Τελευταία νέα
Κριτική από την ΕΛΑΣ στον Πλεύρη για τη μεταναστευτική πολιτική της κυβέρνησης Μπρα ντε φερ Αθήνας – Άγκυρας: Θα προχωρήσουν οι έρευνες διαμηνύει το ΥΠΕΞ ΠΑΣΟΚ: Προτελευταία η Ελλάδα στους μισθούς – Η ακρίβεια εξανεμίζει τις αυξήσεις Ελληνικές διπλωματικές πηγές προς Άγκυρα για τις NAVTEX: «Σαφές το διεθνές δίκαιο, οι έρευνες θα προχωρήσουν» Ζελένσκι: Η Ρωσία σχεδιάζει νέο μπαράζ επιθέσεων σε υποδομές – Νέες εκκλήσεις στους συμμάχους για βοήθεια Αυστηρή απάντηση της Αθήνας στην Άγκυρα για τις NAVTEX Ελλάδας και Κύπρου – «Σαφές το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας» Euroleague: Κακός ο Ολυμπιακός, γνώρισε την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα μέσα στη SUNEL Arena Πέθανε ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Σεμπαστιάν Λέλιο – Ήταν μόλις 52 ετών Καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: Τι σημαίνει η ανακοίνωση της Άγκυρας-Τρία σενάρια για την εξέλιξη στο πεδίο Μαχαίρωμα 18χρονου στην Ομόνοια: Παράσταση διαμαρτυρίας στο Αστυνομικό Τμήμα – Καμία σύλληψη μέχρι στιγμής Παπαστεργίου από συνέδριο της ΚΕΔΕ: “Στηρίζουμε (ψηφιακά) κάθε Δήμο, σε κάθε γωνία της Ελλάδας” Κασσελάκης: Κάτω από το 3% οι «Δημοκράτες» – Ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης από την πολιτική σκηνή
Rednews.gr

Νικολακόπουλος: «Οι σκέψεις για την πρώτη ενδεκάδα του Ιμανόλ στον Ολυμπιακό και η απόφαση για σέντερ φορ»

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει και του σημερινού αγώνα με τον ΟΦΗ στο Καραϊσκάκη για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας κατέγραψε τις σκέψεις για την πρώτη ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Ιμανόλ Αλγουαθίλ, πιθανόν με τον Πουέρτα και τον Ζέλσον μέσα, με τον Μπέιλι στον πάγκο, τονίζοντας ότι για τους Πειραιώτες είναι πολύ σημαντικό να επιστρέψουν στις νίκες.

Ο νέος προπονητής ίσως στα τρία πρώτα παιχνίδια ακολουθήσει σε γενικές γραμμές πιο συντηρητικό τρόπο στις αλλαγές και στον τρόπο του παιχνιδιού που θέλει και στη συνέχεια να περάσει μέσα από τη διακοπή του πρωταθλήματος περισσότερα στοιχεία που θέλει.

Για τη μεταγραφή του σέντερ φορ, είπε πως οριστική απόφαση θα ληφθεί αύριο, έχοντας δει και το ματς με τον ΟΦΗ ο Βάσκος τεχνικός, με τις πιθανότητες να είναι για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή, χωρίς να είναι ακόμα ξεκάθαρο ποιος θα είναι αυτός και εξήγησε τι συμβαίνει με τις περιπτώσεις του Ικάρντι και του Παουλίνιο.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...