Με μία δόση ειρωνείας απάντησε ο Γιώργος Σιακαντάρης στο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Βάσια Αναστασίου η οποία είπε on air ότι η γιαγιά της ανησυχεί μήπως ο Αλέξης Τσίπρας της πάρει τα βραχιόλια.
Η επίμαχη τοποθέτηση έγινε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικού πάνελ στον ΣΚΑΙ, με την κ. Αναστασίου να δηλώνει ότι ο κόσμος έχει αγχωθεί, αναφερόμενη στα περί καταγραφής κοσμημάτων στις θυρίδες στο πλαίσιο της δέσμευσης του Αλέξη Τσίπρα για την πατριωτική εισφορά.
«Εμένα με πήρε η γιαγιά μου χθες και μου είπε “παιδί μου θα μου πάρει ο Τσίπρας τα βραχιόλια”» ανέφερε χαρακτηριστικά το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, παρότι ο αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομικών της ΕΛΑΣ, Γιώργος Παππάς έδωσε διευκρινίσεις επί της δήλωσής του που προκάλεσε αντιδράσεις.
Σήμερα λοιπόν, ο Γιώργος Σιακαντάρης, στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, σχολίασε σκωπτικά με μία ανάρτησή του, τα λεγόμενα της κ. Αναστασίου. «Η κυρία Αναστασίου του ΠΑΣΟΚ είπε πως η γιαγιά της φοβάται πως θα της πάρουν τα βραχιόλια. Ήμαρτον. Τέτοια επιχειρηματολογια; Σε λίγο θα έρθει και ο Κουτσουμπας να μας πάρει τα σπίτια» έγραψε με νόημα.
