Τελευταία νέα
Χρυσοχοΐδης: «Η αστυνομία δεν μπορούσε να απαγορεύσει τη συγκέντρωση Κασιδιάρη» – Κουβέντα για το ξύλο στους διαδηλωτές Κύπελλο: Η ΑΕΛ… σόκαρε τον ΟΦΗ μέσα στη Λάρισα [βίντεο] Ο Γεραπετρίτης απαντά στην Τουρκία για τα… 15.000 τ.χλμ.: «Οι θαλάσσιες ζώνες δεν είναι ένα πεδίο πλειστηριασμού» Ζαχαριάδης: «Η 28η Οκτωβρίου δεν μπορεί να μετατρέπεται σε βήμα για τη ναζιστική ιδεολογία και η αντιφασιστική δράση να αντιμετωπίζεται ως πρόβλημα» Μήνυμα Γεραπετρίτη στην Τουρκία μετά τη συνάντηση με Γκουτέρες: Οι θαλάσσιες ζώνες δεν είναι πεδίο πλειστηριασμού Γεραπετρίτης για τα “παζάρια” της Τουρκίας με την Αίγυπτο: Οι θαλάσσιες ζώνες δεν είναι ένα πεδίο πλειστηριασμού Ο Νίκος Ανδρουλάκης στο Nick Galis Hall για το ματς του Άρη στο Eurocup Κύπελλο: Ο παθιασμένος ΠΑΟΚ έριξε στο καναβάτσο τη νευρική ΑΕΚ [βίντεο] Τσουκαλάς: “Δεν θα επιτρέψουμε στον φασισμό να σηκώσει κεφάλι” Ανακοίνωση ΤΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ανατολικής Αττικής για λιμάνι Λαυρίου ΗΠΑ: «Έφυγε» η Ντολόρες Ουέρτα, εμβληματική υπέρμαχος των εργασιακών δικαιωμάτων – Άλλαξε τη ζωή χιλιάδων μεταναστών  ΕΛ.Α.Σ: «Η εκδήλωση του Κασιδιάρη στη Θεσσαλονίκη αποτελεί πρόκληση απέναντι στους ανθρώπους που αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν ενάντια στον ναζισμό»
Filathlos.gr

Καλάμπρια: «Ελπίζω να προλάβω την ρεβάνς, νιώθω καλύτερα»

Την ανάγκη ο Παναθηναϊκός να παρουσιαστεί πιο αποτελεσματικός στην τελική προσπάθεια και να έχει μεγαλύτερο έλεγχο του παιχνιδιού απέναντι στην Χράντετς Κράλοβε ανέδειξε ο Ντάβιντε Καλάμπρια σε δηλώσεις του πριν το ματς.
Ο Ιταλός μπακ αναφέρθηκε παράλληλα στην πορεία της αποθεραπείας του από τον τραυματισμό, εκφράζοντας την αισιοδοξία του πως θα επιστρέψει στην δράση πολύ σύντομα, ακόμη και για την ρεβάνς.
Όσα είπε:
Για τα ματς με την Χράντετς: «Πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε πιο κυνικοί και πιο αποτελεσματικοί μπροστά στην εστία. Δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες, όμως πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη καθαρότητα στις επιλογές μας. Πρέπει να κρατάμε την μπάλα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, να κάνουμε λιγότερα λάθη και να χάνουμε λιγότερες κατοχές, ώστε να έχουμε εμείς τον έλεγχο του παιχνιδιού. Παράλληλα, πρέπει να είμαστε πιο αποφασιστικοί και πιο σίγουροι στην τελική προσπάθεια, ώστε να πετυχαίνουμε τα γκολ που χρειαζόμαστε».
Για το πότε θα είναι έτοιμος και το αν προλαβαίνει την ρεβάνς: «Ελπίζω. Ειλικρινά, νομίζω ότι θα κάνουμε κάποιες εξετάσεις και έτσι θα γνωρίζουμε καλύτερα την κατάσταση του γονάτου μου. Σίγουρα αισθάνομαι καλύτερα. Εδώ και δύο εβδομάδες δουλεύω ήδη στο γήπεδο, τρέχω και προσπαθώ να διατηρώ έναν καλό ρυθμό, ώστε να είμαι έτοιμος όσο το δυνατόν συντομότερα. Θα πρέπει να δούμε τι θα συμβεί όταν αρχίσω να δουλεύω με την μπάλα και μαζί με τους συμπαίκτες μου, αν θα αισθανθώ κάποια ενόχληση ή όχι. Είμαι όμως αισιόδοξος ότι θα μπορέσω να είμαι διαθέσιμος στο επόμενο παιχνίδι ή, σε κάθε περίπτωση, να επιστρέψω πολύ σύντομα».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...