Αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα γύρω από τον θάνατο του 17χρονου στην Κίμωλο, ο οποίος υπέστη ηλεκτροπληξία την ώρα που έκανε μπάνιο.
Το σπίτι όπου σημειώθηκε η τραγωδία έχει σφραγιστεί από την Αστυνομία, ενώ σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθεί η νεκροτομή.
Στο επίκεντρο της έρευνας βρίσκεται ο θερμοσίφωνας, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το cyclades24, πριν από περίπου δύο χρόνια είχε καταγραφεί πρόβλημα στη λειτουργία του.
Παράλληλα, η μητέρα του 17χρονου φέρεται να έχει αναφέρει ότι στον ηλεκτρικό πίνακα του σπιτιού δεν υπήρχε ρελέ ασφαλείας, στοιχείο που αναμένεται να εξεταστεί στο πλαίσιο της έρευνας.
Για την υπόθεση έχει ήδη οριστεί πραγματογνώμονας, ενώ οι αστυνομικές Αρχές αναμένουν την προσκόμιση εγγράφων και πιστοποιητικών που αφορούν την ηλεκτρολογική εγκατάσταση και την ασφάλεια του ακινήτου.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πιστοποιητικό ασφαλείας για το σπίτι είχε εκδοθεί από τον δήμαρχο της Κιμώλου, ο οποίος είναι ηλεκτρολόγος. Το στοιχείο αυτό αναμένεται επίσης να διερευνηθεί, όπως και το σύνολο των εγγράφων που αφορούν την ηλεκτρική εγκατάσταση του ακινήτου, το οποίο έχει κατασκευαστεί το 1970.
Τα ευρήματα της νεκροτομής, σε συνδυασμό με την τεχνική πραγματογνωμοσύνη και τα στοιχεία που θα συγκεντρώσουν οι Αρχές, αναμένεται να φωτίσουν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο 17χρονος.
Διαβάστε περισσότερα
Efsyn.gr
