Τελευταία νέα
Χρυσοχοΐδης: «Η αστυνομία δεν μπορούσε να απαγορεύσει τη συγκέντρωση Κασιδιάρη» – Κουβέντα για το ξύλο στους διαδηλωτές Κύπελλο: Η ΑΕΛ… σόκαρε τον ΟΦΗ μέσα στη Λάρισα [βίντεο] Ο Γεραπετρίτης απαντά στην Τουρκία για τα… 15.000 τ.χλμ.: «Οι θαλάσσιες ζώνες δεν είναι ένα πεδίο πλειστηριασμού» Ζαχαριάδης: «Η 28η Οκτωβρίου δεν μπορεί να μετατρέπεται σε βήμα για τη ναζιστική ιδεολογία και η αντιφασιστική δράση να αντιμετωπίζεται ως πρόβλημα» Μήνυμα Γεραπετρίτη στην Τουρκία μετά τη συνάντηση με Γκουτέρες: Οι θαλάσσιες ζώνες δεν είναι πεδίο πλειστηριασμού Γεραπετρίτης για τα “παζάρια” της Τουρκίας με την Αίγυπτο: Οι θαλάσσιες ζώνες δεν είναι ένα πεδίο πλειστηριασμού Ο Νίκος Ανδρουλάκης στο Nick Galis Hall για το ματς του Άρη στο Eurocup Κύπελλο: Ο παθιασμένος ΠΑΟΚ έριξε στο καναβάτσο τη νευρική ΑΕΚ [βίντεο] Τσουκαλάς: “Δεν θα επιτρέψουμε στον φασισμό να σηκώσει κεφάλι” Ανακοίνωση ΤΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ανατολικής Αττικής για λιμάνι Λαυρίου ΗΠΑ: «Έφυγε» η Ντολόρες Ουέρτα, εμβληματική υπέρμαχος των εργασιακών δικαιωμάτων – Άλλαξε τη ζωή χιλιάδων μεταναστών  ΕΛ.Α.Σ: «Η εκδήλωση του Κασιδιάρη στη Θεσσαλονίκη αποτελεί πρόκληση απέναντι στους ανθρώπους που αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν ενάντια στον ναζισμό»
Moneypress.gr

Σεπτέμβριος: Ο μήνας που «αδειάζει» το πορτοφόλι – Οι 10 μεγάλοι λογαριασμοί για τα νοικοκυριά

Ο Σεπτέμβριος είναι για χιλιάδες ελληνικά νοικοκυριά κάτι σαν δεύτερη Πρωτοχρονιά – μόνο που συνοδεύεται από πολύ περισσότερους λογαριασμούς. Η επιστροφή από τις διακοπές, το άνοιγμα των σχολείων, τα φροντιστήρια, τα ενοίκια των φοιτητών, τα σχολικά είδη και οι καθημερινές υποχρεώσεις δημιουργούν ένα εκρηκτικό μείγμα δαπανών. Την ίδια ώρα, η ακρίβεια εξακολουθεί να πιέζει το διαθέσιμο εισόδημα και οι καταναλωτές περιμένουν να δουν εάν οι νέες παρεμβάσεις στις τιμές θα φέρουν πραγματική ανακούφιση.
Ο Αύγουστος τελειώνει και μαζί του τελειώνει για τους περισσότερους και η περίοδος των καλοκαιρινών διακοπών.Από την 1η Σεπτεμβρίου, ο οικογενειακός προϋπολογισμός επιστρέφει απότομα στην καθημερινότητα.Και για μια οικογένεια με παιδιά, ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου μπορεί να αποδειχθεί ένας από τους ακριβότερους ολόκληρης της χρονιάς.
1. Σχολικά είδη: Ο πρώτος μεγάλος λογαριασμός
Το πρώτο κουδούνι φέρνει μαζί του και την πρώτη μεγάλη δαπάνη.Για την αγορά των βασικών σχολικών ειδών απαιτούνται περίπου 100 έως 120 ευρώ ανά παιδί, χωρίς να υπολογίζονται σχολική τσάντα, παγούρι και τσαντάκι φαγητού.Μια καινούργια σχολική τσάντα μπορεί να κοστίσει από περίπου 15 ευρώ και να φτάσει ακόμη και τα 100 ευρώ.Έτσι, μια οικογένεια με δύο παιδιά μπορεί σχετικά εύκολα να δει τον λογαριασμό των σχολικών να ξεπερνά τα 300 ευρώ.Και πρόκειται μόνο για την αρχή.
Δείτε περισσότερα στο Lykavitos.gr

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...