Τελευταία νέα
Ζ. Κωνσταντοπούλου: «Είστε μια απομονωμένη κυβέρνηση που δεν μπορεί να πείσει κανένα Κ. Πιερρακάκης: Προαναγγελία έκτακτων μέτρων στήριξης για την ενεργειακή κρίση Θάνατος Μαζωνάκη: Το σκεπτικό της προφυλάκισης των δύο γιατρών Λαζαράτος για τη νυχτερινή τροπολογία για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια: «Βαρύ κόστος για το Κράτος Δικαίου» Κηφισιά: Συνελήφθη 20χρονος που παρίστανε τον αστυνομικό σε συρμό του ηλεκτρικού ΗΠΑ – Χούθι: Μυστική συνάντηση στο Ομάν εν μέσω προέλασης στην Ερυθρά Θάλασσα – Η δέσμευση να μην πλήξουν αμερικανικά πλοία Πύρινο μέτωπο στην Ζάκυνθο – Σηκώθηκαν έξι αεροπλάνα Καιρίδης: Αχρείαστες οι δηλώσεις Μαρινάκη για το επίδομα ανεργίας – Έγιναν υπό την πίεση του σταυρού Ετοιμότητα για θαλάσσια ρύπανση από εναλλακτικά καύσιμα Κωνσταντοπούλου: ” Πώς γίνεται κάθε πέτρα που σηκώνουμε να είναι η ΝΔ από κάτω;” Ν. Ανδρουλάκης: Θέλετε να τρομοκρατήσετε την κοινωνία να νοιώσει φόβο αλλά δεν θα σας περάσει, η κοινωνία θα σας καταψηφίσει Η πολιτική των μύθων απέναντι στις γυναίκες
Efsyn.gr

Θάνατος Μαζωνάκη: Κατά της προφυλάκισης των δύο γιατρών προσφεύγει ο δικηγόρος τους

Προσφυγή κατά του εντάλματος προσωρινής κράτησης που εξέδωσε ο ανακριτής της υπόθεσης θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη, με τη σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα, κατά των δύο κατηγορούμενων γιατρών, θα καταθέσει άμεσα ο συνήγορος τους Νίκος Αγαπηνός.
Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Δικηγορική Εταιρεία «Νίκος Αγαπηνός και Συνεργάτες» αναφέρεται ότι «μετά την αναμενόμενη εξέλιξη σε σχέση με τη δικονομική μεταχείριση των εντολέων της, Ηλία Θεοδωρόπουλου και Ιωάννας Γάκα, ως απόρροια της παντελώς αναιτιολόγητης αναβάθμισης της κατηγορίας, δημοσιοποιεί ότι θα προσβάλει άμεσα το ένταλμα προσωρινής κράτησης στο αρμόδιο Συμβούλιο, καθώς θεωρεί ότι έχουν κακοποιηθεί βάναυσα τα δικονομικά δικαιώματα των εντολέων της».
Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι των γιατρών κρίθηκε προφυλακιστέο μετά τις πολύωρες απολογίες του για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη εντός του ιδιωτικού του ιατρείου στην οδό Καρνεάδου την περασμένη Τετάρτη 9η Σεπτεμβρίου.
Μετά τη μαραθώνια απολογητική διαδικασία -διήρκησε 17 ώρες- ενώπιον του 32ου Τακτικού Ανακριτή, οι δύο κατηγορούμενοι κρίθηκαν με την σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα προσωρινά κρατούμενοι για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο διά παραλείψεως.
Έναντι της βαριάς κατηγορίας που τους προσάπτει ότι προέβλεψαν πως πράξεις και κυρίως παραλείψεις τους θα μπορούσαν να έχουν μοιραίο για τον καλλιτέχνη αποτέλεσμα και το αποδέχθηκαν, οι δύο σύζυγοι τήρησαν ενώπιον του Ανακριτή στάση άρνησης.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...