Τελευταία νέα
Θεώνη Κουφονικολάκου: Νέα βολή – Για τέταρτη μέρα δεν απαντάει ο πρωθυπουργός για το επίδομα ανεργίας ΠΑΣΟΚ κατά Βορίδη: «Επιβεβαιώνει την κρυφή ατζέντα της ΝΔ – Θέλει να κόψει το επίδομα ανεργίας» ΚΚΕ για κοστολογημένα προγράμματα: «Κάλπικος καβγάς κυβέρνησης, ΠΑΣΟΚ και κόμματος Τσίπρα» Χαμός για το AI: Χρηματιστηριακές «βουτιές» έως και 10% – Ψυχροπολεμική τακτική βλέπει η Κίνα, νοσηρή συνωμοσία ο Τραμπ Η Ελλάδα και οκτώ ακόμη χώρες ζητούν παράταση από τις Βρυξέλλες για το νέο Σύστημα Εισόδου/Εξόδου στην Ε.Ε. Τραμπ: Ρωσία και Ουκρανία συμφώνησαν να μην πλήττουν ενεργειακούς στόχους Χτύπημα από τον «γαλάζιο» Μπουκώρο στη Βουλή: Τα «έχωσε» στην κυβέρνηση και το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας Βόλος: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Ρεμί Καμπελά από τον Ολυμπιακό Νέα πρόκληση από την Τουρκία για τη Γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας: «Η Ελλάδα διέπραξε σφαγές και καταστροφές» Οι εργαζόμενοι στον επισιτισμό και τουρισμό έστειλαν ανοιχτή επιστολή στον Μητσοτάκη μετά τις δηλώσεις Μαρινάκη Κουφονικολάκου κατά Βορίδη-Μαρινάκη για το επίδομα ανεργίας: «Είναι στρατηγική του Μητσοτάκη» Ο Μητσοτάκης θα μιλήσει αύριο στα εγκαίνια των έργων αναβάθμισης στον αρχαιολογικο χώρο Κεραμεικού
Efsyn.gr

Ο Πολάκης έπιασε μελανούρια και κωλοχτύπα ενώ βρήκε και το χαμένο ψαροντούφεκό του – Χαμός στα σχόλια [εικόνες]

Βροχή έπεσαν τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στην ομάδα του facebook «Ρηχό Ψαροντούφεκο», ο οποίος ανέβασε την τελευταία του ψαριά που περιλάμβανε από μελανούρια μέχρι κωλοχτύπα, ενώ έκανε γνωστό πως βρήκε και το ψαροντούφεκο που είχε χάσει σε εκείνο το σημείο πριν δύο μήνες.

«Λίγα, αλλά εκλεκτά, σε μακρυνη βραχονησίδα ….βρηκα και το ψαροντούφεκο που είχα χάσει εκεί πριν δυο μήνες σε εξαιρετική κατάσταση ,(τελευταιες φωτό)», έγραψε στην περιγραφή της ανάρτησης του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Πάντως, ο κ. Πολάκης πέρα από τα εγκωμιαστικά σχόλια που έλαβε για τη λεία του, δέχτηκε και πολιτικά σχόλια, τα οποία ο διαχειριστής της ομαδικής φαίνεται να έσβησε καθώς όπως έγραψε κάτω από την ανάρτηση, «ο Παύλος κάνει ανάρτηση εδώ σαν ψαροντουφεκάς».
Αναλυτικά η τοποθέτηση του διαχειριστή της ομάδας:
«Καλά ρε παιδιά… Κατανόηση μηδέν; Τα έχουμε πει τόσες φορές και πάλι τα ίδια; Δεν τοποθετούμαστε πολιτικά εδώ μέσα, πόσες φορές θα το πω; Σβήνω σχόλια και μπλοκάρω κόσμο και τελειωμό δεν έχουν.. Κάθε φορά τα ίδια; Στο σπίτι σας μιλάτε για δουλειά και στη δουλειά λέτε τα οικογενειακά σας; Εδώ γιατί μπερδεύεστε έτσι; Είναι διαφορετικός ο χώρος του ψαροντούφεκου από τον χώρο της πολιτικής. Ο Παύλος κάνει ανάρτηση εδώ σαν ψαροντουφεκάς. Δεν μας ενδιαφέρει η άποψη σας επί των πολιτικών θεμάτων εδώ, δεν είναι σωστό προς τα υπόλοιπα μέλη, δεν σέβεστε το περιβάλλον της σελίδας. Πως αλλιώς να το πω; Εδώ συζητάμε για ψαροντούφεκο και μόνο!!!».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...