Τελευταία νέα
Δημοσκόπηση Interview: Μικρή πτώση των μεγάλων κομμάτων – Τρίτο το ΠΑΣΟΚ – Βουτιά Καρυστιανού Συνάντηση Μητσοτάκη με την Αφροδίτη Νέστορα στο Μαξίμου: «Συζητήσαμε για τις προοπτικές της Θεσσαλονίκης» Σπουδαίοι καλλιτέχνες, προβολές κι εκδηλώσεις δίπλα στο κύμα Καλλιθέα: 18χρονος επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο στην πρώην σύντροφό του – Την εντόπισε τραυματισμένη όχημα της ΕΛΑΣ Φρίκη στις Αχαρνές: Σκύλος επιτέθηκε σε 26χρονη και σκότωσε το κατοικίδιό της – Συνελήφθη 54χρονος Σωτήρης Σέρμπος: Παραιτήθηκε από σύμβουλος του πρωθυπουργού για θέματα εξωτερικής πολιτικής Άνω Λιόσια: Πώς έγινε το φρικτό τροχαίο με τη νεκρή 17χρονη – Σε κρίσιμη κατάσταση συνομήλική της Παύλος Γερουλάνος: Τα 100+ έργα που δεν έγιναν ή δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ στο Ταμείο Ανάκαμψης Η πατριωτική ψήφος… σηκώνεται από τον καναπέ και φτάνει στην κάλπη Η Αφροδίτη Νέστορα συναντήθηκε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Η τρομοκρατία πρέπει να ξεριζωθεί» Δημοσκόπηση Interview: Προβάδισμα 12 μονάδων της ΝΔ έναντι της ΕΛΑΣ, τρίτο το ΠΑΣΟΚ – Μοιρασμένοι οι πολίτες για «εκλογές τώρα» Δημοσκόπηση Interview: ΝΔ 26,5%, δεύτερη η ΕΛΑΣ με 14,5% – Καταρρέει στο 3,6% η Καρυστιανού
Efsyn.gr

Press Point: Τι έφαγαν τέλος πάντων Γεραπετρίτης, Διαμαντοπούλου και Χριστοδουλάκης;

Το μεγάλο ερώτημα του Αυγούστου παραμένει το θέμα που έβγαλε προ εβδομάδων ο Μανώλης Κοττάκης στην «Εστία» για το μυστικό δείπνο που έκαναν στο σπίτι του επιχειρηματία Γιώργου Περιστέρη ο Γιώργος Γεραπετρίτης από τη Νέα Δημοκρατία, η Αννα Διαμαντοπούλου και ο Μανώλης Χριστοδουλάκης από το ΠΑΣΟΚ. Η «Εστία», εβδομάδες τώρα, επιμένει για την εγκυρότητα του (ευρύτερου) ρεπορτάζ της. Οι τρεις τους φυσικά το διέψευσαν.
Εγραφε παράδειγμα για το θέμα η «Καθημερινή»: Σε κατηγορηματική διάψευση αναφορικά με τη συμμετοχή τους σε δείπνο με αντικείμενο τις πολιτικές εξελίξεις προχώρησαν ο Γιώργος Γεραπετρίτης, η Αννα Διαμαντοπούλου και ο Μανώλης Χριστοδουλάκης. Απολύτως ψευδές και αποκυήματα φαντασίας χαρακτηρίζει το δημοσίευμα ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης σε ανακοίνωσή του και καλεί την εφημερίδα να ανασκευάσει. Τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ κάνουν λόγο για «ακραίως ψευδή», «ανυπόστατα», «συκοφαντικά» και «προσβλητικά δημοσιεύματα». Η Αννα Διαμαντοπούλου αναφέρει ότι διαψεύδει «απόλυτα το σημερινό, ακραίως ψευδές και συκοφαντικό δημοσίευμα της εφημερίδας “Εστία της Κυριακής”».
Φυσικά και το διέψευσαν όπως σας είπα, λέτε να υπήρχε περίπτωση να το επιβεβαιώσουν; Και εννοείται ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις ούτε και φωτογραφικά ντοκουμέντα – ειρήσθω εν παρόδω, μία ΑΙ φωτογραφία που δημοσίευσε η εφημερίδα χωρίς να ενημερώνει ότι αποτελούσε προϊόν Τεχνητής Νοημοσύνης (αν και φανερό, 100%) ήταν (100%) λάθος της. Δεν γίνεται να υπάρχουν αποδείξεις από ένα κλειστό δείπνο για το οποίο ο δημοσιογράφος μεταφέρει πληροφορίες.
Το ΠΑΣΟΚ χρειάστηκε 8 ημέρες για να βγάλει μία (τάχα μου) ανακοίνωση για το δείπνο. Αλλά και οι τρεις τους που απειλούσαν με μηνύσεις και αγωγές στην αρχή δεν τους είδαμε να προχωρούν.
Με αφορμή το άρθρο του Χάρη Δούκα στην «Εφημερίδα των Συντακτών» το Σάββατο που μας πέρασε και την απάντηση στενού συνεργάτη της Αννας Διαμαντοπούλου, ο Μανώλης Κοττάκης με πρωτοσέλιδο κείμενό του χθες στην «Εστία» πέρασε στην αντεπίθεση:
Η ΑΛΗΘΕΙΑ χρειάζεται υπομονή, πίστη και ανθεκτικότητα. Να μη λυγίζεις όταν σου ζητούν να την ανακαλέσεις και να ζητήσεις συγγνώμη. Ο χρόνος δικαιώνει. Στις 2 Αυγούστου η εφημερίδα μας αποκάλυψε τις διεργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη στο κόμμα της Αξιωματικής αντιπολιτεύσεως για την ενδεχόμενη μετεκλογική συγκρότηση Κυβερνήσεως συνεργασίας μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ. 21 μέρες μετά και με αφορμή άρθρο του δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα στην «Εφημερίδα των Συντακτών», με το οποίο υπερασπίζεται το «όχι » του Συνεδρίου για συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία, και αφού προηγήθηκαν δημοσιεύματα για πρωτοβουλίες στελεχών του ΠΑΣΟΚ για τη σύγκληση εκτάκτου Συνεδρίου που θα αλλάξει την απόφαση και θα άρει το απαγορευτικό για συμπόρευση με τον κύριο Μητσοτάκη, τα πράγματα σιγά-σιγά αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν και η κατάσταση να ξεδιαλύνεται.
Ο ορίζοντας από θολός γίνεται καθαρός. Στενός συνεργάτης της Αννας Διαμαντοπούλου, σε ανάρτησή του χθες στα μέσα κοινωνικής δικτυώσεως, θέτει ζήτημα για τις κυβερνητικές συνεργασίες του Κινήματος μετεκλογικώς, μη αποκλείοντας τη συνεργασία με την Ν.Δ., με το επιχείρημα ότι άλλαξαν οι συνθήκες από τότε που έλαβε τη συγκεκριμένη απόφαση το Συνέδριο καθώς εμφανίστηκαν τα κόμματα Τσίπρα και Καρυστιανού. Με τη φράση «οι αποφάσεις δεν είναι ευαγγέλια». Πιο ηχηρή επιβεβαίωση δεν θα μπορούσε να υπάρξει.
Ευχαριστούμε θερμά. Η ίδια η πραγματικότητα εκδικείται καμιά φορά αυτούς που υποστηρίζουν ότι τις φωτιές τις βάζουν δημοσιογράφοι και όχι οι ίδιοι.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...