Τελευταία νέα
Super League: Η ΑΕΚ «διέλυσε» τον Άρη με 5-0 στην Allwyn Arena Η ανάρτηση Μητσοτάκη μετά την ομιλία στη ΔΕΘ – Επιγραμματικά όλα τα μέτρα Νέα Αριστερά για ομιλία Μητσοτάκη στη ΔΕΘ: Οι εξαγγελίες του είναι εγγύηση για συνέχιση της αφαίμαξης των εισοδημάτων Ανάρτηση Μητσοτάκη: “Νιώθω πιο αισιόδοξος, έτοιμος και αποφασισμένος όσο ποτέ” ΕΛΑΣ για ΔΕΘ: Ο Μητσοτάκης επιχείρησε σαν λογιστής να μοιράσει τα ψίχουλα από το μεγάλο φαγοπότι Χατζηδάκης: Το μήνυμα μετά την ομιλία Μητσοτάκη στη ΔΕΘ-“Ελπίδα ή περιπέτειες” Το ΠΑΣΟΚ «σφυροκοπά» Μητσοτάκη για τη ΔΕΘ: «Ζητά νέα τετραετία για όσα δεν έκανε, ημίμετρα και ακοστολόγητες υποσχέσεις» ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη στη ΔΕΘ: Η ακρίβεια έχει “καταπιεί” ήδη τις εξαγγελίες της ΝΔ Τσουκαλάς για Μητσοτάκη στη ΔΕΘ: «Ζητά νέα τετραετία για να κάνει όσα δεν έκανε, χωρίς ίχνος αξιοπιστίας» Τανάγρα: 40 και 37 ετών οι δύο πιλότοι που σκοτώθηκαν στην πτώση του Phantom – Η ανακοίνωση του ΓΕΑ Μαρέβα Γκραμπόφσκι: Στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ Το μήνυμα Μητσοτάκη στην 90η ΔΕΘ: Μία η κάλπη, το δίλημμα είναι «ελπίδα ή περιπέτεια» χωρίς δικαίωμα λάθους
Efsyn.gr

Συνάντηση Πούτιν με Γουίτκοφ και Κούσνερ στη Μόσχα: «Δύσκολη η κατάσταση»

Άρχισε η συνάντηση στη Μόσχα μεταξύ του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν και των ειδικών απεσταλμένων του Αμερικανού πρόεδρου, Στιβ Γουίτκοφ και Τζάρεντ Κούσνερ, για να συζητήσουν για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία ο οποίος διαρκεί περισσότερα από τέσσερα χρόνια, σύμφωνα με βίντεο που δημοσιεύτηκε στο κανάλι του Κρεμλίνου στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων MAX.
Ο Πούτιν χαρακτήρισε «δύσκολη» την κατάσταση που ο ίδιος, ο Γουίτκοφ και o Κούνσερ θα πρέπει να εξετάσουν κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων στο Κρεμλίνο, μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA.
«Η κατάσταση φυσικά δεν είναι απλή», δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος στους Αμερικανούς αξιωματούχους, σύμφωνα με το βίντεο που μεταδόθηκε από τα ρωσικά κρατικά μέσα ενημέρωσης.
«Οι επαφές έιναι επωφελείς»
Ο Ρώσος πρόεδρος είπε επίσης στους ειδικούς εκπροσώπους των ΗΠΑ ότι οι επαφές μεταξύ της Μόσχας και της Ουάσιγκτον είναι πάντα επωφελείς και ότι η Μόσχα θεωρεί ότι είναι κατάλληλο να συνεργάζεται μαζί τους.
Ο Γουίτκοφ ανέφερε ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στέλνει τις καλύτερες ευχές του στον πρόεδρο Πούτιν και τον ευχαριστεί για την κατάπαυση του πυρός κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της αμερικανικής αντιπροσωπείας.
Ο Πούτιν δήλωσε ότι η Ρωσία θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να εγγυηθεί την ασφάλεια των διαμεσολαβητών.
 

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...