Τελευταία νέα
Σφοδρή κόντρα Σδούκου – Καραμέρου με αφορμή τις προσλήψεις αναπληρωτών: “Γιατί κοροϊδεύετε τον κόσμο;” Πέθανε ο Αλέκος Καλύβης, σημαντική μορφή της Αριστεράς και του συνδικαλιστικού κινήματος Δημοσκόπηση GPO: Ποιο κόμμα προκρίνουν οι πολίτες για την αντιμετώπιση της ακρίβειας και της διαφθοράς Δάφνη: Σοβαρό λάθος σε βρεφονηπιακό σταθμό – Έβαλαν απορρυπαντικό στο φαγητό αντί για ξύδι ΔΕΘ 2026: Με μήνυμα για «κάθαρση και λογοδοσία» παρουσιάζει το πρόγραμμα της η Μαρία Καρυστιανού Έκρηξη Πολάκη για το θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη: «Δύο άσχετοι πουλούσαν μαγικά φίλτρα και ελιξήρια νεότητας» ΕΛΑΣ: «Η κυβέρνηση έχει έφεση στις υπερκοστολογήσεις» Διαμαρτυρία δασκάλων για ξαφνική εγκύκλιο που φέρνει αλλαγές στα καθήκοντα των διευθυντών νηπιαγωγείων Γιώργος Μαζωνάκης: Οι αντιφάσεις που «έκαψαν» τους δύο γιατρούς – Το μηχάνημα πλασμαφαίρεσης λειτουργούσε 45 λεπτά Ρ.Δούρου: Οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ έπρεπε να είχαν υλοποιηθεί χθες Μήνυμα Ζαχαράκη για την έναρξη της σχολικής χρονιάς: Ευθύνη μας να κάνουμε το σχολείο καλύτερο κάθε μέρα Συνάντηση Δένδια – Πάλμα: Ικανοποίηση στο ΥΕΘΑ σχετικά με τη δήλωση ΗΠΑ για την «Ασπίδα του Αχιλλέα»
Efsyn.gr

Συνάντηση Ανδρουλάκη με της επικεφαλής της ευρωομάδας Σοσιαλιστών: Στο επίκεντρο η άνοδος της Ακροδεξιάς

Τις ευρωπαϊκές πολιτικές αλληλεγγύης για την αντιμετώπιση της ανόδου της Ακροδεξιάς προέβαλε ο Νίκος Ανδρουλάκης κατά την συνάντηση με την επικεφαλής της ευρωομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών, Ιράτσε Γκαρσία Πέρεθ, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή.
«Η συνάντηση μας λαμβάνει χώρα σε μια δύσκολη στιγμή για την Ευρώπη όπου οι δυνάμεις της Ακροδεξιάς, δυστυχώς, λαμβάνουν σημαντικά ποσοστά στην καρδιά της Ευρώπης. Αυτό είναι καμπανάκι για κάθε δημοκράτη», τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης καλωσορίζοντας «την καλή μου φίλη και επικεφαλής των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Ιράτσε Γκαρσία Πέρεθ», όπως είπε.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής υπογράμμισε πως οφείλουμε να ενισχύσουμε τις ευρωπαϊκές πολιτικές αλληλεγγύης «για ένα ισχυρότερο κοινωνικό κράτος δημόσιας υγείας και δημόσιας παιδείας, στεγαστικές πολιτικές για τη νέα γενιά -ένα πολύ σοβαρό ζήτημα που αφορά όλες τις ευρωπαϊκές κοινωνίες-, και βέβαια ζητήματα ασφάλειας και άμυνας».
Συμπλήρωσε ότι «η Ευρώπη πρέπει να έχει κοινή στρατηγική απέναντι σε οποιοδήποτε κίνδυνο είτε στα ανατολικά είτε στα νοτιοανατολικά σύνορα, κάτι που αφορά την Τουρκία και τις προκλήσεις στο Αιγαίο και στην Κύπρο».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...