Τελευταία νέα
Εκρηξη στην Πλάκα: Βαρύτατο κατηγορητήριο για τους τρεις συλληφθέντες – Απολογούνται σήμερα «Παιδική Χαρά»: Διώξεις για τέσσερα κακουργήματα και ένα πλημμέλημα στους 6 συλληφθέντες για την φιλανθρωπική κομπίνα Λουτράκι: Σοβαρό ατύχημα σε ποδηλατικό αγώνα – Τραυματίστηκαν τρεις αθλητές, ο ένας διασωληνώθηκε [βίντεο] Αλέξης Τσίπρας: Η Ελλάδα της εντιμότητας θα νικήσει την Ελλάδα της διαφθοράς Ιωάννινα: Αγωνία για 25χρονο ποδοσφαιριστή που κατέρρευσε την ώρα του αγώνα – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βουλγαρία: Ποια είναι η Ιλιάνα Γιότοβα που έγινε η πρώτη γυναίκα πρόεδρος στη χώρα ΟΗΕ: «Τούρκικο παζάρι» για την εκλογή γενικού γραμματέα Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 40χρονη που άφησε τον σκύλο της μία ώρα μέσα στο αυτοκίνητο ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση οφείλει να απομακρύνει τώρα τον κ. Πιτσιλή Αρθρο 23: Στην υπηρεσία των servicers οι κυβερνήσεις Μητσοτάκη Γερμανία: Κουκουλοφόροι «δικαίωσαν» τις Κασσάνδρες – Σοβαρά επεισόδια στις διαδηλώσεις της «Γενιάς Ζ» «Κι ας μην νικήσουμε ποτέ… Θα πολεμάμε πάντα»
Efsyn.gr

Το σαμαρικό καρφί για τη «μέθη εξουσίας του κ. Μητσοτάκη»

Ο Αντ. Σαμαράς «έχει τη δυνατότητα να μιλά με όλο το πολιτικό φάσμα» επισήμανε χθες ο Ν. Τσιούτσιας, διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρώην πρωθυπουργού (Open) – και η φράση του αφήνει σίγουρα ανοιχτά πολλά ενδεχόμενα για το μέλλον.
Ταυτόχρονα εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του πρωθυπουργού και προέδρου του κυβερνώντος κόμματος: Η «μετάλλαξη» της Ν.Δ. οφείλεται στη «μέθη της εξουσίας» του κυρίου Μητσοτάκη, ανέφερε, ενώ κατηγόρησε την ηγεσία του κόμματος ότι αντιμετωπίζει τη Ν.Δ. ως «ιδιοκτησία» της.
Σύμφωνα με τον Ν. Τσιούτσια, ο Αντ. Σαμαράς «δεν έκλεισε καμία πόρτα από το κόμμα της Ν.Δ.». Αντιθέτως, διευκρίνισε, «έκλεισε την πόρτα στον Μητσοτάκη». Και στο κρίσιμο ερώτημα για το κόμμα έδωσε την εξής απάντηση: «Πιέζεται, παρά το προσωπικό του πρόβλημα, να κατέβει με δικό του κόμμα» – και πέραν τούτου ουδέν.
 

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...