Τελευταία νέα
Φαραντούρης: «Χαστούκι» Κομισιόν στην Τουρκία για τον αποκλεισμό Κύπρου από την COP31 Σεισμός στην Κολομβία: Κήρυξη τριήμερου εθνικού πένθους – Μεσίστια η σημαία στα δημόσια κτίρια Νομική Επιστήμη και Τέχνη: Η ερμηνεία του Κανόνα Δικαίου Δολοφονικό χτύπημα κάτω από τη μέση του Νίκου Ανδρουλάκη από την Αννα Διαμαντοπούλου Η Κυψέλη ζει με τον φόβο του Μετροπόντικα: Νέα αυτοψία εντόπισε σοβαρό πρόβλημα σε τριώροφο Νέος καύσωνας πλησιάζει την Ευρώπη: Πού αναμένεται η πιο έντονη ζέστη – Οι εκτιμήσεις για την Ελλάδα Χωρίς αξονικό τομογράφο νοσοκομείο της Αττικής -Σοβαρά ερωτήματα για την ασφάλεια των ασθενών Βρετανία: Ισόβια στον Σάιμον Λέβι, τον δολοφόνο δύο γυναικών, κατά συρροή βιαστή και σεξουαλικό παραβάτη Παπαθανάσης: Πάνω από 1 δισ. ευρώ το πακέτο της ΔΕΘ Τουρκία: Συντριβή μαχητικού F-16 σε εκπαιδευτική πτήση [βίντεο] Κοζάνη: Συνελήφθη 53χρονος για διακίνηση ναρκωτικών – Κατασχέθηκε έλαιο κάνναβης εκτιμώμενης αξίας εκατό χιλιάδων ευρώ Ολική έκλειψη ηλίου: Πού θα είναι ορατή στην Ευρώπη, τι ισχύει για την Ελλάδα – Ενθουσιασμένοι οι ειδικοί
Efsyn.gr

Κοζάνη: Εξιχνιάστηκαν τρεις απάτες κατά πολιτών – Παρίσταναν υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ

Τρεις τηλεφωνικές απάτες, δύο τετελεσμένες και μια απόπειρα, στην ευρύτερη περιοχή της Εορδαίας, εξιχνιάστηκαν ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης ενώ συνελήφθη ένας 36χρονος, μέλος εγκληματικής οργάνωσης που είχε τον ρόλο του εισπράκτορα.
Δύο ακόμη μέλη της οργάνωσης που αναζητούνται από την αστυνομία, προσποιούμενα είτε συγγενικά πρόσωπα των θυμάτων είτε υπαλλήλους του Δ.Ε.Δ.Η.Ε. τηλεφωνούσαν στους ανυποψίαστους πολίτες και ζητούσαν χρηματικά ποσά ή τιμαλφή.
Ειδικότερα μια 86χρονη γυναίκα τοποθέτησε 16.000 ευρώ σε σακούλα και τα άφησε σε εξωτερικό χώρο της οικίας της, από όπου τα παρέλαβε ο 36χρονος ενώ μια 83χρονη του παρέδωσε διαφορά χρυσαφικά αξίας περίπου 8.000 ευρώ.
Σε μια άλλη περίπτωση ένας άγνωστος τηλεφώνησε σε μια ανήλικη προσποιούμενος υπάλληλο του Δ.Ε.Δ.Η.Ε. και με το πρόσχημα κινδύνου λόγω διαρροής ηλεκτρικής ενέργειας της ζήτησε να συγκεντρώσει όσα χρήματα υπήρχαν στο σπίτι.
Ωστόσο η ανήλικη αντιλήφθηκε ότι πρόκειται για απάτη και άμεσα ενημέρωσε την μητέρα της, η οποία και ειδοποίησε τις αστυνομικές Αρχές.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...