Τελευταία νέα
Εργατικό κίνημα, το δίλημμα: “Ραγιαδισμός” ή Αντίσταση με αγώνες; γράφει ο Θ. Μαράκης Nations League: Η πρωταθλήτρια κόσμου Ισπανία υπέταξε την Αγγλία μέσα στο Γουέμπλεϊ Πέθανε η ηθοποιός και συγγραφέας Δέσποινα Τομαζάνη – Είχε πρωταγωνιστήσει στη «Γλυκιά Συμμορία» Ο μεγάλος ΠΑΟΚ επέστρεψε και απέκλεισε τον Παναθηναϊκό: Δράστης με buzzer beater ο πρώην «πράσινος» Όσμαν [βίντεο] Φεστιβάλ ΚΝΕ: Τα πολιτικά «καρφιά» του Τσολιά της Ελληνοφρένειας Ρεάλ Μαδρίτης: Συγκρατημένη αισιοδοξία για τον τραυματισμό του Μπαπέ Κάλεσμα Κουτσούμπα από το Φεστιβάλ της ΚΝΕ: «Να γίνουμε πρωταγωνιστές του ιστορικού γίγνεσθαι» «Αίσχος, αίσχος»: Εντονες διαμαρτυρίες στη συναυλία της Βίσση στο ΟΑΚΑ [βίντεο] Η Μελόνι στο καναβάτσο: Τη ζορίζει το δημόσιο έλλειμμα, τα βάζει με τους ξένους μαθητές Γυναικοκτονία στην Ηγουμενίτσα: Ξέσπασε ο αδελφός της Πηνελόπης – «Υπάρχει μεγάλη επιδημία αδύναμων ανδρών» Ο Παν. Λαφαζάνης ( ΔΗ.Κ.Ε.Α.) σε σειρά video με παρεμβάσεις του ως πρώην κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον των μνημονίων Εντυπωσιακή η Άννα Βίσση, «γκρέμισε» το ΟΑΚΑ στη μεγάλη sold-out συναυλία
Filathlos.gr

«Εξετάζει τον Ρούμπεν Σάντσεθ ο ΠΑΟΚ»

Μία ακόμη περίπτωση για το δεξί άκρο της άμυνας φαίνεται πως εξετάζει ο ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με τον Ματέο Μορέτο, οι Θεσσαλονικείς παρακολουθούν τον Ρούμπεν Σάντσεθ, ο οποίος ανήκει στην Εσπανιόλ.
Για τον 25χρονο Ισπανό υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από την Έλτσε, η οποία, όπως αναφέρει ο Μορέτο, βρίσκεται ήδη σε πολύ προχωρημένες συζητήσεις με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και απομένουν μικρές λεπτομέρειες για να υπάρξει συμφωνία μαζί του.
Το βασικό εμπόδιο, ωστόσο, είναι η Εσπανιόλ. Ο Σάντσεθ δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2027 και οι Καταλανοί δεν εμφανίζονται διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν χωρίς ένα ποσό που θα πλησιάζει το ένα εκατ. ευρώ.
Στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται ειδική αναφορά και στον ΠΑΟΚ, ο οποίος παρακολουθεί την υπόθεση. Σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζει ο Αλέσιο Λίσι, καθώς γνωρίζει πολύ καλά τον Σάντσεθ από την κοινή τους παρουσία στην Μιραντές και έχει θετική άποψη για την περίπτωσή του.
Ο ύψους 1.85μ. δεξιός μπακ προέρχεται από τις ακαδημίες της Εσπανιόλ και την περασμένη σεζόν κατέγραψε 22 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα, τις 21 στην La Liga και μία στο Κύπελλο Ισπανίας, έχοντας παράλληλα μία ασίστ.
Συνολικά έχει αγωνιστεί 51 φορές με την πρώτη ομάδα της Εσπανιόλ, ενώ στην καριέρα του έχει περάσει επίσης από την Γρανάδα και την Μιραντές. Με την τελευταία πραγματοποίησε 21 συμμετοχές υπό τις οδηγίες του Λίσι, στοιχείο που εξηγεί και το ενδιαφέρον του Ιταλού τεχνικού για μια πιθανή επανένωσή τους στον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...