Τελευταία νέα
Σε τεντωμένο καλώδιο η ένταση Ελλάδας – Τουρκίας: Η γαλλική διαμεσολάβηση Κριτική από την ΕΛΑΣ στον Πλεύρη για τη μεταναστευτική πολιτική της κυβέρνησης Μπρα ντε φερ Αθήνας – Άγκυρας: Θα προχωρήσουν οι έρευνες διαμηνύει το ΥΠΕΞ ΠΑΣΟΚ: Προτελευταία η Ελλάδα στους μισθούς – Η ακρίβεια εξανεμίζει τις αυξήσεις Ελληνικές διπλωματικές πηγές προς Άγκυρα για τις NAVTEX: «Σαφές το διεθνές δίκαιο, οι έρευνες θα προχωρήσουν» Ζελένσκι: Η Ρωσία σχεδιάζει νέο μπαράζ επιθέσεων σε υποδομές – Νέες εκκλήσεις στους συμμάχους για βοήθεια Αυστηρή απάντηση της Αθήνας στην Άγκυρα για τις NAVTEX Ελλάδας και Κύπρου – «Σαφές το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας» Euroleague: Κακός ο Ολυμπιακός, γνώρισε την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα μέσα στη SUNEL Arena Πέθανε ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Σεμπαστιάν Λέλιο – Ήταν μόλις 52 ετών Καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: Τι σημαίνει η ανακοίνωση της Άγκυρας-Τρία σενάρια για την εξέλιξη στο πεδίο Μαχαίρωμα 18χρονου στην Ομόνοια: Παράσταση διαμαρτυρίας στο Αστυνομικό Τμήμα – Καμία σύλληψη μέχρι στιγμής Παπαστεργίου από συνέδριο της ΚΕΔΕ: “Στηρίζουμε (ψηφιακά) κάθε Δήμο, σε κάθε γωνία της Ελλάδας”
Filathlos.gr

Παίρνει πρώην παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Παναιτωλικός

Ο Παναιτωλικός ενισχύεται σημαντική στην επιθετική του γραμμή, καθώς ήρθε σε συμφωνία με την Μπούργκος για τον 23χρονο Κολομβιανό φορ Ματέο Μεχία.
Ο Μεχία έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους κόκκινους διάβολους να τον κάνουν δικό τους το 2019. Εκεί ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και φορώντας την φανέλα της δεύτερης ομάδας μέτρησε 5 γκολ και 9 ασίστ σε 32 αναμετρήσεις.
Το 2024 έκανε το βήμα στην Ισπανία για την Σεβίλλη και ένα χρόνο μετά πήρε μεταγραφή για την Μπούργκος στην La Liga 2.
Την περσινή σεζόν ο Μεχία μέτρησε 4 γκολ σε 23 αγώνες με την Μπούργκος στην δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας.
Ο Κολομβιανός φορ αναμένεται αύριο (20/08) στην Ελλάδα για να επισημοποιηθεί η μεταγραφή του στους Αγρινιώτες.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...