Τελευταία νέα
Νίκος Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ είναι το μόνο κόμμα που ο ελληνικός λαός θυμάται τα γενέθλιά του Την ώρα της ομιλίας Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, ο Καραμανλής θα παρουσιάζει βιβλίο για τον Δομάζο και τον Αντωνιάδη Κουτσούμπας κατά Μητσοτάκη στο TikTok: «Το δικό τους GPS δεν θα δείξει τον δρόμο του λαού» [βίντεο] Διευκρινίσεις ΕΛ.Α.Σ. για την Πατριωτική Εισφορά στο 1% των πιο ισχυρών και το Εθνικό Ταμείο Σύγκλισης Ευγενία Φωτονιάτα (ΕΛΑΣ) : «Η Αριστερά που θέλει να κυβερνήσει μετατρέπει την κοινωνική δικαιοσύνη σε πράξη» Σιδηρόδρομοι: Σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος αλλά… χωρίς κάλυψη κινδύνων Νέα Σμύρνη: Πρωτοφανείς βανδαλισμοί στο 3ο Νηπιαγωγείο – Κατέστρεψαν υπολογιστές και εξοπλισμό [εικόνες] Φωτονιάτα: Η Αριστερά που θέλει να κυβερνήσει μετατρέπει την κοινωνική δικαιοσύνη από αίτημα σε πράξη Τσουκαλάς: Τσίπρας και Μητσοτάκης βάζουν πολύ χαμηλά τον πήχη για τη χώρα Νίκος Παππάς κατά Αλέξη Τσίπρα: Δεν άκουσα πρόταση για 13η σύνταξη και 13ο μισθό Κυψέλη: Στην Ευελπίδων ξανά ο 43χρονος μετά από καβγά που είχε με αστυνομικούς στα κρατητήρια Δημοσκόπηση Interview: Και ξαφνικά το ΠΑΣΟΚ σε μία εβδομάδα έκανε άλμα…
Efsyn.gr

Σαμαράς για Τσίπρα: «Μεγάλα λόγια, αυταπάτες – Στο ίδιο έργο θεατές»

Ο Αντώνης Σαμαράς εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στις εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα από τη Θεσσαλονίκη, χαρακτηρίζοντας το πρόγραμμα που παρουσίασε ως «ρητορικό» και χωρίς όραμα.
Ο πρώην πρωθυπουργός σχολίασε την παρουσίαση του προγράμματος της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης, ασκώντας κριτική στις προτάσεις του Αλέξη Τσίπρα και επιχειρώντας να συνδέσει τις σημερινές εξαγγελίες του με την περίοδο της πρωθυπουργίας του.
Ο Αντώνης Σαμαράς υποστήριξε ότι ο κ. Τσίπρας επανέρχεται με προτάσεις για μεταρρυθμίσεις που, όπως αναφέρει, είχαν ήδη δρομολογηθεί κατά την περίοδο της κυβέρνησης 2012-2014, αλλά στη συνέχεια δεν προχώρησαν.
«Παρουσίασε ένα ρητορικό “πρόγραμμα”, αλλά κανένα όραμα»
«Ο κ. Τσίπρας επιβεβαίωσε χθες τον εαυτό του. Πρότεινε μεταρρυθμίσεις οι οποίες ενώ είχαν ξεκινήσει από την κυβέρνηση 2012-2014 , με το που έγινε πρωθυπουργός είτε τις σταμάτησε είτε δεν τις υλοποίησε. Αντιστρόφως, δεσμεύτηκε να καταργήσει πολιτικές που ο ίδιος είχε θεσπίσει. Ακολουθώντας τη διαχειριστική αντίληψη της σημερινής κυβέρνησης, παρουσίασε ένα ρητορικό “πρόγραμμα”, αλλά κανένα όραμα.»
Ο πρώην πρωθυπουργός δεν περιορίστηκε, ωστόσο, στην κριτική επί των επιμέρους προτάσεων, αλλά επέλεξε να ανεβάσει τους τόνους, παραπέμποντας ευθέως στην πολιτική περίοδο του Αλέξη Τσίπρα και στις θέσεις που είχε διατυπώσει στο παρελθόν.
Με μια σύντομη, αλλά ιδιαίτερα αιχμηρή αποστροφή, ο Αντώνης Σαμαράς έκλεισε την παρέμβασή του, χρησιμοποιώντας τις λέξεις «Θεσσαλονίκη» και «αυταπάτες», σε μια σαφή αναφορά στην πολιτική παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στη συμπρωτεύουσα και στις εξαγγελίες που έχει κάνει κατά το παρελθόν.
«Μεγάλα λόγια. Θεσσαλονίκη. Τσίπρας. Αυταπάτες. Στο ίδιο έργο θεατές…», κατέληξε ο κ. Σαμαράς.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...