Τελευταία νέα
Βόλος: Συνελήφθη αστυνομικός που εισέπραττε ποσά «για να σβήνει κλήσεις της Τροχαίας» Politico: Η κυβέρνηση Τραμπ εξετάζει απαγόρευση εξαγωγών ντίζελ για 90 ημέρες – «Διάολε, κάτι πρέπει να γίνει…» Ο Χριστοδουλίδης απαντά στον Ερντογάν από το βήμα του ΟΗΕ: «Εάν επικαλείστε τον Χάρτη πρέπει πρώτα να τον εφαρμόζετε» Αλβανία: Συνελήφθη για σκάνδαλο διαφθοράς η επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών «ΓΕΩΒΑΣΗ»: Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα που «χαρτογραφεί» τις ελληνικές εμπορικές επιχειρήσεις – Πώς λειτουργεί ΣΥΡΙΖΑ: Ντροπή για τη χώρα ο Γεωργιάδης- Να τον αποπέμψει ο Μητσοτάκης Ακρίτα για τα περί «μπάφου» του Άδωνι: Αρκετά πια, η χυδαιότητα είναι κυβερνητική εξαχρείωση Βίοι αντίθετοι στο Ουκρανικό: Έτοιμο το Κίεβο για εκεχειρία στη Μαύρη Θάλασσα, απρόθυμη η Μόσχα για παύση του πολέμου ΕΛ.Α.Σ κατά ΝΔ: «Ταφόπλακα» για τους εργαζόμενους η νέα ρύθμιση – Πανάκριβη και χρονοβόρα η προσφυγή στην Επιθεώρηση Εργασίας Απάντηση Αθήνας σε Άγκυρα για Τριπολιτσά: Συστηματική διαστρέβλωση και εργαλειοποίηση της Ιστορίας Θ. Κουφονικολάκου: Το πραγματικό δίλημμα είναι αν θα αυξηθεί το εισόδημα της κοινωνικής πλειοψηφίας, ή αν θα συνεχιστεί το πάρτι των καρτέλ παντού «Γαλάζιες» παραφωνίες για τις άρσεις ασυλίας στη Βουλή: Τι ψήφισε ο Γιάννης Λοβέρδος;
Filathlos.gr

Ατρόμητος: Επίσημη η προσθήκη του Οφόρι

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την απόκτηση του Κέλβιν Οφόρι, με τον 25χρονο Γκανέζο μεσοεπιθετικό να υπογράφει συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών και να εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας του Περιστερίου.
Ο Οφόρι αγωνίζεται κυρίως στη δεξιά πλευρά της επίθεσης, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και πίσω από τον επιθετικό ή ως επιτελικός μέσος. Είναι αριστεροπόδαρος και όπως αναφέρουν οι Περιστεριώτες ξεχωρίζει για την ταχύτητα, την εκρηκτικότητα και την ικανότητά του στο ένας εναντίον ενός.

 

 

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Την περασμένη σεζόν κατέγραψε 14 συμμετοχές και τρία γκολ με τη σλοβακική ομάδα, ενώ στο δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου αγωνίστηκε ως δανεικός στην Ολίμπια Λιουμπλιάνας, όπου είχε ένα γκολ και δύο ασίστ σε 13 εμφανίσεις.
Προηγουμένως, ο Οφόρι είχε αγωνιστεί στη Σπαρτάκ Τρνάβα. Τη σεζόν 2024-25 σημείωσε 11 γκολ και πέντε ασίστ σε 35 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ενώ στο UEFA Conference League πέτυχε δύο γκολ και μοίρασε δύο ασίστ. Συνολικά, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στη Σπαρτάκ Τρνάβα, μέτρησε 16 γκολ και οκτώ ασίστ σε 75 συμμετοχές.
Ο Γκανέζος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του διαδρομή από την ακαδημία Right to Dream στη Γκάνα και στη συνέχεια μετακόμισε στη Γερμανία για τη Φορτούνα Ντίσελντορφ. Ακολούθησε ο δανεισμός του στην Πάντερμπορν, πριν συνεχίσει την καριέρα του στη Σλοβακία.
Ο Οφόρι θα φορά τη φανέλα του Ατρομήτου με το Νο97.
Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής, ο νέος ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη μετακίνησή του στην Ελλάδα:
«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ, στην Ελλάδα και στον Ατρόμητο. Αισθάνομαι απίστευτα. Όσα έχω δει ως τώρα, μου αρέσουν πάρα πολύ. Έχω δεχθεί την καλύτερη υποδοχή που θα μπορούσα από όλους στην ομάδα», ανέφερε αρχικά.
Για την απόφασή του να αποδεχθεί την πρόταση του Ατρομήτου, σημείωσε: «Όλοι έπαιξαν πολύ σημαντικό ρόλο για να βρεθώ εδώ και να υπογράψω στον Ατρόμητο. Ο πρόεδρος, ο κ. Αγγελόπουλος, ο κ. Κέρκεζ. Μου τηλεφώνησαν, μου έστειλαν μηνύματα, έκαναν τα πάντα, μου εξήγησαν όσα χρειαζόμουν».
Αναφερόμενος στα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά, ο Οφόρι δήλωσε: «Μου αρέσει να ντριμπλάρω, να πηγαίνω στο ένας εναντίον ενός, να επιτίθεμαι πάνω στον αντίπαλο και να βοηθάω την ομάδα μου να σκοράρει. Αυτό νομίζω πως είναι το μεγαλύτερό μου προσόν».
Παράλληλα, έστειλε το δικό του μήνυμα προς τους φιλάθλους του Ατρομήτου, καλώντας τους να στηρίξουν την ομάδα από τις εξέδρες, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη συνέχεια της σεζόν: 
«Θέλω να τους πω πως θα ήθελα να τους δω στο γήπεδο, να έρθει όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος, να μας στηρίξει. Εμείς, από την πλευρά μας, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο και να έρθουν τα αποτελέσματα που επιθυμούμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Κλείνοντας, όταν ρωτήθηκε αν αισθάνεται έτοιμος για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του, ο Οφόρι απάντησε: «Είμαι πανέτοιμος!».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...