Τελευταία νέα
Αγριεύει η κόντρα Μαρινάκη-Ακρίτας Σχολείο στο σπίτι, ανισότητα στην τάξη Π. Μαρινάκης: Ο Αλέξης Τσίπρας είναι “πρωθυπουργός των μουσαμάδων” Μητσοτάκης: Ο κατώτατος μισθός θα αυξηθεί πάνω από τα 950 ευρώ Μητσοτάκης: Εκτός από τη σταθερότητα, επενδύει τώρα και στην προκοπή – «Η ΝΔ μπορεί να εγγυηθεί καλύτερο μέλλον» Μην χάσετε με την Εφημερίδα των Συντακτών Σαββατοκύριακου: Ένα γαλλικό νουάρ μυθιστόρημα που έγινε διεθνές μπεστ σέλλερ – «Ο Επικίνδυνος» Ισπανία: Παραμένει η ένταση στη Θέουτα μετά τα επεισόδια στους καταυλισμούς μεταναστών Νεπάλ: Αυξήθηκαν στους 584 οι νεκροί – Μάχη με τον χρόνο για τους αγνοούμενους, κίνδυνος νέων πλημμυρών Οργή Γερμανίας κατά Τραμπ για τις τιμές των καυσίμων: «Αυτός φταίει με τον ανεύθυνο πόλεμο που ξεκίνησε» Μητσοτάκης από Κοζάνη: Το 2023 είπα ότι ο κατώτατος μισθός θα φτάσει τα 950 ευρώ, τώρα λέω ότι πριν τις εκλογές θα τα έχει ξεπεράσει Αλέξης Τσίπρας: «Είμαστε η εναλλακτική απέναντι σε μια διεφθαρμένη κυβέρνηση – Ετοιμαζόμαστε να κυβερνήσουμε» Σαλαμίνα: Πέντε άτομα στο νοσοκομείο μετά από μπάνιο σε πισίνα παιδότοπου – Αναμεσά τους τρία παιδιά
Efsyn.gr

Αντίδραση Ολυμπιακού για το θέμα του Φαλ: «Φωτογραφική εγκύκλιος για τον παίκτη του Παναθηναϊκού»

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός σχετικά με τον πρώην παίκτη της και νυν του Παναθηναϊκού, Μουσταφά Φαλ και τις πληροφορίες που έχει για διαδικασίες έκδοσης ελληνικού διαβατηρίου από τον Γάλλο διεθνή σέντερ.
Στη σχετική ανακοίνωσή της, η ΚΑΕ Ολυμπιακός τονίζει τα εξής:
«Με έκπληξη διαβάσαμε χθες (27/08) δημοσίευμα στο οποίο αναφέρεται πως ο πρώην αθλητής μας και νυν παίκτης του Παναθηναϊκού, Μουστάφα Φαλ, ανέφερε ψευδώς σε επίσημο έγγραφο προς δημόσια αρχή ότι θα αγωνιστεί στην Εθνική Ελλάδας, προκειμένου να επισπεύσει τη διαδικασία για την έκδοση του ελληνικού του διαβατηρίου. Στο ίδιο δημοσίευμα πληροφορηθήκαμε ότι μετά την αίτησή του, η Γενική Γραμματεία Ιθαγένειας εξέδωσε φωτογραφική εγκύκλιο για να τον εξυπηρετήσει και υπήρξε άμεσα θετική εισήγηση χωρίς να εξετάσουν τα δεδομένα της υπόθεσης ως όφειλαν.
»Έγινε σχετικό ερώτημα στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης πριν υπάρξει η θετική εισήγηση; Πώς αποφασίστηκε ξαφνικά να αλλάξει η συγκεκριμένη εγκύκλιος από τον Γενικό Γραμματέα Ιθαγένειας, δημιουργώντας μια νέα φωτογραφική εγκύκλιο για τον παίκτη του Παναθηναϊκού; Θα πρέπει άμεσα οι αρμόδιες υπηρεσίες να πάρουν θέση και να ενημερώσουν το Πανελλήνιο για το τι ισχύει προκειμένου να μην υπάρχουν σκιές».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...