Τελευταία νέα
Οταν έκλαψαν τα Φιλντς Επιστροφή στην αφετηρία Ποιος επιδιώκει τι; Αλέξης Τσίπρας: Με τη φορολόγηση του μεγάλου πλούτου θα διασφαλίσουμε και τη 13η σύνταξη Βουλή: Πρώτο «πράσινο φως» στο νομοσχέδιο για την προστασία των ανηλίκων από τους κινδύνους των social media Σδούκου: Τα αδιέξοδα ΕΛ.Α.Σ. – ΠΑΣΟΚ να μην γίνουν αδιέξοδα της χώρας Μαρινάκης για Μπεκίρη: Θα κινηθεί νομικά- Δεν υπάρχει κάποιο περαιτέρω θέμα Παναθηναϊκός: Σοβαρός ο τραυματισμός του Ουναΐ – Χάνει όλο το 2026, επιστρέφει στη δράση το 2027 Δίκη για τα Τέμπη – Συγκλονίζουν οι καταθέσεις συγγενών: «Ο πατέρας μου κάηκε ζωντανός στην πυρόσφαιρα» Χίος: «Μας πνίγει το δίκιο!» – Μαζική συγκέντρωση για το τετράμηνο κλείσιμο του αεροδρομίου [εικόνες – βίντεο] Τσίπρας: Η διακυβέρνηση Μητσοτάκη η πιο διεφθαρμένη και άδικη που έχει γνωρίσει ο τόπος Αλέξης Τσίπρας: Πολιτικός αντίπαλος για μένα είναι ένας, ο Κ. Μητσοτάκης
Paron.gr

Κώστας Τσουκαλάς: «Η ΝΔ εξαπάτησε τους μικρομεσαίους – Η κλεψύδρα της τελειώνει»

Για εξαπάτηση των ελεύθερων επαγγελματιών και των μικρομεσαίων επιχειρηματιών κατηγορεί την κυβέρνηση ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Κώστας Τσουκαλάς, τονίζοντας ότι η αντίστροφη μέτρηση για την πολιτική αλλαγή έχει ήδη ξεκινήσει.
Δήλωση Κώστα Τσουκαλά, Εκπροσώπου Τύπου ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής

Η Νέα Δημοκρατία εξαπάτησε τους ελεύθερους επαγγελματίες. Η κλεψύδρα τους τελειώνει, η αντίστροφη μέτρηση για την πολιτική αλλαγή έχει αρχίσει.

Ο κ. Χατζηδάκης και ο κ. Μαρινάκης βγήκαν σήμερα να τάξουν στους ελεύθερους επαγγελματίες και τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες. Δεν τους πιστεύει κανείς.
Είναι οι ίδιοι που μετά τις εκλογές του 2023  αιφνιδίασαν τους αυτοαπασχολούμενους με την τεκμαρτή φορολόγηση.
Είναι οι ίδιοι που ευθύνονται για τα πανάκριβα τιμολόγια στην ενέργεια που κάνουν τον βίο αβίωτο σε επιχειρήσεις και νοικοκυριά.
Είναι τόσο κυνικοί που δεν δίστασαν να στείλουν non paper ονομάζοντας «μέτρα ανάκτησης ψήφου» τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ. Δεν τους νοιάζει τίποτα άλλο, μόνο να εξαπατήσουν για ακόμα μια φορά τον ελληνικό λαό. Αλλά πλέον η κλεψύδρα τους τελειώνει, η αντίστροφη μέτρηση για την πολιτική αλλαγή έχει αρχίσει. Με το ΠΑΣΟΚ για ένα ισχυρό κοινωνικό κράτος που δεν θα υπηρετεί ολιγοπώλια αλλά μόνο τους πολίτες.
The post Κώστας Τσουκαλάς: «Η ΝΔ εξαπάτησε τους μικρομεσαίους – Η κλεψύδρα της τελειώνει» appeared first on ΤΟ ΠΑΡΟΝ.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...