτηση Μ. Κεφαλογιάννη προς την Κομισιόν για την απελευθέρωση του Οσμάν καβαλά Πνινάν Γιανάι, Ισραηλινή πρέσβης: “Μερικές φορές, η διπλωματία ξεκινά με το σπάσιμο πιάτων σε ελληνική ταβέρνα” Κιλκίς: Φωτιά σε αγροτοδασική έκταση – Επιχειρούν εναέρια μέσα Νυχτερινό μπλόκο για τους ανήλικους στα social: Τι προβλέπει ο συμβιβασμός των 17 δισ. δολαρίων της Meta Τσάβι, η… τρίτη επιλογή Επεισόδια στη Σιντική Σερρών: Ένοχοι όλοι οι κατηγορούμενοι – 2 χρόνια φυλάκιση χωρίς αναστολή AEK: Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα Η Πρέσβης του Ισραήλ στη Μύκονο – Ραγδαία αύξηση του ισραηλινού τουρισμού στην Ελλάδα Ηλίας Κασιδιάρης: Το «παράθυρο» που μπορεί να τον στείλει στη Βουλή – Η «καυτή πατάτα» στο Α1 τμήμα του Αρείου Πάγου Πέθανε ο ηθοποιός και τραγουδιστής Ευ. Τουρνάς: 3.083 πυρκαγιές από την έναρξη της αντιπυρικής – 830 μόνο τον Αύγουστο Έντονη αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ για την άρνηση της Ν.Δ. να ψηφίσει την Ακρίτα για αντιπρόεδρο της Βουλής
Athens.indymedia.org

[Έντυπα – Αφίσες – Προκηρύξεις] Αφίσα: ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΑΡΦΙΝ

11/08/2026 10:07 μμ.

Aφισοκόλληση στην Κέρκυρα, στα Ιωάννινα & στην Αθήνα

ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ
διαπράττονται από τους πλούσιους και τους ισχυρούς για να διαφυλάσσουν τις προνομιακές τους θέσεις και να διαποτίζουν με φόβο τους πιθανούς αντιπάλους τους. Διαβάζουμε για τις τρομακτικά συχνές δολοφονίες του ελληνικού κράτους. Από τους ανθρώπους που πυροβολούνται εξ επαφής στους δρόμους από αστυνομικούς, μέχρι τα πλοία γεμάτα με μετανάστες που προσπαθούν να φτάσουν στις ευρωπαϊκές ακτές και βυθίζονται σκόπιμα από το στρατό. Και μας σκοτώνουν με τόσους άλλους τρόπους.
Στις 5 Μαΐου 2010, κανένας από τους διαδηλωτές δεν είχε την πρόθεση να πεθάνουν οι άνθρωποι που βρίσκονταν μέσα στην τράπεζα Marfin. Ήταν μια στιγμή κοινωνικής σύγκρουσης, μία από τις πολλές εκείνων των χρόνων, που πήρε τρομερά λάθος τροπή. Αυτή είναι η σκληρή αλλά απλή αλήθεια. Όσοι είναι στην εξουσία γνωρίζουν πολύ καλά ότι η δολοφονία τυχαίων ανθρώπων δεν αποτελεί μέρος της επιθετικής παράδοσης των αναρχικών και άλλων κοινωνικών επαναστατών. Με το να λένε σκόπιμα ψέματα σχετικά με αυτό, δείχνουν για άλλη μια φορά την αποφασιστικότητά τους να δυσφημίσουν και τελικά να εξαλείψουν τις ιδέες της ελευθερίας και της εξέγερσης που κινητοποιούν αυτή την παράδοση.
Το κράτος και οι λακέδες του δεν δίνουν δεκάρα για τις ανθρώπινες ζωές. Πατάνε με άνεση επί πτωμάτων, αν αυτό εξυπηρετεί την εδραίωση της δικής τους κυριαρχίας. Με την παράσταση που στήνει για ακόμη μια φορά η κυβέρνηση γύρω από τις νέες συλλήψεις για την υπόθεση Marfin, καθώς και ο χρόνος που επιλέχθηκε, ας μην το ξεχνάμε, επιδιώκει να κερδίσει ψήφους και να κάνει τους επικριτές της να νιώθουν μικροί και φοβισμένοι.
Εκείνοι μπορούν να ονειρεύονται μόνο την επέκταση της εξουσίας τους. Ενώ εμεις ονειρευόμαστε την ολική καταστροφή της. Και προς αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε να προχωράμε.
Πάντα στο πλευρό όσων αγωνίζονται
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΑΡΦΙΝ

media:

Δολοφονιες.jpg

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...