Τελευταία νέα
Μαρινάκης για επίθεση σε Σδούκου: Δεν θα συνηθίσουμε το “τέρας” της “ανθρωποφαγίας” Μαρινάκης μετά την καταγγελία Σδούκου για Φαραντούρη: «Υπάρχουν κόκκινες γραμμές, ο Ανδρουλάκης οφείλει να αντιδράσει» Γάζα: Χωρίς τέλος οι φονικές ισραηλινές επιθέσεις – Τέσσερις νεκροί, ανάμεσά τους 11χρονο παιδί που χτυπήθηκε στο στήθος Υφυπουργός Άμυνας Πολωνίας: Επιθυμούμε 15.000 Αμερικανούς στρατιώτες στο έδαφός μας Φαραντούρης μετά τις καταγγελίες Σδούκου και το «χαριεντιζόσασταν σε υπουργούς»: «Απάντησα πολιτικά και μόνο» Το αφεντικό της Nvidia τα βάζει με τον Κόξον: Ανεύθυνα τα όσα είπε για την AI, το 2030 δεν θα είναι το τέλος του κόσμου Αυλωνίτης: “Ναι” σε συνεργασία του ΠΑΣΟΚ με την ΕΛ.Α.Σ., ΣΥΡΙΖΑ και Κωνσταντοπούλου ΠΑΣΟΚ κατά Πιερρακάκη για τα καύσιμα: Η επιδότηση ανακυκλώνει την ακρίβεια Οι οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας για την κακοκαιρία που έρχεται  Πολάκης: “Ο Πατούλης πρέπει να παραιτηθεί άμεσα, κάλυπτε εγκληματική οργάνωση των γιατρών” Επιτήδειοι παρίσταναν τους υπάλληλους εταιρείας ενέργειας – Καλούσαν τα θύματα να βγάλουν τα χρήματα από το σπίτι τους Η αποδόμηση του κοινωνικού κράτους: Τι κρύβει η κυβερνητική «φαγούρα» με το επίδομα ανεργίας
Indicator.gr

Η ΝΔ ζητεί από το ΠΑΣΟΚ την διαγραφή Ν. Φαραντούρη

Για πρωτοφανή κατήφορο έκανε λόγο η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Αλεξάνδρα Σδούκου αναφερόμενη στον κ. Νίκο Φαραντούρη ζητώντας τη διαγραφή του από το ΠΑΣΟΚ.
Αφορμή στάθηκαν οι αναφορές του κ. Φαραντούρη στην ίδια κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής και με τις οποίες είπε απευθυνόμενος στο πρόσωπό της ότι “χαριεντιζόσασταν σε υπουργούς”.
Αναλυτικά η τοποθέτηση της κ. Σδούκου:
Σήμερα υπήρξε ένας πρωτοφανής κατήφορος. Στη διάρκεια της δημόσιας παρουσίας μου έχω μάθει ότι ανταλλάσσεις επιχειρήματα, βάζεις κάτω δεδομένα, αναφέρεσαι στην πολιτική πορεία κάποιου όταν υπάρχουν εμφανείς αντιφάσεις. Ξέρω καλά ότι θα υπάρξουν και αντιπαραθέσεις, ακόμα και τοξικότητα.
Πάντα όμως υπάρχουν κόκκινες γραμμές που κανείς δεν πρέπει να περνά, και όταν τις διαβαίνει κάποιος από εμάς, κανένα κόμμα δεν μπορεί και δεν πρέπει να το αποδέχεται.
Σήμερα συνέβη ακριβώς αυτό, όταν, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής αντιπαράθεσής μου με τον κ. Φαραντούρη, αναφέρθηκε σε μένα και στην επαγγελματική μου πορεία ως δημόσιας υπαλλήλου, καθώς υπηρετώ με ευσυνειδησία τη χώρα και το κράτος από το 2004, με σαφώς υποτιμητικό και σεξιστικό τρόπο που αναπαράγει τα χειρότερα στερεότυπα και τις νοοτροπίες που ανήκουν στο μακρινό παρελθόν.
Χαρακτηριστικά, αναφερόμενος στην περίοδο που υπηρετούσα στο Δημόσιο, μου είπε ότι “χαριεντιζόσασταν σε υπουργούς”.
Αυτή είναι η συμπεριφορά του κ. Φαραντούρη, αυτή είναι η έκφραση που χρησιμοποίησε για να περιγράψει μια εργαζόμενη γυναίκα. Σήμερα ήταν η σειρά μου, αύριο θα είναι κάποιας άλλης.
Αυτός όμως είναι ο κ. Φαραντούρης. Το ερώτημα πλέον είναι αν το ΠΑΣΟΚ ταυτίζεται με τον κ. Φαραντούρη. Αν θεωρεί ότι, μετά από μια τέτοια επίθεση, την ώρα που το εκπροσωπεί, μπορεί να παραμένει μέλος του.
Η ανοχή εδώ σημαίνει συμφωνία. Ο μόνος δρόμος πλέον είναι η αποπομπή του κ. Φαραντούρη, η απομόνωση τέτοιων συμπεριφορών.
Την αναμένω άμεσα από τον κ. Ανδρουλάκη.
The post Η ΝΔ ζητεί από το ΠΑΣΟΚ την διαγραφή Ν. Φαραντούρη appeared first on The Indicator.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...