Τελευταία νέα
Ιταλία: Δύο γυναίκες έχασαν τη ζωή τους από το κύμα κακοκαιρίας Κουτσούμπας από τη ΔΕΘ: «Η δύναμη που δίνει ο λαός στο ΚΚΕ δεν μεταλλάσσεται, ούτε παζαρεύεται» Ο ανεξάρτητος βουλευτής Αθανάσιος Χαλκιάς προσχωρεί στην Ελληνική Λύση Πολύνεκρο τροχαίο στην Ελβετία: Ανατράπηκε τουριστικό λεωφορείο με δεκάδες επιβαίνοντες Κυριάκος Μητσοτάκης για τα μέτρα στη ΔΕΘ: «Συμφωνία Προόδου και Ευημερίας με ορίζοντα την Ελλάδα του 2030» Παναγ. Λαφαζάνης : Καλό σου ταξίδι Αλέκο Καλύβη Γιώργος Μαζωνάκης: Στο Γ’ Νεκροταφείο στη Νίκαια η κηδεία του – Πότε θα γίνει η νεκροψία Πόλεμος στο Ιράν: Ποιο είναι το μικρό νησί ανοιχτά της Υεμένης που εξελίσσεται σε στρατηγικό έπαθλο Ανδρουλάκης: Χρειάζονται ευρωπαϊκές πολιτικές αλληλεγγύης για την αντιμετώπιση ανόδου της Ακροδεξιάς Η Καρυστιανού παρουσίασε το πρόγραμμά της από τη ΔΕΘ: «Κάθαρση και λογοδοσία» το κεντρικό μήνυμα «Πυρά» Μακάριου Λαζαρίδη στον διευθυντή του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας: «Να τον χαίρεται ο Νίκος Δένδιας» Σοκ στην Κέρκυρα: 51χρονος κατηγορείται ότι βίαζε την 8χρονη εγγονή του
Filathlos.gr

Οπαδοί ΠΑΟΚ: «Να βγει στη δημοσιότητα το μνημόνιο για τη νέα Τούμπα»

Δύο σύνδεσμοι φίλων του ΠΑΟΚ (συγκεκριμένα από το Λονδίνο και την Πτολεμαϊδα) ζητούν δημόσια από τον Α.Σ. και την ΠΑΕ να δώσουν στη δημοσιότητα το μνημόνιο συνεργασίας που έχουν υπογράψει για τη νέα Τούμπα, υπογραμμίζοντας πως η διαφάνεια αποτελεί πλέον απαραίτητη προϋπόθεση.
Από την Αγγλία τονίζεται πως βασικό ζητούμενο δεν είναι ένας αποκλεισμός ή μια κακή αγωνιστική περίοδος, αλλά η έλλειψη εμπιστοσύνης που έχει δημιουργηθεί. Παράλληλα ο σύνδεσμος θέτει στο επίκεντρο την ιδιοκτησία της Τούμπας, ζητώντας να διασφαλιστεί πως το γήπεδο θα παραμείνει περιουσιακό στοιχείο του Α.Σ. ΠΑΟΚ.
«Το πρόβλημα είναι ότι πλέον υπάρχει έλλειψη εμπιστοσύνης και οι πράξεις δεν συνάδουν με μια ομάδα που έχει όραμα να είναι στις κορυφαίες της Ευρώπης» αναφέρει χαρακτηριστικά, ενώ για την Τούμπα σημειώνει πως «οφείλουμε να τη διαφυλάξουμε ώστε να παραμείνει περιουσία του ΑΣ ΠΑΟΚ».
Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και ο ΣΦ ΠΑΟΚ Πτολεμαΐδας που ζητάει να δημοσιοποιηθεί το μνημόνιο που έχει υπογραφεί μεταξύ ΠΑΕ και Α.Σ. θέτοντας ευθέως θέμα πλήρους διαφάνειας γύρω από τη νέα Τούμπα:
«Να βγει στη δημοσιότητα το μνημόνιο συνεργασίας που έχει υπογραφεί ανάμεσα στην ΠΑΕ και τον ερασιτέχνη ΠΑΟΚ» αναφέρει ο σύνδεσμος, προσθέτοντας πως «το γήπεδο είναι ιδιοκτησία του κόσμου του ΠΑΟΚ και πρέπει να υπάρχει πλήρης διαφάνεια».
Μάλιστα και οι δύο σύνδεσμοι προειδοποιούν πως δεν θα πρέπει στο μέλλον ο σύλλογος να βρεθεί «υπό καθεστώς ομηρίας του εκάστοτε μεγαλομετόχου».
Το μήνυμα τους είναι ξεκάθαρο. Η νέα Τούμπα αφορά ολόκληρο τον ΠΑΟΚ και πριν από οποιοδήποτε επόμενο βήμα, ζητούν να γνωρίζει ο κόσμος τι ακριβώς προβλέπει η συμφωνία ΠΑΕ και Α.Σ.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...