Το Ιατροδικαστικό Γραφείο του Γκρίνβιλ ανακοίνωσε σήμερα Δευτέρα, τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής στη σορό της δημοφιλούς ηθοποιού Χέιντεν Πανετιέρ η οποία εντοπίστηκε νεκρή χθες Κυριακή.
«Η νεκροψία ολοκληρώθηκε σήμερα. Από τα ευρήματα δεν προέκυψαν ίχνη τραυματισμού ο οποίος να συνέβαλε στον θάνατό της», ανέφερε ο ιατροδικαστής Μάικ Έλις, όπως μετέδωσε το People. «Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του θανάτου παραμένουν υπό διερεύνηση, εν αναμονή περαιτέρω εξετάσεων. Η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και για την ώρα δεν υπάρχουν άλλα διαθέσιμα στοιχεία», προσέθεσε.
Στην ανακοίνωση περιγράφεται το τι ακριβώς συνάντησαν οι διασώστες όταν έφτασαν στο σημείο χθες Κυριακή και ώρα ΗΠΑ 13.51, αφού είχαν λάβει κλήση στον αριθμό έκτακτης ανάγκης 911. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, την κλήση είχε κάνει ένας φίλος της.
«Οι διασώστες και το ασθενοφόρο έφτασαν στο σημείο και βρήκαν μια γυναίκα σε ανακοπή. Το εξειδικευμένο προσωπικό εφήρμοσε αμέσως μέτρα ΚΑΡδιοαναΠνευστικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ), οι προσπάθειες όμως δεν απέδωσαν και στις 14.32 διαπιστώθηκε ο θάνατός της», ανέφερε η ανακοίνωση.
Στο ηχητικό της κλήσης που εξασφάλισε το People, ακούγονται οι διασώστες να αναφέρουν τις λέξεις «υπερβολική δόση» και «ανακοπή» κατά τη διάρκεια του περιστατικού.
Η θλιβερή είδηση του θανάτου της
Εκπρόσωπος της ηθοποιού επιβεβαίωσε την είδηση το βράδυ της Κυριακής, μεταφέροντας στο People την σχετική δήλωση του πατέρα της, Άλαν Πανετιέρ: «Με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνουμε τον τραγικό χαμό της αγαπημένης μας Χέιντεν
»Ήταν ένα πλάσμα γεμάτο φως και ζωντάνια, που μοίραζε απλόχερα αγάπη και χαρά σε όσους τη γνώριζαν — αλλά και στα εκατομμύρια των θεατών που την αγάπησαν μέσα από την οθόνη».
Η τελευταία κινηματογραφική της ερμηνεία ήταν στην ταινία «Sleepwalker», η οποία βγήκε στις αίθουσες τον Ιανουάριο 2026. Η ίδια είχε αποκαλύψει ότι έδινε προσωπικό αγώνα με την επιλόχειο κατάθλιψη και με τις εξαρτήσεις.
Διαβάστε περισσότερα
