Τελευταία νέα
Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Προσπάθησαν να διαγράψουν σημαντικά στοιχεία – Τι αποκαλύπτει η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. Τραγωδία στα Χανιά: Νεκρή 19χρονη σε τροχαίο με μηχανάκι Γιώργος Μαζωνάκης: Η πλασμαφαίρεση, οι κίνδυνοι και οι αυστηρές προϋποθέσεις – Οι ειδικοί εξηγούν Δημοσκόπηση Prorata: Η ΕΛΑΣ κερδίζει έδαφος και βάζει βάσεις για πολιτική αλλαγή Καύσωνας: Γιατί η Αττική θα «ψήνεται» έως το 2026 – Ζοφερή έρευνα δύο ελληνικών πανεπιστημίων Αγαπηδάκη: Δωρεάν προληπτικός έλεγχος για τον καρκίνο του δέρματος σε όλο τον πληθυσμό Τι σημαίνει: Αθηναϊκή Ριβιέρα Δημοσκόπηση Prorata: Στις 9 μονάδες το προβάδισμα της ΝΔ έναντι της ΕΛΑΣ – «Κουμπωμένοι» οι πολίτες για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη και Τσίπρα στη ΔΕΘ Ο Γεωργιάδης καταγγέλλει την τοξικότητα μετά από ανάρτηση «Θεέ μου, γιατί τον Μαζωνάκη και όχι τον Άδωνι;» «Μαρτυριάρης» ο Μαρινάκης – Η «κρυφή ατζέντα» της κυβέρνησης Η πολιτιστική ατζέντα της εβδομάδας [13.09-19.09.26] Παύλος Χρηστίδης για δίμηνο επίδομα ανεργίας: «Ο κ. Μητσοτάκης τι λέει;»
Efsyn.gr

Ζάκυνθος: Επίθεση… ψύλλων την ώρα του αγιασμού – Κλείνει δημοτικό σχολείο

Κλειστό μέχρι… νεωτέρας θα παραμείνει το δημοτικό σχολείο Αγίου Λέοντος στη Ζάκυνθο, καθώς την ώρα του αγιασμού καταγράφηκε επίθεση ψύλλων.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ αναφέρθηκαν δαγκώματα σε μαθητές και εκπαιδευτικούς και, πλέον, έχουν ξεκινήσει καθημερινοί ψεκασμοί μέχρι να εξαλειφθεί το πρόβλημα.

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε πριν καν μπουν τα παιδιά στις τάξεις, ενώ η ΕΡΤ Ζακύνθου αναφέρει ότι η ύπαρξη των ψύλλων διαπιστώθηκε τόσο από τι Διεύθυνση όσο και από εργάτη του δήμου που πήγε να κόψει χόρτα από το τέλος Αυγούστου.
Αμέσως μόλις ενημερώθηκε ο δήμος ξεκίνησαν ψεκασμοί, ενώ, επειδή ο πρώτος δεν ήταν αποτελεσματικός πραγματοποιήθηκαν άλλοι δύο στις 7 και 10 Σεπτέμβρη, χωρίς, όμως, να λυθεί το πρόβλημα.
Καταγγελίες αναφέρουν ότι φορείς των ψύλλων ήταν κάποια δεσποζόμενα σκυλιά και γάτες που βρίσκονται σε χώρο που γειτνιάζει με το σχολείο, ενώ τα ζώα, που έχουν πλέον απομακρυνθεί, έμπαιναν στο προαύλιο του Δημοτικού.
 

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...